X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene tak jest :) riko brano

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja kiedys mialam takie ładne B, takie w sam raz, żeby nie powiedziec duże, ale.... było mineło :P

Nataliano mam nadzieje, ze bedziemy zadowolone :)

Maniaaa melduj się, wciąż w dwupaku?

Magda z napmietym grafikiem, to nie wywołuje do tablicy :P

A Ty Kalika, lezysz i wypoczywasz?

Uwaga ja się ujawniam na chwile, wraz z całą rodzinką, ale muszę się kilkoma fotkami pochwalić :P Za chwilę usunę, żeby nikogo nie korcilo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:24

magdaM85 lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene sliczna sesja i sliczne masz te dzueciaczki,wogole wszyscy sliczni usmiechnieci i zadowoleni...no ja jestem zadowolina z wozka jest fajny lekki :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !

Coś ostatnio nie mam weny do forum :o
    Nie moge sie skupic ani nic...

Po 1. Dziękuję za odpowiedzi, mimo checi tak myślałam, ze nie będziecie wiedziały :-D
    Na szczęście jestescie bardziej bezproblemowe niż ja :-D

2. Nataliano ładny wozeczek :-)

3. Madlene- jakie śliczne zdjecia! Najpiękniejsze, jak całują w brzusio. Masz bardzo ładną córkę. Aż nie moglam się na nią napatrzeć na zdjeciu ;-)

4. Domi sąsiadko moja, zyjesz? :-D

Dobrejnocy :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:26

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • domiii Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyję Skarbie żyję, ale od 2 dni mam takie nasilenie różnych bóli, że tylko czekam na poród, bo czuję go już w każdym kawałku mojego ciała. :(

U Ciebie lepiej mam nadzieję? Twardnienia przeszly?

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo i jak szybko odpisałaś! ;-)
    Kochana, na szczęście juz niedługo więc jeszcze chwilkę musisz wytrzymac :-*

A ja hm, jakoś daje radę dalej leze. Jak nie chidze za duzo to zauwazylam, ze jest duuuuużo lepiej. Więc dobrze, ale dalej zamierzam leżeć wolę dmuchać i chuchać :-)

2016 🩷

2020 🩵

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Mnie się podoba to pierwsze oraz to z samym mężem. A we włosach Twojej córki jestem zakochana :)

Patutka,
    Nie marudź tylko leż :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:54

Madlene84, domiii lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana,ale sie spac chce ja juz po 7na nogach czekam za montazem rolet pewnie po 8beda,mala urzadzila sobie bal w brzuvhu od 5rano,wiec na pol zyje:D Milego dnia wam :*

• kalika Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, cudna sesja. Jesteście rodzinka jak z obrazka, wszyscy śliczni :* Ja odpoczywam, nie leżę cały czas bo oszalec można z tego lenistwa, ale oszczędzam się. Dziś w nocy obudził mnie mocny ból brzucha, taki kurczowy, ale wydaje mi się że to przez wzdecie, bo potem ustąpił, ale mocno się wystraszyłam.

Patutka, ja Ci napisałam co z tą Luteina kilka postów wyżej ;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Patutka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobra, nie zauważyłam :o
    Dziękuję, tak podejrzewałam i w sumie wiadomo, ze działają tak samo ale myślałam, że to jakieś zalecenia do tego są.
    Bo mi raz wypisuje taką, raz taką. No zwariować można....
    Jak się przyzwyczaisz do 'twarożku' na wkladce, to musisz zacząć się przyzwyczajać do dmaku pod językowej, no oblecha no!
    Nie wiem czy on mi próbuje urozmaicić atrakcje w ciąży ale zdecydowanie mu się nie udaje! :-P

2016 🩷

2020 🩵

• kalika Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka, no cóż, musisz zapytać gina, czemu funduje Ci takie urozmaicenie. Sama jestem ciekawa, co Ci powie ;) Wiem tylko, że wskazaniem do przejścia z dopochwowej na podjezykowa jest krwawienie/plamienie z dróg rodnych, innych wskazań nie znam.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• domiii Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW Madlene! przepiękne zdjęcia! <3 cudowna rodzina :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0122.gif
    Ja też się witam w 37 tygodniu ciąży :)
    Jak mija dzionek dziewczęta?

