Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Wiesz to na pewno nie ból ciągnięcia anii taki typowy mocny ból. Jak nacisne to bardziej taki cmiejacy ból. Niz taki ostry. I tuż tuż przy samym biodrze.
Kurde mnie też nigdy wcześniej kręgosłup nie bolał, a od tygodnia czasem nie mogę wytrzymać. Ale to chyba nie jest czas na bóle kręgosłupa..
Uwierz, że w ciąży pojawiają się tak dziwaczne bóle, że nawet nie wiesz czasem, że takie mogłyby istnieć -
No właśnie ten to nie jest normalny ból... oO ale jeszcze wszystko przede mną.
Nie chce panikować, bo jakby się chyba coś działo, to by bolało normalnie...
Co prawda czasem mnie zakluje tu czy tak z 5 razy ale to wszystko.
Nie kiedy ten bol bardziej łaskocze niż boli haha
Niepokorna, czekasz na chłopca czy dziewczynkę?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dzień dobry Kochane!
wróciłam - było cudownie! cisza, spokój, dużo śniegu, fajny klimat, kąpiele w spa ale to był w sumie ostatni dzwonek na taką wyprawę, bo jednak miałam trochę lęku, że jakby coś się zaczęło to ja 300 km od mojej położnej, szpitala i w ogóle na zadupiu więc było świetnie, ale już spokojniejsza melduję się bezpiecznie w domu
w miarę na bieżąco Was czytałam, więc odpiszę trochę chaotycznie, ale to co pamiętam
witam nowe Mamusie!
ja bulgotania nie czułam, od razu pukanie od środka i to było w 16+3 tc
brzuch powoli widziałam już od 14-15 tc, ale ja mam duże dziecko
włosów nigdy nie farbowałam, więc nie mam pojęcia
na wadze mam +13kg, ale nie czuję, żebym przytyła poza brzuchem i gromadzeniem się wody w organizmie od 2 tygodni, zresztą ja nie kupiłam ani jednego ciążowego ubrania
współżycie w 3 trymestrze jak najbardziej jest ok jeśli nie ma się żadnych problemów, z tym, że bez kończenia w środku, bo sperma zawiera jakieś substancje wywołujące skurcze
100krotka śliczne maleństwo!
co do dresów i makijażu - ja nie odpuszczam, lepiej się czuję wtedy nawet sama z sobą, chociaż oczywiście ważne też żeby było wygodnie, szczególnie na finiszu, bo już lekko nie jest
-
Wiem. Macie racje. .. tylko ten leń okropny jutro sie ogarne
Kołyske w salonie już też przygotowałam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e379e62a78a.jpg
Teraz sie muszę wziąść za prasowanie naszych ubrań bo w szafach pustki.
Domii zazdroszczę takiego wypadu ale należy Ci sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 17:06
nataliano lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatutka to pewnie zabobony moze kiedys tak było...ja u zadnej nie widzialam mamy ciazowej zeby sie zrobila brzydka czy cuś,zawsze tak ładnie wygladały i promieniujaco no troche schudlam na twarzy ale malutki pucek jest moze nie widac w lustrze jak sie przygladam ale jak zrobie zdjecie to widac nie jestem z tych szczuplych jak zaszlam w ciaze to wazylam ok80kg teraz z 84...z 5 10 kg mi przybylo bo tych hormonalnych tabletkach no ale coz zrobic bedziemy sie pozniej odchudzac po ciazy ja farbowalam w 2 mc wlosy ale kolor nie zlapal,wiec od tamtego czasu nie farbowalam bo sie balam,poczekam do narodzin i pozniej pojde sie ogarnac z wlosami do fryzjera i wrocic do mojego jasnego blondu juz mi go tak strasznie brakuje Niepokorna, Magda moj gin powiedzial ze nie musze duzo przytyc bo jestem przy kosci bardziej martwilby sie jakbym wazyla 50kg i nie przybywaloby nic,Patutka ja sie dzis czuje dobrze,nawet obiad zrobilam i stalam przy garach z 3godz bo 2dania ale juz wszytko ogarniete po obiedzie i odpoczywam Magda to super ze idziecie na odwiedzinki przynajmniej sie czegos dowiesz
-
nick nieaktualnyMadlene mnie o dziwo narazie nic nie boli czuje sie jak mlody Bog ostatnio tylko co mala kopie bo jest prawie caly czas aktywna nawet noca nie da mi pospac niezaleznie na jaki bok sie poloze ;p ale u Cb prawie koncowka tez bym chciala zeby mi tak zeszlo MAgda ja to nie wiem jak ze wspolzyciem bo my ost raz to chyba w 4 mc.moj sie boi ze krzywde malej zrobi ,moze przed porodem go namowie Niepokorna to dobrze wiedziec zeby nie konczyl ale przed porodem lub w ciazy donoszonej moze konczyc we mnie czy tez nie ?
