X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna,domii udanego relaksu przy filmach w kinie:) Madlene ja tez tak mam czasem wiec wole pisac ratami:D. Wszystkiego najlepszego dla synka udanej.zabawy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:24

magdaM85, Madlene84, renia.31, Maniaaaa, domiii, 100krotka:), madziak2202 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Ja myślałam, że Ty masz włosy blon ścięte na krótko :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos Ty nigdy nie zetne na krotko,spinam je do tylu bo nuechce mi sie prostowac :D czekam zeby je farbnac na jasny blond,ale to po porodzie,jak bede miala czas,przejde sie do fryzjerki albo zawolam ja do domu :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii,
    Byliśmy na filmie "Gwiezdne wojny". Mąż chciał, a ja poszłam do towarzystwa. Poza tym chciałam sprawdzić, czy podołam zadaniu obejrzenia całego filmu po angielsku.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ale sie rozchorowałam! :-(

Nataliano sliczny brzuszek! :-)

Mamy, mamcie, mamusie mam pytanie czym różni sie luteina pod językowa od dopochwowej?
    Wiem, ze 'cel' dzialania jest taki sam ale co dalej? Ktoras dziala dłużej czy jak?

Udanego poniedziałku życzymy!

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • domiii Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w lutym <3 ten miesiąc będzie moim szczęściem :)

Patutka - nie brałam luteiny, więc nie pomogę :(

NIEPOKORNA - i jak? dałaś radę? :) my byliśmy na filmie "Zjawa" z DiCaprio

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten deszczowy poranek. Nie najlepiej spędziłam tą noc. Łącznie spałam może ze 2 godzinki i jeszcze te bolące plecy i brzuch. Z tego wszystkiego chciałabym żeby poród się już zaczął bo ostatnio nie najlepiej się czuje.

Nataliano śliczny brzuszek :)

Niepokorna dobrze, że korzystasz z wolnego czasu bo później może być z tym gorzej.

Patutka kuruj się kochana i wypoczywaj. Niestety ja z luteiną Ci nie pomogę. Tu muszą się wypowiedzieć pozostałe dziewczymy

Monika*** lubi tę wiadomość

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:-) u mnie dziś też pochmurno, na nic póki co nie mam ochoty. Zamówilismy wczoraj wózek:-) cieszę sie, bo jeszcze to miałam w głowie że brakuje. Czas realizacji do 14 dni roboczych, więc max 3 tygodnie i powinien być:-) zaraz się chyba za obiadek będę brała, mąż sobie zamówił żurek na dziś:-)

Patutka ja tez nie brałam luteiny. Moja bratowa w jednej ciąży brała podjezykowa w drugiej dopochwowo i w sumie mówiła że nie było różnicy, obie się sprawdziły.

Maniaaa współczuję bezsennej nocy, doskonale wiem jak to jest. Ale już mało zostało do końca więc szybko zleci. Ta końcówka jest ciężka ale pomyśl że już niedługo będziesz rukola synka:-)

Domiii i jak film? Myślisz że di caprio dostanie teraz Oscara? Też się zbieram żeby obejrzećv ten film:-)

Madlene co tam dziś u Ciebie?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane,

Jestem, trzymam sie w dwupaku, chociaz ledwo.... Dzisiaj o 4 nad ranem bylam pewna ze bedziemy miec synka z 1.02. Takie bolesne skurcze... dalam sobie godzine i mialam w planie naszykowac dzieciom sniadanie i budzic meza, ale po godzinie wszystko minelo... a powiem Wam, ze juz sie zaczelam cieszyc ze sie zaczyna. Jestem zmeczona tym ciaglym bolem tu i owdzie..... juz w tym stanie nawet ciezko odpoczywac, wiec wlasciwie moglby sie Maly juz rodzic :) Nasz David chce jeszce dac mu kilka dni, bo jutro sa jego urodziny i nie chce zeby to bylo tego samego dnia :) Ale ja mam chwilami dosc.

Magda, nataliano, Maniaaa piekne brzuszki, kazdy inny i kazdy piekny.

Ja na gwiezdne wojny sie nie dalam namowic, ale za to moj Maz byl z dziecmi, wiec towarzystwo mial.

