Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna ja kiedys mialam takie ładne B, takie w sam raz, żeby nie powiedziec duże, ale.... było mineło
Nataliano mam nadzieje, ze bedziemy zadowolone
Maniaaa melduj się, wciąż w dwupaku?
Magda z napmietym grafikiem, to nie wywołuje do tablicy
A Ty Kalika, lezysz i wypoczywasz?
Uwaga ja się ujawniam na chwile, wraz z całą rodzinką, ale muszę się kilkoma fotkami pochwalićZa chwilę usunę, żeby nikogo nie korcilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:24
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny !
Coś ostatnio nie mam weny do forum :o
Nie moge sie skupic ani nic...
Po 1. Dziękuję za odpowiedzi, mimo checi tak myślałam, ze nie będziecie wiedziały
Na szczęście jestescie bardziej bezproblemowe niż ja
2. Nataliano ładny wozeczek
3. Madlene- jakie śliczne zdjecia! Najpiękniejsze, jak całują w brzusio. Masz bardzo ładną córkę. Aż nie moglam się na nią napatrzeć na zdjeciu
4. Domi sąsiadko moja, zyjesz?
Dobrejnocy :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:26
Madlene84 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ooo i jak szybko odpisałaś!
Kochana, na szczęście juz niedługo więc jeszcze chwilkę musisz wytrzymac :-*
A ja hm, jakoś daje radę dalej leze. Jak nie chidze za duzo to zauwazylam, ze jest duuuuużo lepiej. Więc dobrze, ale dalej zamierzam leżeć wolę dmuchać i chuchać2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualny
-
Madlene, cudna sesja. Jesteście rodzinka jak z obrazka, wszyscy śliczni :* Ja odpoczywam, nie leżę cały czas bo oszalec można z tego lenistwa, ale oszczędzam się. Dziś w nocy obudził mnie mocny ból brzucha, taki kurczowy, ale wydaje mi się że to przez wzdecie, bo potem ustąpił, ale mocno się wystraszyłam.
Patutka, ja Ci napisałam co z tą Luteina kilka postów wyżej
06.2015 - nasz aniołek:*
-
A dobra, nie zauważyłam :o
Dziękuję, tak podejrzewałam i w sumie wiadomo, ze działają tak samo ale myślałam, że to jakieś zalecenia do tego są.
Bo mi raz wypisuje taką, raz taką. No zwariować można....
Jak się przyzwyczaisz do 'twarożku' na wkladce, to musisz zacząć się przyzwyczajać do dmaku pod językowej, no oblecha no!
Nie wiem czy on mi próbuje urozmaicić atrakcje w ciąży ale zdecydowanie mu się nie udaje!2016 🩷
2020 🩵
Patutka, no cóż, musisz zapytać gina, czemu funduje Ci takie urozmaicenie. Sama jestem ciekawa, co Ci powie
Wiem tylko, że wskazaniem do przejścia z dopochwowej na podjezykowa jest krwawienie/plamienie z dróg rodnych, innych wskazań nie znam.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Przepraszam ze tak malo sie udzielam juz sie troche ogarnelam i obiecuje poprawe
Ogladalam zdjeciapiekny pokoj wozek brzuszki no i Madlene sliczna posciel masz talent kochana
bardzo misie podoba
ach nie zdazylam zobaczyc zdjec
Witam nowe kolezankirosnijcie zdrowo i spokojnych 9 miesiecy zycze
wybaczcie nie odpisze na wszystkie posty wiec zycze dziewczynom na finiszu szybkich i bezbolesnych pododowjuz nie moge sie doczekac kolejnych maluszkow
a u nas dobrze w sumie nie moge narzekac mala grzeczna placze malo rosnie jak na drozdzach
domiii, magdaM85, kalika, jusella, nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
100krotka,
Bardzo mnie cieszy, że nie narzekasz i że masz odrobinę czasu. Bo moi znajomi wokół ciągle mnie straszą, że nie będę miała nawet czasu się wykąpać lub zrobić siusiu przy dziecku. I już zaczyna mnie to drażnić. A jak widać da się nawet skorzystać z Internetu -
nick nieaktualnyNiepokorna dasie da
ja niestety kapie sie jak maz wraca ale to tylko dlatego ze nie chce malej zostawiac samej na dlozej a jak maz jest to nawet po 30 min w wannie leze
chcialam wrzucic wiecej zdjec ale mala sie obudzila i tzeba bylo cyca dac
wrzuce jak usnie
domiii lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek mamusie:-) tak późno się odzywam bo rano jeszcze u teściów byliśmy. Mąż ma teraz na drugą zmianę to rano się wybraliśmy, bo wczoraj teściową puścili ze szpitala.
Wczoraj dzień bardzo udany miałam. W szkole rodzenia położna mówiła o zwiastunach porodu. I tak mnie obejrzała i powiedziała że brzuch mi się już chyba obniża. W sumie jak tak na siebie patrzę to może i faktycznie jest nieco niżej. Mówiła że to się najczęściej ok 3 tygodni przed porodem zaczyna dziać, chociaż nie ma reguły. I tak w sumie nie wiem czy te moje bóle jak na okres to nie są przypadkiem skurcze przepowiadajace...zobaczymy:-)
Na spotkaniu ze znajomymi też super. Koleżanka powiedziała że w ciąży jest:-) to będzie ich trzecie a jest w moim wieku:-) tak pomyślałam że fajnie tak szybciej mieć, potem szybciej już odchowane.
Madlene prześliczne zdjęcia:-) rodzina przecudna, a córcia za parę lat to będzie łamać serca facetom:-) synek też slodziutki:-)
Domiii jak tam się czujesz? Bóle dalej męczą? Ciekawe czy to poród już się zbliża.
100krotka częściej nas odwiedzaj:-) dobrze że u ciebie w porządku wszystko, a Lenka ślicznie rośnie:-)
Nataliano super bryka, fajne kolorki. Dobrze że już macie na miejscu:-) my czekamy póki co.
Kalika jak tam u Ciebie samopoczucie? Jak się czujesz bez pracy?NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Witam,
przeczytałam Wasze forum od początku (przyznam, że zajęło mi to tydzień)
Chciałabym do Was dołączyć.
W lutym skończę 38 lat, mam Syna z poprzedniego związku (w kwietniu 18stka) i teraz też na 99,9% też będzie Synek (3 x na USG wyszło, że chłopak) - termin mam na 8 lipca
poprawiam termin - mam na 9 lipca (oj ja gapa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:39
NIEPOKORNA, Maniaaaa, 100krotka:), nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość