Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, często Julia wariuje nocami. Ale za to ja wariuje w ciągu dnia, kiedy nie dostaje chociaż jednego kopniaka. No dziewczyny, mam nadzieję, że macie rację kochane i Julia się później rozrusza.
Z dobrych wiadomości się ekscytuje, bo dzisiaj rano paczka z Polski dotarła do UK. Więc jest szansa, że jutro przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 17:53
-
Niepokorna widać Julia standardowo na wieczór sie budzi:-) oby po urodzeniu jej się unormowaly pory:-)
100krotka dobrze że do mamy pojechalas to się chociaż nie nudzilas sama. Ale więcej nas nie strasz taką ciszą, bo ja już na prawdę myślałam że Ty może już na porodowce...
Ciekawe co tam u naszej Misi, jak sobie radzą z synusiem:-) -
nick nieaktualny
-
hej, ja tylko z jedną informacją na dziś, bo jestem w tragicznym stanie...
ZUS odmówił mi prawa do zasiłku i zostałam bez środków do życia...
będę się z nimi sądzić oczywiście, ale to pewnie potrwa kilka miesięcy...
szukam już prawników, trzymajcie kciuki -
Domiii a na jakiej podstawie Ci odmówili??? Przecież jesteś normalnie zatrudniona i masz prawo iść na zwolnienie...co za kretynska instytucja, w głowie się nie mieści. Oczywiście koniecznie walcz, trzymam kciuki.
100krotka czekam na codzienne meldunki obecności i grzecznie niech Lenka do stycznia czeka:-) -
nick nieaktualny
-
Dzień doberek mamusie:)
100krotka widzę wzięłaś sobie moją prośbę do serca i pierwszy meldunek zdany:) Jakie masz plany na dziś? w domciu będziesz odpoczywać czy w rozjazdach?
Niepokorna pewnie Julia zrobiła sobie wczoraj dzień lenia. Ja to czasem bym chciała, żeby mój Dominik był nieco spokojniejszy, bo są dni kiedy na wieczór to już wszystko mnie boli od tych jego kopniaków. Chociaż na pewno z drugiej strony jakby się zrobił spokojniejszy to też bym się stresowała...my kobiety już tak mamy.
Mi się dziś stresujący dzień szykuj, dobrze że w pracy jestem zawalona papierami. Dziś moja teściowa pojechała do szpitala, jeszcze na razie nie wiemy czy operacja będzie dziś czy najpierw badania będą powtarzać. Ale na pewno najpóźniej jutro będą operować. Lepiej jakby dziś już się udało, wtedy jutro już mniejszy stres by był. Trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało... -
Dzien dobry dziewczyny,
Magda trzymam kciuki z calych sil!
Dobrze ze dzsi juz czwartek, a Wigilia juz za tydzien - uwierzyc nie moge.
U mnie dzis standard - do 16:00 szkola, pozniej cd sprzatania, ale zblizam sie ku koncowi
Moj syniu tez kopie niemilosiernie, najspokojniejszy jest kolo poludnia, a wieczorem to juz go nosi.... dla odmiany tak aktywny, ze czasem sie martwie ze zbyt... moje dzieci byly spokojniejsze.... albo nie pamietam
Milego dnia :* -
Magda,
Oby dzisiaj wszystko poszło po Twojej myśli.
Ja dzisiaj zdesperowana rano zeżarłam pół czekolady by pobudzić Julię i się udało. Naliczyłam 8 ruchów w tym 3 duże kopniakiJestem znów spokojna. Ale pół nocy przez tą małą figlarkę nie spałam.
Madlene,
Może u mnie też byś posprzątała, bo mi się jakoś nie chce? -
Witam się i ja.
Niepokorna dobrze że Twoja Julcia się obudziła. Teraz pewnie będzie dawać do wiwatu.
Magda tzynam kciki za Twoją teściową. My w zeszłym roku przed świętami mieliśmy bardzo dużo stresów i smutków bo mąż miał ostry atak woreczka żółciowego, ktory w marcu usuneli a przed samymi świętami zmarła jego mama, bardzo nagle i niespodziewanie bo mówiła że się dobrze czuje. Za kilka dni mija pierwsza rocznica jej śmierci.
Możecie mi pogratulować,dziś rano zaliczyłam pierwszego ciążowego żyga i całe śniadanie poszłooo.NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia dbam o to żebyś się niepotrzebnie stresowalam
Trzymam kciuki oby wszystko dobrze się skończyło
Nagrezdalam rano tyle a zapisało się tylko dzień dobry
Doda nie będę Ci gratulowac życzę aby to był pierwszy i ostatni
Madlene przydało by mi się trochę Twojej energii
Niepokorna małych potrafią nas czasem zestresowacale dobrze że się odezwalas
A ja niedawno wróciła z sądu wygralismy sprawę z sąsiademdostał wyrok zakaz zbliżania się i kontaktowania
wkoncu mamy spokój
-
Doda ja zamiast gratulować to będę trzymać kciuki aby to się więcej nie powtórzyło, bo to nic przyjemnego.
