Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie w 36tyg
Niepokorna sliczny brzuszekto moze i ja sie swoim pochwale
jeszcze troche i bede walczyc o piekny zgeabny plaski
Magda jak komoda zlozona
Madlene sliczne psiaktez bym czasem wziela na kolana poglaskala ale opja moj psiak na kolana odpada za duzy o 3opare kilo
Domi gratki 30 tygodniadomiii, nataliano, magdaM85, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Domi ii jaki zgrabniutki
śliczny
dziękuję Kochana
to coś co mnie bardzo cieszy w tej ciąży, bo nie przytyłam nic w figurze, tylko jakbym piłkę do kosza połknęłai dzięki temu, że chodzę w 98% w sukienkach i tunikach to jeszcze nie kupiłam żadnego ubrania ciążowego! i mam nadzieję, że dotrwam do końca, bo szkoda mi kasy, tym bardziej, że ciążowe ubrania są takie drogie
-
nick nieaktualny
-
100krotka komoda wczoraj złożona, długo zeszło, bo strasznie kiepską instrukcja była, Ale się udało. Dziś jeszcze umylam okno i firanke powiesilam, a to efekty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52c479c25025.jpg
Sama komoda mi się coś nie chce wrzucić na forum, jak mi się uda to wrzucę100krotka:), Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiepokorna mi też się przybyło ok 20kg zanim zaszlam w ciążę ale że szpilek nie zrezygnowałam
kocham szpilki koturny pięknie wydłużają nogę
teraz w ciąży nie chodze ale to dlatego że mam mega spuchnite stopy
Domiii zazdroszcze z się figurka zostałami poszło wszędzie a najbardziej chyba w uda
na twarzy też się bardzo zmieniła juz nie widać moich kości policzkowych
ale po porodzie ostro biorę się za siebie i mam nadzieję że jeszcze laseczka że mnie bedzie
Madzia Śliczny brzusiokomoda też się ładnie prezentuje
tylko patrzeć aż wszystko będzie gotowe
Nataliano Madlene czekamy na wasze brzuszkumagdaM85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny