Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Magda komodę mam bardzo podobna. I przewijak z zyrafka. Jedyna różnica to chyba u mnie nie będzie tej półki tylko same szuflady.
Piękne macie brzuszki kochane
Podejmuje wyzwanie i ja i oto mój
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96d9788122d2.jpg
My z dzieciakami dziś pierniczkowalismy wiec bardzo miło spędzona niedziela tylko... nie wiem kiedy zleciala i jutro z rana znów trzeba wstaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 22:51
100krotka:), nataliano, magdaM85, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna dzięki. Mój spory po prostu. Mi siara juz dawno. Pisałam Wam chyba... ale tylko jak scisne. Sama nie cieknie i nigdy tak nie miałam. Nigdy też mi nic nie puchlo. Także nataliano to chyba żadna konieczność
Dobranoc :* -
Hej mamusie:) witam się w mój ostatni pracowy poniedziałek, jupi:) już odliczam dni do zwolnienia.
Madlene Ty to chudzinka jesteśchyba tak jak domiii tylko brzuch Ci rośnie:) Ja to już czuję że puchnę i coraz trudniej obrączka mi się obraca na palcu, więc pewnie niedługo trzeba będzie zdjąć.
Odnośnie komody to ja też najpierw upatrzyłam taką z samymi szufladami, ale potem pomyślałam że taka półka mi się przyda na takie najbardziej podręczne rzeczy. Teraz czekamy na łóżeczko i będzie kolejne składanie klocków:)
Dziewczyny ja też kiedyś namiętnie chodziłam w szpilkach, ale mój mąż jest podobnego wzrostu do mnie więc zaczęłam chodzić w płaskich albo na bardzo niskim obcasie. Jest mi od tego czasu o wiele wygodniej:) a szpilki od święta wkładam tak dla odmiany:) -
nick nieaktualnyDzien dobry
Madlene śliczny brzusiotaka piłeczka
Nataliano Twój też śliczny
Niepokorna u mnie siara już od 20ktoregos tyg ale tak jak u Madlene tylko przy ściągnięciu
Dziewczynki zazdroszcze wam że nie puchniecie..ją już jestem całą napuchnieta ręce nogy stopy a o twarzy nie będę wspominaćnawet nos mi spochl i jest taki duży:-\ ostatnio spodkalam ciocie której nie widziałam bardzo długo i ona mnie nie poznała powiedziała że całkiem inaczej na twarzy wygladam
no ale co zrobić tyle się starała o moja pociechę że wytrzymać wszystko
-
Przed ciążą ważyłam 50kg ale jestem też niska
Na początku przytył mi tylek i uda a od 4 miesiąca w sumie faktycznie głównie brzuch. Przytyłam 10kg co jest moim ciążowy rekordem a do końca jeszcze 2 miesiące wiec pewnie rekordzik będzie lepszy. Ale jakoś mnie to nie rusza. Chociaż wielkość brzucha mnie trochę zaskakuje i mam nadzieje ze to nie oznacza ze synu duży bo wystarczy jak będzie rozmiarów swojego rodzeństwa
Ja szpilki Lubie i mam. Ale z chodzeniem.gorzej bo mnie od razu podbicia bolą. Wiec mam bo lubię ale ubieram.okazjonalnie (zna zy przed ciążą teraz już wcale) - jak wiem ze dużo chodzić nie będę
Magda to jeszcze troszeczkę i odpoczywasz. Ja tez maks.do.piatku a może tylko do środy. Zobaczę jak się będę czuła i jak bardzo marudzil będzie mąż bo on najchętniej juz by mnie w domu.zostawil
Ja nie puchlam w.ogole nawet w 1 ciąży gdy były sraaaaszne upały także chyba po.prostu taka moja uroda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z jednej strony Ci już zazdroszczę a z drugiej... u nas jeszcze tyle do przygotowania. .. jeszcze teraz całą uwagę pochłaniają święta ze dobrze ze my w dwupaki jeszcze jakieś 2 miesiace
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
właśnie skończyłam szkolenie...od nowego roku wchodzi nam nowy system i informatyk robi szkolenia. Jakoś nie dotarło do niego, że mnie przez cały przyszły rok nie będzie i zapomnę wszystko, ale na szkoleniu być muszę...ehh Ci informatycy:)
Mi jeszcze siara nie leci, przynajmniej nie zauważyłam.
U mnie dziś super pogoda, świeci słoneczko i super jest. Czemu zawsze weekendy są do kitu, że nawet nosa z domu nie można wychylić -
nick nieaktualnyMadlena ja juz gotowa
na przyjscie Lenki
a na swieta hmm
mam juz ubrane dwie choinki
lekarz mi zabronil robic porzadki ewentualnie od 1 stycznia
gotowac tez nie gotuje bo my swieta spedzamy poza domem troche u moich rodzicow troche u tesciowej
zawsze cos pitrasilam i wozilam ale w tym roku maz mnie wyrecza i bedzie robil ciasta
wiec my sie oszczedzamy
Magda nie wazne ze Cie nie bedzie szkolenie trzeba zaliczycu mnie tez dzis ladnie slonko zaglada
a wczoraj masakra caly dzien wialo i padalo ;/
-
No właśnie u mnie wczoraj też kiepsko było, łącznie ze śniegiem. Zdążyłam tylko jedno okno umyć u malucha w pokoiku, żeby firankę powiesić. Miałam plan żeby w całym mieszkaniu umyć, no ale zaczęło padać więc plany trzeba było zweryfikować.
My na święta gotowi tylko z prezentami, tzn czekam jeszcze na dwie przesyłki. W tym roku wszystko przez neta zamawiałam. A jedzeniowe sprawy już w ostatnim tygodniu u mamy będę pomagać, bo wigilia u rodziców. Porządki sobie na bieżąco robię, każdego dnia coś. Choinkę planujemy w sobotę ubrać, już się doczekać nie mogę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey wam,ja z moim jechalam pobrac krew a moj do fryzjera.szlam do labo a tam z 15osob lekko,se mysle ale sobie postoje,ale mloda dziewucha mnie zaczepula i mowila ze mam.pierwszenstwo a ja ze ciekawe czy ktos przepusci,ale rozebralam kurtke i wlazlam w pierwsza kolejnosc i mowie do babki czy mnie przepusci bo piwinnam wejsc poza kolejnoscia ona patrzy i mowi ciaza a ja tak a ona bo ona nie wiedziala bo nic nie widac hahah:D i akuray weszlam i siedzialam z 5minut,jeszcze mieli pretensje ze nie w takiej pipecie tylko w kubeczku ma byc mocz,a ja ze ja zawsze taki zanosilam a z reszta i tak bym nie nasikala calego kubeczka rano ledwo co ten maly zapelnilam
-
nick nieaktualnyA wymioty mnie sie 3maja rano,dobrze niewstalam mylam zeby i ten zapach pasty mnie przerosl i musialam szybko do toalety,masakra,jeszcze brzuch mnie troche pobolewa za duzo chodzilam dzis...pitem musialam zapach zdjac z auta lusterka bo znow myslalam ze zwymiotuje. I przy otwartym.oknie do donu,a teraz dopiero co wstalam bo mi sie usnelo w domu na lozku.i troche lepiej sie czuje