X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 22:19

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Magda komodę mam bardzo podobna. I przewijak z zyrafka. Jedyna różnica to chyba u mnie nie będzie tej półki tylko same szuflady.

Piękne macie brzuszki kochane :)

Podejmuje wyzwanie i ja i oto mój
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96d9788122d2.jpg

My z dzieciakami dziś pierniczkowalismy wiec bardzo miło spędzona niedziela tylko... nie wiem kiedy zleciala i jutro z rana znów trzeba wstać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 22:51

100krotka:), nataliano, magdaM85, domiii lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Twój brzuszek podoba mi się najbardziej. Zauroczył mnie :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czy którejś z Was leci już siara z piersi? I jeśli tak to kiedy to się zaczęło?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna mi jeszcze nic nie leci,nawet nogi narazie nie spuchly :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna dzięki. Mój spory po prostu. Mi siara juz dawno. Pisałam Wam chyba... ale tylko jak scisne. Sama nie cieknie i nigdy tak nie miałam. Nigdy też mi nic nie puchlo. Także nataliano to chyba żadna konieczność :)

Dobranoc :*

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie:) witam się w mój ostatni pracowy poniedziałek, jupi:) już odliczam dni do zwolnienia.

Madlene Ty to chudzinka jesteś:) chyba tak jak domiii tylko brzuch Ci rośnie:) Ja to już czuję że puchnę i coraz trudniej obrączka mi się obraca na palcu, więc pewnie niedługo trzeba będzie zdjąć.
    Odnośnie komody to ja też najpierw upatrzyłam taką z samymi szufladami, ale potem pomyślałam że taka półka mi się przyda na takie najbardziej podręczne rzeczy. Teraz czekamy na łóżeczko i będzie kolejne składanie klocków:)

Dziewczyny ja też kiedyś namiętnie chodziłam w szpilkach, ale mój mąż jest podobnego wzrostu do mnie więc zaczęłam chodzić w płaskich albo na bardzo niskim obcasie. Jest mi od tego czasu o wiele wygodniej:) a szpilki od święta wkładam tak dla odmiany:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)

Madlene śliczny brzusio :-) taka piłeczka :-)
    Nataliano Twój też śliczny :-)

Niepokorna u mnie siara już od 20ktoregos tyg ale tak jak u Madlene tylko przy ściągnięciu :-)

Dziewczynki zazdroszcze wam że nie puchniecie..ją już jestem całą napuchnieta ręce nogy stopy a o twarzy nie będę wspominać :-\ nawet nos mi spochl i jest taki duży:-\ ostatnio spodkalam ciocie której nie widziałam bardzo długo i ona mnie nie poznała powiedziała że całkiem inaczej na twarzy wygladam :-\ no ale co zrobić tyle się starała o moja pociechę że wytrzymać wszystko :-)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą ważyłam 50kg ale jestem też niska
    Na początku przytył mi tylek i uda a od 4 miesiąca w sumie faktycznie głównie brzuch. Przytyłam 10kg co jest moim ciążowy rekordem a do końca jeszcze 2 miesiące wiec pewnie rekordzik będzie lepszy. Ale jakoś mnie to nie rusza. Chociaż wielkość brzucha mnie trochę zaskakuje i mam nadzieje ze to nie oznacza ze synu duży bo wystarczy jak będzie rozmiarów swojego rodzeństwa ;)

Ja szpilki Lubie i mam. Ale z chodzeniem.gorzej bo mnie od razu podbicia bolą. Wiec mam bo lubię ale ubieram.okazjonalnie (zna zy przed ciążą teraz już wcale) - jak wiem ze dużo chodzić nie będę ;)

Magda to jeszcze troszeczkę i odpoczywasz. Ja tez maks.do.piatku a może tylko do środy. Zobaczę jak się będę czuła i jak bardzo marudzil będzie mąż bo on najchętniej juz by mnie w domu.zostawil :)

Ja nie puchlam w.ogole nawet w 1 ciąży gdy były sraaaaszne upały także chyba po.prostu taka moja uroda.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka no niby córeczki podbieraja mamie urodę :) spokojnie wszystko wróci do normy. Ale Ci fajnie.... 37tc Twoja ciąża juz asciwie bezpieczna :)