Zjawe ogladnelam, ale to tez nie moje klimaty. Nie zachwycil mnie. A Di Caprio... ja wiem czy za czolganie sie po ziemi sie mu nalezy Oscar :P

Ja na obiad pomidorowke na szybko dzisiaj. Bo juz mi sie nie chce nawet w kuchni stac.

Patutka kuruj sie kochana.

Impreza urodzinowa dla kolegow i kolezanek syna zaliczona, udana i odbebniona :P

Co do szycia, to tak jak mowilam, szyje amatorsko dla siebie, ale moze jak sie z synkiem ogarne to sobie bede dorabiac... zobaczymy.... myslalam tez aby wrocic do robienia tortow na zamowienie... jak dzieci byly male to mialam z tego pare groszy, wiec lepsze to niz nic.

Aaaa i dostalam macierzynskie! Zeby bylo smiesznie, to jestem na macierzynskim juz od 19.12 i bede do 17.06, ale za ten miesiac nadplacili, wiec pewnie sobie przedluze o miesiac, jesli bede sie wybierala do PL z dzieciakami, ale to sie jeszcze okaze.

Zycze udanego poczatku tygodnia!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    Wspaniale, że dostałaś macierzyńskie. Doskonała wiadomość!

Patutka,
    Ja z luteiną nie pomogę, bo nigdy nie brałam. To lek zdaje się na podtrzymanie i moim zdaniem niczym się nie różni poza formą stosowania.

domiii,
    Dałam radę o dziwo. Praktycznie wszystko zrozumiałam. Ale nadal uważam, że to film kompletnie nie w moim stylu.

Magda,
    Ja dzisiaj zamawiam wózek. I tam niby też jest napisany taki termin realizacji. Ale ja wcześniej korespondowałam ze sklepem i powiedzieli, że mogą już teraz zamówić konkretny model wózka tak by był już u nich na koniec stycznia. I wtedy jak ja dokonam zakupu to dojdzie do mnie w ciągu tygodnia do UK. Także niebawem powinnam go mieć. A skąd zamówiłaś?

Ja wczoraj po kinie czułam takie mocne kłucie po prawej stronie. Ledwo szłam. Ale nie mam pojęcia co to było. Potem zwyczajnie przeszło.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem happy. Wózek w pełni zamówiony i opłacony. Czekamy na wysyłkę :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, dla mnie film zdecydowanie warty polecenia! długi, bo 2,5h, ale jest tak zrobiony, ze nie nudziłam się ani przez chwilę. niestety to co dla mnie było najważniejsze - bardzo brutalny :( szczególnie w stosunku do zwierząt :( oczywiście wiem, ze to tylko film i nic się nikomu nie stało, ale jednak momentami odwracałam głowe :/ niemniej jednak w całokształcie super, mojemu P też się bardzo podobał :) a, no i przepiękna sceneria kręcenia całego filmu, która dużo daje temu filmowi!

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii,
    Mam już film na dysku. Może dzisiaj obejrzę :)

domiii lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, wstawiam mój brzuszek dzisiejszy :)

t9fuop.jpg

nataliano, madziak2202, Madlene84, Maniaaaa, domiii, 100krotka:), renia.31 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 03:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem smutna, bo robią mi się rozstępy na brzuszku. Całą ciążę nic się nie pojawiało, a teraz wychodzi :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jeeeeeeesssssssttttttteeeeeemmmmmm! ;)

Nataliano, Niepokorna brzuszki piękne :)

Niepokorna, nie martw się, już jesteś na finiszu, rozstępy nie zdążą się zrobić duże.

Madlene, trzymajcie się jeszcze?:*

Patutka, Luteina podjezykowa od dopochwowej różni się tym, że dopochwowa działa w miejscu podania, a przy podjezykowej lek musi się wchłonac z przewodu pokarmowego, przejść przez wątrobę i dopiero zadziałać. Forma dopochwowa to taka wersja na skróty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:36

nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika ciesze siee niezmiernie :* a ja wstalam deszcz pada...Niepokorna niemartw sie one zbledna:* ja mam od poczatku,na nogach mi troche pozlazily tylko na brzuchu zostaly. Bo tam zwieksza sie brzusio:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja niunia maa czkawke,a ja ide na sniadanir bo glodna jak wilk :D

• Doda Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna fajna piłeczka

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