-
nick nieaktualnydomii fajnie ze wypad sie udał ja tez sie jakos ogarniam z wlosami i makijazem ale to tylko malowanie rzes tuszem i to wszytko ;)zeby jakos wygladac Madlene sliczna kolyseczka to prasuj prasuj abyscie mieli w czym chodzic haha domiii ja czasem mam bol jak na okres ale mniejszy nacisk czasem mnie zakuje na dole a rzadziej bo ze 2 razy zakulo mnie w tylku jakby ktos mi szpilke wsaszil i ukul tepy bol ale twalo moze ze sekunde....
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:patutka to pewnie zabobony moze kiedys tak było...ja u zadnej nie widzialam mamy ciazowej zeby sie zrobila brzydka czy cuś,zawsze tak ładnie wygladały i promieniujaco no troche schudlam na twarzy ale malutki pucek jest moze nie widac w lustrze jak sie przygladam ale jak zrobie zdjecie to widac nie jestem z tych szczuplych jak zaszlam w ciaze to wazylam ok80kg teraz z 84...z 5 10 kg mi przybylo bo tych hormonalnych tabletkach no ale coz zrobic bedziemy sie pozniej odchudzac po ciazy ja farbowalam w 2 mc wlosy ale kolor nie zlapal,wiec od tamtego czasu nie farbowalam bo sie balam,poczekam do narodzin i pozniej pojde sie ogarnac z wlosami do fryzjera i wrocic do mojego jasnego blondu juz mi go tak strasznie brakuje Niepokorna, Magda moj gin powiedzial ze nie musze duzo przytyc bo jestem przy kosci bardziej martwilby sie jakbym wazyla 50kg i nie przybywaloby nic,Patutka ja sie dzis czuje dobrze,nawet obiad zrobilam i stalam przy garach z 3godz bo 2dania ale juz wszytko ogarniete po obiedzie i odpoczywam Magda to super ze idziecie na odwiedzinki przynajmniej sie czegos dowiesz
Ja od samego początku ciąży mam STRASZNEGO lenia... nic mi się nie chce i mam nadzieję, ze to przejdzie, bo przecież czas zacząć coś kupować
A próbowałaś farba z amoniakiem czy bez?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ale dużo naskrobalyscie:-) jutro was nadrobie:-) my wróciliśmy od mojej przyjaciółki, maluch jest przeslodki, mega grzeczny. Chociaż jak wychodzilismy to się obudził i zaczął płakać, ale to była już jego stala pora na takie akcje. Z kliniki moja przyjaciółka mega zadowolona, mówiła że się czuła jakby do spa przyjechała a nie na porodowke. Miała cc, co sobie też bardzo chwalila. Bardzo szybko doszła do siebie, mały ma teraz 6 tygodni, a ona już wróciła do swojej wagi. Także ogólnie same plusy:-)
NIEPOKORNA, renia.31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie dziewczyny
Mnie dziś coś brzuch boli. W nocy też budził mnie taki bol w podbrzuszu. Także łykam nospe I sie kłade I tak chyba będzie dziś wyglądał mòj dzień.
Udanego dnia dla Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:22
-
nick nieaktualnyCzesc
Ojej ile napisalyscie aż Milo dla oka teraz trzeba tylko nadrobić
Patutka ja farbowalam włosy w ciąży że 3 razy chyba i wszystko oki farbą się przyjęła Niunia ma włoski
Madlene to odpoczywaj dużo...mam nadzieję że ból szybko minieMadlene84 lubi tę wiadomość