Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
NIEPOKORNA mam to samo! aż mi się słuchać nie chce tego! i zwyczajnie w to nie wierzę. wszystko jest kwestią organizacji
nawet jak powiedziałam mojemu P, że a najbliższym czasie to ja książki nie przeczytam to się spojrzał na mnie i zapytał kto mi takich głupot nagadał - dodam, że ma już jedno dziecko z poprzedniego związku, więc wie jak to wygląda
100krotka super, że się odezwałaś! bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze
Magda dzisiaj trochę lepiej, choć ból krzyżowy z promieniowaniem na pośladki jest cały czas i ogólnie całe plecy mnie mocno napieprzająno i ból miesiączkowy też. zbliża się coś na pewno, ale kiedy?! tego nie wie nikt
będę dawać znać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:33
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
NIEPOKORNA wrote:jusella,
Witamy Cię bardzo serdecznieOoo jak fajnie, masz taki sam termin, jak nasza Patutka
oj na 9 lipca mam - pomyliłam się i już zmieniamgapa ze mnie. w ciąży jestem bardzo rozkojarzona i moi Panowie śmieją się, że mam pamięć rybki
a Patutkę z innego wątku kojarzę -
kalika wrote:Patutka, no cóż, musisz zapytać gina, czemu funduje Ci takie urozmaicenie. Sama jestem ciekawa, co Ci powie
Wiem tylko, że wskazaniem do przejścia z dopochwowej na podjezykowa jest krwawienie/plamienie z dróg rodnych, innych wskazań nie znam.
Niepokorna kochana pamięta nawet mój terminNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny - mam prośbę
robię dla Obywatela sweterek na drutach i nie wiem jak wysoki kaptur mam zrobić - jeśli któraś z Was ma bluzę bądź sweterek z kapturem i mogła podać mi wysokość kapturka byłabym bardzo wdzięczna- robótka stanęła miejscu bo robię "na oko" i niestety nie mam żadnego schematu
-
nick nieaktualnyMadzia poczekaj jescze troszke z porodem:) no teraz postaram sie zagladac czesciej
A ja tam nie zauwazylam zeby mi sie brzuch obnizyl ale tojuz nie wazne
Jusella witaj
Niepokorna nie masz co sie martwic kazda ciaza inna
Lenka wystrojona do babci pierwszy raz szla
NIEPOKORNA, jusella, nataliano, domiii, magdaM85, Maniaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NIEPOKORNA to ciesz się, ze nie masz takich objawów, bo to nic przyjemnego! sama męczarnia z tymi bólami wszystkimi
a pogrubione robi się przed danym słowem literka b w nawiasie kwadratowym i na koniec też, tylko przed b ukośnik "/" i wszystko bez spacji - próbujWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 14:11
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
domiii Cieszę się, ale zastanawia mnie, dlaczego Wy macie tyle bóli, a ja żadnego? Dlaczego Was dziecko kopie po żebrach boleśnie, a mnie ani razu tak nie kopnęło?
PS: Udało mi się pogrubienieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 14:14
domiii, kalika, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydomiii wrote:100krotka a miałaś jakiekolwiek zwiastuny porodu? bo nie pamiętam czy pisałaś jak to u Ciebie było?
Kurcze nie przypominam sobie ;/ w sylwestra jeszcze po miescie biegalam o 12 w nocy fajerwerki ogladalam a o 5 skurczy dostalam ale wczesniej czop ni odchodzil i mialam skurcze przepowiadajace od oh 35 tyg chyba -
nick nieaktualnyNiepokorna mnie mała też nie skopala mocno po zebrach
Byłam na zakupachpoprosiła tesciowa żeby z mała powiedziała zadowolona się zgodziła nie było mnie godzinę i podobno 10 min po tym jak pojechała Leną się obudziła i płakała cały czas jak weszła do domu to też eh nie wiem co jej jest od dwóch dni tak płacze