jusella, Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Przepraszam ze tak malo sie udzielam juz sie troche ogarnelam i obiecuje poprawe :)

Ogladalam zdjecia :) piekny pokoj wozek brzuszki no i Madlene sliczna posciel masz talent kochana :) bardzo misie podoba :) ach nie zdazylam zobaczyc zdjec :(

Witam nowe kolezanki :) rosnijcie zdrowo i spokojnych 9 miesiecy zycze :)

wybaczcie nie odpisze na wszystkie posty wiec zycze dziewczynom na finiszu szybkich i bezbolesnych pododow :) juz nie moge sie doczekac kolejnych maluszkow :)

a u nas dobrze w sumie nie moge narzekac mala grzeczna placze malo rosnie jak na drozdzach :)

23ube2s.jpg

domiii, magdaM85, kalika, jusella, nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka,
    Bardzo mnie cieszy, że nie narzekasz i że masz odrobinę czasu. Bo moi znajomi wokół ciągle mnie straszą, że nie będę miała nawet czasu się wykąpać lub zrobić siusiu przy dziecku. I już zaczyna mnie to drażnić. A jak widać da się nawet skorzystać z Internetu :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna dasie da :) ja niestety kapie sie jak maz wraca ale to tylko dlatego ze nie chce malej zostawiac samej na dlozej a jak maz jest to nawet po 30 min w wannie leze :) chcialam wrzucic wiecej zdjec ale mala sie obudzila i tzeba bylo cyca dac :) wrzuce jak usnie :)

domiii lubi tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek mamusie:-) tak późno się odzywam bo rano jeszcze u teściów byliśmy. Mąż ma teraz na drugą zmianę to rano się wybraliśmy, bo wczoraj teściową puścili ze szpitala.
    Wczoraj dzień bardzo udany miałam. W szkole rodzenia położna mówiła o zwiastunach porodu. I tak mnie obejrzała i powiedziała że brzuch mi się już chyba obniża. W sumie jak tak na siebie patrzę to może i faktycznie jest nieco niżej. Mówiła że to się najczęściej ok 3 tygodni przed porodem zaczyna dziać, chociaż nie ma reguły. I tak w sumie nie wiem czy te moje bóle jak na okres to nie są przypadkiem skurcze przepowiadajace...zobaczymy:-)
    Na spotkaniu ze znajomymi też super. Koleżanka powiedziała że w ciąży jest:-) to będzie ich trzecie a jest w moim wieku:-) tak pomyślałam że fajnie tak szybciej mieć, potem szybciej już odchowane.

Madlene prześliczne zdjęcia:-) rodzina przecudna, a córcia za parę lat to będzie łamać serca facetom:-) synek też slodziutki:-)

Domiii jak tam się czujesz? Bóle dalej męczą? Ciekawe czy to poród już się zbliża.

100krotka częściej nas odwiedzaj:-) dobrze że u ciebie w porządku wszystko, a Lenka ślicznie rośnie:-)

Nataliano super bryka, fajne kolorki. Dobrze że już macie na miejscu:-) my czekamy póki co.

Kalika jak tam u Ciebie samopoczucie? Jak się czujesz bez pracy?

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Mnie też już się brzuszek obniżył lekko. I fajnie, bo wreszcie lepiej mi się oddycha :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    przeczytałam Wasze forum od początku (przyznam, że zajęło mi to tydzień)

Chciałabym do Was dołączyć.

W lutym skończę 38 lat, mam Syna z poprzedniego związku (w kwietniu 18stka) i teraz też na 99,9% też będzie Synek (3 x na USG wyszło, że chłopak) - termin mam na 8 lipca

poprawiam termin - mam na 9 lipca (oj ja gapa)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:39

NIEPOKORNA, Maniaaaa, 100krotka:), nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella,
    Witamy Cię bardzo serdecznie :) Ooo jak fajnie, masz taki sam termin, jak nasza Patutka :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