Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny za mile słowa już Zapomniałam ten ból związany z porodem a baby blues już trochę mija choć dalej placze czasem mojemu M ale musi być dobrze
Magda trzymaj kciuki za teściową niech szybko dochodzi do siebie
My jutro będziemy na mieć ciężkie dzień aż do niedzieli bo przyjeżdża moja mama brat bratową ojczym i siostra 4 letnia i nagle mama mówi że mała zaczyna kaslac i do tego matka nie rozumie pewnych kwestii mojego wychowania i pewnie się niezle będziemy sprzeczac ale ona powiedziała że przyjeżdża i koniec -
Misia to zaciskam kciuki żebyś przeżyła jutrzejszy dzień. Słabo że Twoja siostra zaczyna kaslac, żeby tylko jakiegoś chorobska nie przywieźli ze sobą...szkoda że nie dadzą wam póki co spokoju, żebyście mogli dojść do siebie. Bądź silna i nie daj się. Kacperek to Twój synek i Ty najlepiej wiesz jak go bedziesz wychowywać. Głowa do góry, dasz radę.
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Misia mały jest cudny, taki śliczny, a na zdjęciu istny aniołek
Myślisz, że ta zgaga i włoski u maluszków mogą być jakoś hmm..powiązane? Bo mnie przez prawie całą ciąże meczy.
Domi nie przejmuj się i jak Cię wyrzucają drzwiami to wracaj oknem
Urzędy lubią uprzykrzać ludziom życie.
Wczoraj byłam kolejna wizyta u lekarza. Doktorek pobrał krew, w moczu wszystko ok. Czekamy tylko na wyniki z krwi. Mały już prawie 2kg. Wszystkie pomiary prawidłowe. Głowka w dół(ale to już wiedzieliśmy 2 tyg temu). Lekarz jest o tyle miły, że na każdej wizycie wykonuje mi usg zwykłe jak i 3D i drukuje mi zdjęcia. Na usg mały zasłonił się ręką po czym zaczął ssać kciuk
Dowiedziałam się również, że te bóle które mnie męczą to albo ucisk macicy na kanały moczowe przez co w nerkach zalega troche moczu albo rwa kulszowa. Doktorek kazał mi brać buscopan jeśli będzie bardzo boleć i smarować voltaren'em. Nie jestem tylko pewna, czy ten voltaren to taki dobry pomysł. Nie wiecie może czy można go stosować w ciąży?
NIEPOKORNA, domiii, magdaM85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
melduje się cały czas w dwuopaku
Madzia wczoraj było nawet ok z tym że tak mi już smutno całe dnie siedzieć samej w domu co mnie zaczyna dolowacdobrze że te święta już coraz bliżej
dziś miałam nocny sukces
usunęłam błyskawicznie i tylko raz było ssisiu
Misia dzielna kobitka jesteśczytając Twój opis o porodzie normalnie plakalam... Wierze że przetrwasz wizytę a jak Cię wkurza to powiedz co myślisz
Domiii mojej siostry kolezanka też się zadowala z zusem też jej tak powiedzieli jak Tobie i wygrałaz Tym że oni faktycznie specjalnie podpisali umowę
-
Dzień doberek:-)
Maniaaa dobrze że wizyta ok i lekarz wyjaśnił skąd te bóle, na pewno ci ulzylo:-)
100krotka to faktycznie super noc, ja dziś chyba z 10 razy wstawalam:-( szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie, byśmy się na kawki odwiedzały i byłoby raźniej.
Ja dziś jestem już po umyciu okien i czekam aż się firanki upiora to będę prasowac. A mezus skręca łóżeczko:-) -
Melduję się i ja
100krotka widzę, że nocke miałaś super. Ile ja bym dała, żeby przespać chociaż jedną noc w całości.
Magda widze, że u Ciebie przygotowania pokoju dla malucha idą pełną parą
My się dopiero za to zabierzemy po powrocie z polski. Mam tylko nadzieję, że zdąrzymy ze wszystkim przed porodem bo chyba czeka nas jeszcze przeprowadzka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c26420d811.jpg
To nasze łóżeczko:-)
Dziś pracowity dzień miałam, ale na szczęście jakoś bardzo się nie zmeczylam. Jutro cały dzień u rodziców będę, mąż jedzie do teściowej do szpitala.
100krotka mi na telefonie też czasem wcina wiadomości, ale to najczęściej w trakcie pisania się kasuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:21
nataliano, 100krotka:), Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny