Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczynki !
Ale się rozpisałyście, muszę nadrobić. Ostatnio mnie nie było bo nie czułam się najlepiej w tym tyg wizyta u gin więc zobaczymy co doktorek na to wszystko powie, a troche się tego nazbierało więc czekamy.
Z tego co już przeczytałam to:
Przedewszystkim witam się z nowymi dziewczynamiNa pewno odnajdziecie się na forum i będzie wam raźniej
Patutka jeszcze wszystko przed Tobą, ale nie martw się. Wszystkiego się nauczyszco do farbowania włosów to ja w październiku ściągałam kolor i kładłam nowy, farby bez amoniaku i chwyciło, a z małym i ze mną wszystko w porządku jak do tej pory
Domii zazdroszcze tego wyjazdu. Też by mi się teraz taki przydał, ale nie będe kombinować bo zostało mi się tylko 4 tygodnie do rozwiązania
Też miewam bóle miesiączkowe, są na tyle silne, że czasem mnie skręcić chce.
Madlene kołyska jest cudowna
Nataliano ile ja bym dała, żeby mnie Antek teraz tak skopał
Ostatnio coś mało ruchliwy jest
A u Was jak dziś mija dzień kobietki ?Madlene84 lubi tę wiadomość
-
U mnie z terminem jest dość śmiesznie i rodzina mówi, że jesteśmy świąteczną rodzinką bo ślub był w sylwestra, a termin według usg mam na 14.02 czyli walentynki
. Antek ostatnio poza czkawkami i delikatnymi ruchami prawie nie daje o sobie znać. Mnie też leń dopadł i to już pare dni temu. Najchętniej nie robiłabym nic tylko spała
-
Patutka wrote:O matko, co to za skurcze?
Kurde, to moja 1 ciąża, a ja prawie nie wiem nic o ostatnim trymestrze
jeszcze masz czas na zdobycie wiedzy
ja też nie wiedziałam nic jeszcze kilka miesięcy temu, ale bardzo dużo czytałam książek, artykułów, rozmowy z innymi ciężarówkami, z lekarzami i teraz się wie
także no stress -
nick nieaktualny
-
ja w tym tygodniu pakuję torby, żeby być spokojniejszą
szczególnie, że ta pierwsza połowa lutego u mnie jest bardzo realna, także we 3 dziewczyny będziemy rodziły wtedy
a dzisiaj byłam u fizjoterapeuty z tymi moimi nieszczęsnymi plecami bo już nie dawałam rady z bólu, no i się okazało, że mam masakrycznie wszystko poblokowane i posklejane mięśnie w obrębie miednicyjak mi zaczął uciskać, rozciągać to prawie wyłam z bólu.. za tydzień kolejna wizyta, może jakoś mnie doprowadzi do funkcjonowania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene uwazaj na siebie
Maniaa 14luty to fajna data
ja kiedys tez myslalam.zeby wlasniebw walentynki rodzic,ale to prawie nie realne :)wiec nast data jaka mi sie podoba to 28,29luty,,domiii ja tez tak bede robila jak ty z torbami,wole miec.wszystko naszykowane i nie ganiac na ost gidzine bo bym orawie nic nie wziela
-
Ja w sobote spakowałam torby. Jakieś pojedyńcze rzeczy do dołożenia.
Ja mam przeczucie na 6-7 lutego I ta data nawet by mi pasowała. Oboje moich dzieci urodziło sie 39tc+0wiem wiem nie ma reguły. .. ale czemu nie
Moje dzieci też były spokojne w brzuchu I po urodzeniu też. Także teraz czekamy na Małego urwisa
Ja mam lenia. Nie chce mi sie nic robić a w kuchni pobojowisko. Tyle że spać też nie bardzo mogęManiaaaa lubi tę wiadomość
-
Nataliano, Mały raczej nie będzie spokojny biorąc pod uwage wybryki z poprzednich tygodni i miesięcy. Teraz dopiero się taki spokojniutki zrobił. Nawet w noculy mnie nie budzi. Ja też dzisiaj pospałam, aż wstyd bo wyszlam z łóżka dopiero o 11:30.
Ja też miałam pakować torbe , ale okazało się, że w sumie musze spakować tylko siebie bo u nas wszystko dostarcza szpital i dla maleństwa nasze ciuszki są potrzebne tylko żeby wyjść ze szpitala.
A teraz idę walczyć z nieszczęsnym gniazdkiem od internetu w komputerze ;/ i robić obiad bo za 1h30 mężulek z pracy wraca a obiad w rozsypce -
domiii wrote:jeszcze masz czas na zdobycie wiedzy
ja też nie wiedziałam nic jeszcze kilka miesięcy temu, ale bardzo dużo czytałam książek, artykułów, rozmowy z innymi ciężarówkami, z lekarzami i teraz się wie
także no stress
Ale na początku to brzmi strasznie, jak ja odroznie te skurcze ostateczne, od tych przygotowujących. Wiecie, wszystko brzmi tak dziwnieobco
chyba czas najwyższy zacząć o tym czytać
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyPatutka ja farbowalam w salonie
podobno farbą bez amoniaku ale pudełka nie widziałam. Kochaniutkie wszystkiego się nauczysz spokojnie
Madlene uważaj tam na siebie
Ja torby spakowalam 4 tygodnie wcześniej
Ja dzisiaj byłam z Lenka na pobraniu krwi i jestem z niej bardzo dumna była taka dzielna poplakala tylko chwilke dzielna po mamusiManiaaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Niepokorna, oczywiście, że pozdrowieprzy okazji mam pytanie czy możesz polecić jakiegoś gina w łodzi? Póki co korzystamy z medicover, mamy tam abonament, ale gdyby była potrzebna konsultacja fajnie byłoby mieć kogoś poleconego.
Mam pytanie o nospe. Pamiętam, że w 1 ciąży mówiono mi,że nie jest bezpieczna w ciąży. Macie jakieś informacje na jej temat od lekarza?
Magda, fajnie, że klinika ma kolejna dobra opinie
Patutka, też mogę polecić 'w oczekiwaniu na dziecko'z synkiem jakoś ok 16 17 tyg musiałam zmienić spodnie na ciążowe, bo wyskoczył brzuszek:-)
My wczoraj byliśmy na zakupach dla synka, bo wszystko zrobiło się jakieś małerozgladalam się też za czymś dla mnie,ale w tzw sieciowkach odzieży ciążowej brak. Poprzednio w hm były fajne,takie bardziej dopasowane, ale nie opiete. Szkoda, że teraz tylko w 1 sklepie mają dział z odzieżą ciążowa. A Wy gdzie kupujecie ubranka?