100krotka:), domiii lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja gwiazdeczka musi być śliczna :-) nie ma innej opcji :-)
    Ja z moim ginem liczymy skończone tygodnie to z naszych obliczeń wychodzi że donoszona będzie w niedzielę:-)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale 36tc skonczony to juz jest super tak czy siak :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak masz rację super :-D jeszcze 18 dni trzeba wytrzymać koniecznie a jak damy radę dłużej to będzie też git :-)

Madlene84, domiii lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony Ci już zazdroszczę a z drugiej... u nas jeszcze tyle do przygotowania. .. jeszcze teraz całą uwagę pochłaniają święta ze dobrze ze my w dwupaki jeszcze jakieś 2 miesiace :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie skończyłam szkolenie...od nowego roku wchodzi nam nowy system i informatyk robi szkolenia. Jakoś nie dotarło do niego, że mnie przez cały przyszły rok nie będzie i zapomnę wszystko, ale na szkoleniu być muszę...ehh Ci informatycy:)

Mi jeszcze siara nie leci, przynajmniej nie zauważyłam.

U mnie dziś super pogoda, świeci słoneczko i super jest. Czemu zawsze weekendy są do kitu, że nawet nosa z domu nie można wychylić:(

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlena ja juz gotowa :) na przyjscie Lenki :) a na swieta hmm :) mam juz ubrane dwie choinki :D lekarz mi zabronil robic porzadki ewentualnie od 1 stycznia :) gotowac tez nie gotuje bo my swieta spedzamy poza domem troche u moich rodzicow troche u tesciowej :) zawsze cos pitrasilam i wozilam ale w tym roku maz mnie wyrecza i bedzie robil ciasta :) wiec my sie oszczedzamy :)

Magda nie wazne ze Cie nie bedzie szkolenie trzeba zaliczyc :) u mnie tez dzis ladnie slonko zaglada :) a wczoraj masakra caly dzien wialo i padalo ;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie u mnie wczoraj też kiepsko było, łącznie ze śniegiem. Zdążyłam tylko jedno okno umyć u malucha w pokoiku, żeby firankę powiesić. Miałam plan żeby w całym mieszkaniu umyć, no ale zaczęło padać więc plany trzeba było zweryfikować.

My na święta gotowi tylko z prezentami, tzn czekam jeszcze na dwie przesyłki. W tym roku wszystko przez neta zamawiałam. A jedzeniowe sprawy już w ostatnim tygodniu u mamy będę pomagać, bo wigilia u rodziców. Porządki sobie na bieżąco robię, każdego dnia coś. Choinkę planujemy w sobotę ubrać, już się doczekać nie mogę:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pilnuje pozadkow na biezaco :) wczesniej pomylam szawki itp :)
    no a choinki juz stoja jedna ubrana cala druga ma tylko lampeczki bo musze dokupic malutkie babeczki :)

jak mnie mama zabierze do siebie to bedziemy razem pierogi lepic :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,ja z moim jechalam pobrac krew a moj do fryzjera.szlam do labo a tam z 15osob lekko,se mysle ale sobie postoje,ale mloda dziewucha mnie zaczepula i mowila ze mam.pierwszenstwo a ja ze ciekawe czy ktos przepusci,ale rozebralam kurtke i wlazlam w pierwsza kolejnosc i mowie do babki czy mnie przepusci bo piwinnam wejsc poza kolejnoscia ona patrzy i mowi ciaza a ja tak a ona bo ona nie wiedziala bo nic nie widac hahah:D i akuray weszlam i siedzialam z 5minut,jeszcze mieli pretensje ze nie w takiej pipecie tylko w kubeczku ma byc mocz,a ja ze ja zawsze taki zanosilam a z reszta i tak bym nie nasikala calego kubeczka rano ledwo co ten maly zapelnilam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wymioty mnie sie 3maja rano,dobrze niewstalam mylam zeby i ten zapach pasty mnie przerosl i musialam szybko do toalety,masakra,jeszcze brzuch mnie troche pobolewa za duzo chodzilam dzis...pitem musialam zapach zdjac z auta lusterka bo znow myslalam ze zwymiotuje. I przy otwartym.oknie do donu,a teraz dopiero co wstalam bo mi sie usnelo w domu na lozku.i troche lepiej sie czuje

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