Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby - no mogłam się przekręcić. Niestety, to był taki czas, że trochę nie było komu nadzorować całej sprawy - Rodzice byli wściekli, że nie mieli, jak się tym wszystkim zająć
A szafa faaaaaajna Mnie tam się kolory podobają Do tej pory mieliśmy w sypialni meble białe z czarnymi akcentami, a do tego czerwone ściany...
Gratuluję zawzięcia - niedawno kumpela sama kuchnię tak organizowała. Nie chcę skłamać, ale za materiały wyszło jej bodaj 4.000-4.500 i złożyli sami (klnąc przy tym niemiłosiernie, żeby nie było ), gdzie stolarz za materiały i montaż i zażyczył sobie kwotę 5-cyfrową.
Ejrene - współczuję tej końcówki i czekania
A do nas dotarło dziś łóżeczko Nawet sobie uroniłam parę łezek... Będziemy montować dopiero jutro, bo najpierw jeszcze muszą dotrzeć szafy, chociaż jak M.zobaczył moje wzruszenie, to stwierdził: "Nie no, wiesz, możemy złożyć już dziś, Hormonku "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 12:31
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby - łóżeczko jest jeszcze w kartonie
P.S. Nie wiedziałam, że kartony potrafią tak wzruszyć...
Co do OF - eeeeeee, daj spokój. Aż się zmobilizowałam i przejrzałam aktywność "nowych" na innych wątkach. Widzę, że ta cała Susanne taki chyba ma styl - wpada na jakiś wątek, naskrobie 20 postów w 2 godziny i z reguły już na ten wątek nie wraca, pewnie zastanawiając się, czemu nie znalazła zrozumienia
Serio, pojawienie się w ciągu dosłownie nastu minut dwóch nowych, które tak zaczęły nawijać... Bleeeee, dziwne to było ;/ -
Ruby wrote:dzięki cynamon, właśnie czytałam i pisałam:)
A jak u was idzie?na jak długo przewidujecie remont? w ogóle co robicie dokładnie oprócz sypialni jeśli dobrze kojarzę?
Ejrene nic a nic się nie dzieje??? -
Widzę że tu same remonty u nas też rusza remont sypialni:-) farby wybrane,pora wszystko wynieść i 2dni u teściów. Niech ekipa działa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:13
-
cinnamon cookie wrote:U nas się dopiero w sumie zaczęło, M robi korytarz bo to jedyne co nie przeszkadza Szwagrom, u Nich już w miarę sprawnie idzie więc liczymy, że koniec lipca/początek sierpnia się wyprowadzą... Wtedy u nas pełną parą, salon, sypialnia, łazienka i kuchnia czyli cały dół... Oby szybko poszło. Strasznie to się przesunęło
Ejrene nic a nic się nie dzieje???
O to remont konkretny. Oby sprawnie poszedł. U mnie nic za bardzo się nie dzieje brzuch się twardy robi ale na to już uwagi nie zwracam.
Bratku jakie łóżeczko wybraliście ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:25
-
Wow, to faktycznie - wszyscy szaleją za remontami I dobrze, to zawsze jest na końcu bardzo optymistyczne
(O ile nie ma potem zdziwienia, jak u nas... Farby wybraliśmy Beckersa, dla alergików - i one były cacy... ale za to emulsja do szafy śmierdziała tak, że hej ).
Ejrene, padło na to:
http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-tapczanik-zuzia-biala.html
Wolelibyśmy ciutkę prostsze (np.takie: http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-miki.html ), ale w sumie stwierdziliśmy, że przymkniemy oko
A za to taka cena za łóżeczko mające w sumie wszystkie możliwe interesujące nas funkcje dodatkowe: krytą szufladę + funkcję tapczanika, do tego bardziej już popularne: 3 wysokości dna i wyjmowane szczebelki (plus szczegóły typu: lite boki oraz płaskie szczebelki) - to jest całkiem niezła rzecz. Mam nadzieję, że po rozpakowaniu nie okaże się, że to jakaś katastrofa Waży prawie 30kg, więc jest nadzieja, że nie rozpadnie się po miesiącu
Kurczę, niech się Młody nie wygłupia i zepnie poślady - w przyszłym tygodniu ma być nowa fala upałów - co będziecie w szpitalu siedzieć
agatia - wiesz, jak jest Wiem, co tam jest w środku. To jest kolejna NAMACALNA rzecz. Już wiesz, że termin coraz bliżej... Wszystko nabiera kształtów... Raaaany, co to będzie, jak zaczniemy kącik urządzać
A na OF - dziwacznie to wyglądało, serio ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:32
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Zbieram się właśnie na festiwal reggae spakowałam cukrzycowy prowiant kanapkowy i idę się bawić ciekawe do której dotrwam, bo o 24 gra zespół, który lubię. Tylko, że ostatnio chodzę spać 22-23 więc nie wiem, jak to będzie.
Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Bratku śliczne łóżeczko nie dziwię się, że się rozczuliłaś ale niech bęęęęędzieeee, że to hormony my będziemy mieć takie zwykłe drewniane, malować go nie będę na biało bo nie będzie pasowało niestety... Parę rzeczy nam się dostanie w spadku, więc nie będę wybrzydzać zawsze to trochę kasy się zaoszczędzi na coś innego
Agatia zazdroszczę, lubię reggae mój Szwagier jest wokalistą w swoim zespole u nas dziś zaczyna się festiwal 2-dniowy, koncerty połączone z pokazami pirotechnicznymi jak nie będzie padać to może się przejdziemy -
nick nieaktualnyBratku śliczne , ja mam takie samo jak to w drugim linku tylko biało brązowe
M musi wziąć od rodziców i zobaczyć w jakim stanie jest, czy wszystko jest ok żeby potem nie było niespodzianek
U nas już pięknie, czysto, pachnąco młoda wpadła nas odwiedzić, stęskniona ale jeszcze na jeden dzień do kur pojechała, jutro jedziemy na urodziny do taty to ją zabieramy do domu
Ejrene może jakies okna umyj?
Bratku co do okien to odważyłam się tylko na powieszenie jedenj firanki której mama nie zdążyła, boja wróciłam z pracy w środę to już okna pomyte przez mamę
Ale sporo się napracowałam teraz, mycie, układanie, kurze dużo tego było do zobienia ale na szczeście już po wszystkim
Cynamon no to remont konkret! oby szybko poszło... bo dużo rzeczy do zrobienia przed wami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny