Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiaaa sliczny masz ten brzusiu taka kuleczka:) ja dzis wstalam przed 9 bo babka z iposta paczki mi przyniosla wiec ubrana juz dalej leze w wyrku. Renia moja reka bolala mnie wtedy pol dnia,od wczoraj mnie boli ale nadgarstek ale cala reka nie moge tak ruszac,niewiem czym to smarowac,a od tego pobuerania i tak maly siniak wyszedl mimo ze uciskalam dlugo,dobrze se na nast wizyte niemusse nic oddawac ani krwi ani moczu,tylko wynik gbs
-
nick nieaktualnyRenia kuruj sie,javod poczat ciazy spalam na brzuchu az do 3mies,pozniej samo sie sie dalo,intuicja ci podpowie,kuruj sie kochana :* ja wieczorami dostaje bolu krzyza i plecow nawet w kroczu mnie boli,wszystko robie 3razy wolbiej przy kapieli i ogolnie,jak juz poloze sie do snu to juz biodra mnie bola i ciezko jest obrocic sie na nast bok a ciezej noge podniesc bo jak z kamienia by byla ... wzielam se rogala do spania i jest troche lepiej...
-
nick nieaktualny
-
Nataliano, dzięki widzę, że nie dopisalam tego (już poprawione). Mam krwiaka i nie wiem czy mogę z nim spać na brzuchu..
U nas też słoneczko świeci i nawet już ptaszki śpiewały, chyba idzie wiosna będziecie mogły od razu z wozeczkami na spacerki jeździć
-
nataliano wrote:Patutka ja tez czulam ruchy i potem na 3 dni byla cisza,wiec mowie ze jak nic niepoczuje nast dnia to pojde do gina,ale tego 4 dnia poczulam takie kopniaki,chyba zalegle hah bo tak bolalo...wiec sie nir martw
Ale w tym czasie co ja z tego co rozumiem?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
Madlene,
Sprawdź dla mnie wobec tego cenę przesyłki i daj znać na fb, ile by mnie to kosztowało. I pokaż jakie masz materiały Wcale nie muszą być typowo dziewczynkowe, bo np. ten drugi zestaw ze stateczkami jest superowy
Renia,
Wydaje mi się, że krwiakowi sen na brzuchu nie zaszkodzi. Ale ja ogólnie w ciąży odpuściłabym spanie w takiej pozycji. Powinnaś już się przyzwyczajać do pozycji bocznych moim zdaniem, bo potem będzie Ci łatwiej. -
Witam się w ostatnim miesiącu:-) ale ten czas leci:-)
Oto my dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5172ad61a47.jpg
Dawno nie robiłam zdjęć brzusia i chyba sporo urósł
Wczoraj miałam dość pracowity dzień. Posprzatalam mieszkanie, byliśmy z mężem na zakupach a potem się wzięłam za pieczenie. Zrobiłam tartę cytrynową z bezą i mus czekoladowy z malinami. Wszystko dziś poszło w mgnieniu oka:-) był mój brat na kawce z synkiem i moi rodzice. Wesoło było, ale takie stanie dłużej w kuchni to już troszkę ciężko. Jutro coś też muszę na poniedziałek upiec, chyba też jakąś tartę, bo szybko się je robi i foremka mała to chociaż nic nie zostaje.
Madlene kompleciki uszyte są super. Talent masz mega:-) ja coś tam czasem na drutach zrobię ale to bez szału. Się przymierzam do szydelka zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
Renia ja na brzuchu spałam do momentu kiedy brzuch zaczął mi rosnąć, potem już wiedziałam że lepiej na boku. Teraz już tylko na boku śpię, na lewym bo ponoć tak jest dla malucha najlepiej. Na plecach w ogóle nie wskazane bo jest słaby przepływ krwi przez łożysko.
Maniaaa wy już ślicznie wygladacie, widać że to już niedługo:-)
Przepraszam że się do wszystkich nie odniosę ale dużo naskrobalyscie:-) i nie dam rady kochane:-) ale wszystko czytam regularnie.Madlene84, domiii, renia.31, NIEPOKORNA, nataliano, Maniaaaa lubią tę wiadomość
-
Magda,
Masz podobny brzuszek do mojego, aczkolwiek ja mam chyba trochę większy
Ja dzisiaj obudziłam się dopiero o 14:00, także mocno pospałam. Potem wypiłam kawkę na spokojnie, pooglądałam tv. Zrobiłam obiadek dla męża, posprzątałam kuchnię, a teraz odpoczywam. Mąż właśnie wiesza lustro w łazience, bo nie mieliśmy do tej pory żadnego, co było bardzo uciążliwe. Potem jeszcze zawiesi szafki by można było pochować kosmetyki i chemię.
A jak Wam mija dzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:21
-
Witam się dziewczyny w 39 tyg i w jakże deszczową i pochmurną u mnie niedziele. Strasznie się od wczoraj czuje. Od 2 dni miewam bóle krzyża, takie tępe i pulsujące. Rozchodzą się po całym kręgosłupie i nawet czasem siedzieć nie dają. A dziś z rana obudziły mnie konkretne mdłości. Dobrze, że wstałam bo byłoby nie miło.
Domii gratulacje 37t oby maluch wysiedział w brzuszku chociaż jeszcze ten ostatni tydzień
Magda śliczny brzuszek Faktycznie napracowałaś się w tej kuchni. Tarta i mus pycha. Gdyby nie te mdłości to bym sama zrobiła i zjadła.
Niepokorna ale z Ciebie śpioch, chociaż ze mnie już na końcówce też się taki śpioch zrobił.
A wam jak mija ostatni dzień weekendu?
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.
Milej niedzieli.
Naprodukowałam sie wczoraj I post mi sie skasowal takze pod wieczor sie przyloze raz jeszcze. Teraz jedziemy na imprezke urodzinowa Naszego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:06