X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • domiii Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu Słońce, trzymam mocno kciuki za wtorkową wizytę! na pewno wszystko będzie dobrze, grunt to czujność lekarza! jestem z Wami :*

a ja Was w ogóle podziwiam, bo Wy w tej kuchni gotujecie przygotowujecie etc., a ja to do kuchni tylko po coś do picia chodzę :P ze względu na to, że nie lubię i nie umiem gotować i całe szczęście z pasją robi to mój P :) to moje przygotowania świąteczne ograniczyły się do odkurzenia :D

magdaM85 lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii dzięki bardzo, staram się nie stresować bo wiem że to nie wskazane i na pewno nie pomoże a może zaszkodzić. Tylko ciężko mi to przychodzi... Mnie zawsze kuchnia i gotowanie zawsze mnie relaksuje, ale teraz mam już zakaz. Nie mogę się przemeczac a mąż mnie pilnuje więc jak on się za mnie weźmie to będę leżeć tylko. Ale to dobrze, lepiej leżeć w domu niż w szpitalu, bo lekarz się zastanawiał nad skierowaniem ale doszedł do wniosku że mamy taki okres że to i tak za wiele nie da...

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaniuskaa dopisałam Cię już do listy na pierwszej stronie:-)

aaniuskaa lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda bedzie wszystko dobrze trzymam kciuki za malenstwo i ciebie i wiadomo latwo sie mowi a trudniej wykonac ale nie stresuj sie odpoczywaj jak najwiecej dobrze ze maz Cie pilnuje :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeprowadzka zakończona. Jestem tak zmęczona, że nawet nie wiem, jak się nazywam. Dobranoc kochane :*

Madlene84, domiii lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda przykro mi ze się musisz tak stresować. Dobrze mówisz stres nie wskazany i oby w ten czas świąteczny udało Ci się go ograniczyć do minimum. Wierzę że u Maluszka to nic poważnego i we wtorek się wszystko wyjaśni i będziesz spokojna.

Niepokorna a co Ty mówisz przecież był tylko 1 pokój do spakowania ;) żartuje. .. odpoczywaj kochana :* i gratuluję nowego gniazdka.

Misia ucaluj synka :*

Ja też wczoraj i dziś w kuchni ale na jutro mi zostały jakieś pojedyncze rzeczy. Dla mnie to gotowanie to tez sama przyjemnosc. Mój mąż twierdzi ze brzuch mi się obniżył wiec tez mnie trochę próbuje usadzic na tyłku ale się czuje dobrze i narazie mój plan wykonany :) a od jutrzejszego popołudnia tylko odpoczynek i relaks :) u nas okropnie wieje, jakiś huragan wiec się będzie dziś źle spało :/

Gdybym jutro nie dała rady się odezwać to życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze w tym świątecznym czasie. Dzielcie się miłością i radością z najbliższymi i pamiętajcie że już w następne święta rodzinka będzie większa. Dbajcie o siebie i odpoczywajcie. Wesołych cudownych Świat! !! :*

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zycze zdrowych i wesolych swiat

Madlene84 lubi tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek. Coś mi się kiepsko dziś spało, ale to przez nerwy na pewno. Muszę się jakoś postarać nie stresować...

Życzę wszystkim spokojnych i wesołych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze:-*

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniołowie w niebie głoszą wieść radosną:
    Bożego Narodzenia nadszedł czas!
    To czas ludzkiej miłości i życzliwości,
    niech nie zabraknie Wam także radości.
    Kolędujcie z uśmiechem na twarzach,
    a sylwestrową noc spędźcie
    na wesołych zabawach!

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dzwonił mój lekarz i jedziemy do Białegostoku bo chce jeszcze dziś zrobić dodatkowe badania. Trochę mnie stres wziął...trzymajcie kciuki

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, trzymam mocno i czekam na wieści! na pewno pozytywne, ale będę sprawdzać co jakiś czas! ściskam i przesyłam moc buziaków ode mnie i Miłosza :*

ps. daleko macie do tego Białegostoku?

d69c2n0azl70dnw1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki domiii. Mamy 130km właśnie dojechaliśmy.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda daj znac co u lekarza ??

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy już po wizycie, te zaburzenia rytmu serca są ale nie są one częste na szczęście. Lekarz chciał dla pewności sprawdzić wszystkie przepływy zylne, ich czas czy maluch jest dobrze zaopatrzony w krew. Wszystkie pomiary wyszły ok. Także lekarz nas z czystym sumieniem puścił na święta. Bo się zastanawiał czy nie kłaść mnie na obserwację do szpitala ale póki co nie ma takiej potrzeby. Teraz we wtorek mamy z kardiologiem konsultacje.
    Dzięki za ciepłe słowa wszystkim:-) trochę się dziś uspokoilam ale tak na pewno to nie wiem kiedy się uspokoje.

domiii, Madlene84 lubią tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudne wieści Kochana! wracajcie do domku i spędźcie już w spokoju sobie razem Święta <3

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, byłam dzisiaj rano na USG. Zasłabłam w gabinecie z przemęczenia. W każdym razie wszystko z dzieckiem w porządku. Okazuje się, że jest po prostu duże. Dlatego brzuszek mi tak szybko rośnie. I Pani pokazała nam bułeczkę Julii, więc już na 100% będzie dziewczynka :D

Magda, cieszę się, że wszystko ok z Tobą i że nie zostałaś na Święta w szpitalu.

Życzę Wam cudownych Świąt kochane moje :*

domiii, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • aaniuskaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 dzięki i cieszę się, że jest dobrze i święta spędzisz w domku z najbliższymi :)

Luteina 100mg x 2
    16ud9jcgueagbcz9.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ tu cisza świąteczna :)
    mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie i radośnie :)
    my dzisiaj zaczynamy 8 miesiąc! <3
    buziaki dla Was :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj wypoczywam. Na razie nie mam siły pisać. Buziaki dla Was :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek po świętach. Jak u Was te dni świąteczne minęły? U nas trochę ciężko, bo jednak ciągle się stresuje co tam z maluchem, do wtorku taki stres pewnie będzie zanim nie porozmawiamy z kardiologiem.
    Poza tym święta ok, ale jednak to już męczące, zwłaszcza że trochę zaganiani byliśmy, wczoraj jeszcze impreza u rodziców to goście byli. Dziś mamy urodziny moich bratankow więc u rodziców też goście będą.
    Mogę się wam pochwalić że Dominik dostał od Mikołaja misia szumisia:-) bardzo fajna zabawka, fajny uspokajacz:-) a pomimo stresów się cieszę że młody ciągle aktywny więc chociaż to mnie uspokaja.

dqprk6nlnzlsawwt.png
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