Madlene podłączam się do prośby Niepokornej:)jak masz tyle energii to trzeba gdzieś to spożytkować
Niepokorna to teraz Ci życzę aby Julka ostro dała w kość z kopniakami, żebyś się więcej nie musiała martwić
100krotka gratuluję wygranej sprawy:) wyrok brzmi poważnie, to chyba musiał Was gnębić mocno. Dużo mieliście z nim problemów?
Ja właśnie dostałam info od męża, że teściowa póki co ma badania, dostała kroplówki i płyny na wzmocnienie organizmu i jutro rano będzie operacja. Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami będą usuwali pęcherz, macicę z przydatkami i węzły chłonne. W trakcie operacji się okaże czy zrobią pęcherze z jelita, ale lekarze raczej mówią że trzeba będzie robić woreczek na zewnątrz. No ale najważniejsze, że już jutro będzie po...
Masakryczny dzień dziś mam, rano przyszedł szef jednej firmy, na którą mieliśmy skargę...masakra burak taki że aż żal. Tylko ciśnienie mi podniósł i krwi napsuł...potem kadrowa do mnie z tekstem, że słyszałam że się od poniedziałku wybieram na zwolnienie i czy to prawda bo ona już liczy wypłaty i nie wie jak mi policzyć. Ja do niej że nie wiem, że owszem mam wizytę i zobaczę co mi lekarz powie. Ale dodałam, że już mnie od dawna wysyła na zwolnienie i że się ogólnie źle czuję...Kurde nic nie można nikomu powiedzieć, bo plotkują widać jak dzikiem. Wiem, że koleżanka z pokoju nic nie powiedziała, a wiedziała poza tym jedna osoba. Mam nauczkę, żeby poza pokój nic nikomu nie mówić...ehhh -
nick nieaktualnyMadzia wiesz co w sumie największe problemy były w maju jak wszystko się zaczęło później go zamknęli na 1.5 miesiąca i jak wyszedł to jeszcze trochę się rzucał a tak ogólnie to było nawet spokojnie mijalismy się jak obcy ludzie choć mieszkamy naprzeciwko siebie czasem zastawu drogę samochodem że nie możemy wjechać na swoje podworko. Ciesze się że tak się skończyło mamy już spokój i nie będą nas po sądach ciagac dziś z brzuchem ciężko było mi tam siedzieć ponad dwie godzina a jak mała się urodzi to już wogole bym nie jeździła.
Kochana to trzymam kciuki za Twoja tesciowa mam nadzieję że operacja się uda i szybko wróci do zdrowia -
Dziewczyny,
Miałam dzisiaj bardzo pracowity dzień. Byłam na badaniu kręgosłupa u anestezjologa. Potem u znajomych i tak się zeszło. A teraz biorę się za konfigurację mojego nowego telefonuBo paczka z Polski dzisiaj przyszła.
Julia dzisiaj po porannej czekoladzie dała mi się we znaki. Cały dzionek szalała. Więc jestem już spokojna -
Dzień doberek:) mój ostatni dzień w pracy, jupiii:) w końcu się doczekałam:)
Madlene, Ty też dziś kończysz szkołę, nie?
U mnie dziś leje od rana, pogoda po prostu super...mam nadzieję że dzień szybko minie.
100krotka to mieliście trochę przejść z sąsiadem, ludzie to jednak różni są, szkoda gadać. Dobrze, że wszystko się przed porodem zakończyło i już nie będziesz musiała nigdzie jeździć.
Niepokorna, czyli musisz sobie codziennie porcję czekolady serwować to mała będzie szalećNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Magda to już masz luz. Zazdroszczę Ci.
Ja idę jeszcze do 23 grudnia. Postaram się od razu załatwić macierzyńskie to może jak wrócę z urlopu to już dadzą mi odpowiedź i od nowego roku będę mogła zostać w domu. W końcu zrobię generalne porządki w domu bo ostatnio nie miałam wogóle czasu sprzątnąć coś lepiej tylko tak z grubsza i nazbierało się. Gotowanie na szczęście mnie ominie bo przyjedziemy dopiero na wigilie to może tylko jakąś rybkę teściowi usmaże.
-
nick nieaktualnyWitam
Madzia ostatni dzień fajniebędziesz mogła odpocząć i psopac dłużej
Madlene Ty też już od poniedziałku w domku? Jak tesciowa?
Eh święta idą to i tak mało będziecie na forum...
Doda mam nadzieję że Ci szybko zleci i będziesz już siedziała w domku:-)
A mnie obudził hałasu jednego w wielu moich sąsiadów oka wymieniają
wala jak opentani
Mała już buszuje właśnie i pupe wypina z prawej stronydziś znowu pojawił się kremowy śluz chciała bym już poniedziałek i byc po wizycie a zaraz po już żeby był styczeń coraz bardziej się zaczynam stresowac
-
Dzień dobry Kochane
Magda - wielkie odliczanie dziś pewniesuper, należy Ci się odpoczynek w końcu!
Niepokorna - fajnie, że paczka przyszła i udało się przed świętami, jest radocha
Doda - to Ty w 2 miesiącu ciąży załatwiasz już urlop macierzyński? czy czegoś nie zrozumiałam?
100krotka - widzę, że razem wizytujemy w poniedziałekja już nie widziałam się z Miłoszem z miesiąc, więc odliczam