X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna głową do góry. Julcia po prostu przechodzi ostrzej żółtaczkę. Lepiej że odchoruje to w szpitalu niż potem w domu miałabyś się martwić.

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna Doda ma rację lepiej żeby malutką zajęli się od razu w szpitalu niż żebyś później miała z nią tam znów wracać. Małej nie dzieje się żadna krzywda a tylko jej to pomaga.

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Ja wiem, że macie rację. I ja nie jestem sfrustrowana samym faktem, że Julcia siedzi pod lampami itd. Wiem, że to spotyka 80% noworodków. Ja jestem sfrustrowana, bo nienawidzę szpitali i nie potrafię się tu zrelaksować, a co za tym idzie nie potrafię być przez to dobrą mamą. Mała czuje moje złe samopoczucie i płacze. Jestem po prostu smutna i zrezygnowana... Wiem, że gdybym była w domu to wszystko szło by mi o wiele lepiej...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna dziewczyny bardzo dobrze piszą. Lepiej że zoltaczka wyszła od razu niż później w domu byś się musiała martwić. Nie wiem jak jest w UK ale u mnie jest tak, że jeśli zajdzie potrzeba naświetlania malucha już po wypisie to wtedy najczęściej kończy się tak że dziecko jest przyjmowane na pediatrie, a Ty już nie. A wiadomo że na pediatrii to już zdarzają się różne choroby u dzieci i jeszcze moze sie jakaś infekcja skończyć.
    Teraz jak lezycie razem to masz małą ciągle przy sobie i jest na noworodkach co też jest lepsze. Także glowa do góry, musisz być silna dla swojej córci:-) będzie dobrze.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Wszystko wykryto wczoraj, czyli w drugiej dobie. Dzisiaj jest już pod lampami. Nie leży bezpośrednio przy mnie, tylko w sali noworodków. Ja tylko do niej czasem zaglądam, ale zajmują się nią położne. Mi kazały odpocząć, a ja jakoś zupełnie nie mogę zasnąć przez stres. A prawie calą noc nie spałam... Zresztą kolejną... A dzisiaj już naprawdę nie panuję nad łzami...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś po prostu zmęczona i wyczerpana. Przez to cała bezsilność. Poza tym hormony szaleją. Zobaczysz że z maleńką szybko się poprawi i ty się od razu poczujesz lepiej. Tulę Was obie i trzymam kciuki abyście szybciutko wyszły że szpitala

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna jak potrzebujesz się wyplakac to płacz, często pomaga. I rozmawiaj z mężem, mów mu wszystko co czujesz, takie wygadanie jest ważne. Z małą na pewno szybko się poprawi i niedługo w domku będziecie. Jak dasz radę to się zdrzemnij, musisz mieć siłę. Wspieram i jestem z Tobą kochana

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja do tej pory byłam raz w szpitalu w 18 tygodniu ciąży. Pojechałam około 21, spędziłam tam noc i zostałam wypisana następnego dnia po południu. Przeryczałam większość czasu bo tak nie lubię szpitali aż mi było głupio ale nie mogłam nad tym wcale zapanować. Boję się nawet myśleć co będzie jak trafię tam do porodu i będę musiała spędzić o wiele więcej czasu.. Kochana trzymaj się jakoś! :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA trzymam mocno kciuki za Was! pamiętaj, że masz prawo tak się czuć, jesteś zmęczona, hormony robią swoje, do tego na pewno bezsilność się dorzuca do tego.. ważne, żebyś miała wsparcie w swoim mężczyźnie, to jest naprawdę nieocenione i mam nadzieję, że je masz... przesyłam dużo buziaków :*

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też Dziewczynki nie mam weny do pisania... psychicznie trochę odpadam przez swoją sytuację :( wiem, że już niedługo będę miała swoje dziecko w ramionach i wszystko zostanie mi wynagrodzone, ale to co ja przechodzę od prawie miesiąca, wszystkie bóle, dolegliwości przedporodowe.. za długo to trwa. w dodatku jestem przerażona porodem SN przy wielkości mojego malucha, a bardzo nie chcę CC :( buziaki

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mnie wspiera, ale jest ze mną kilka godzin dziennie, a najgorzej jest w nocy.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, odeszły mi wody!!! :)

magdaM85, nataliano, klaudia1534, NIEPOKORNA, Madlene84, kalika lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz nareszcie. Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród

domiii lubi tę wiadomość

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii w końcu:-) to teraz oby poszło szybko sprawnie i bezboleśnie:-) trzymam kciuki i czekamy na informacje:-) ale super że w końcu się zaczęło:-)

domiii lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii trzymam kciuki za szybki i bezkomplikacyjny poród! :)

domiii lubi tę wiadomość

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii,
    Wspaniała wiadomość. Życzę Ci byś szybko i najlepiej bezboleśnie urodziła :*

domiii lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, kciukamy <3

Doda, tak patrzę na Twój suwaczek i jak Ty kurde pędzisz :-P

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii jeszcze raz 3mam kciuki za szybki bezbolesny porod :* bedziemy czekac na relacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna wszystko bedzie dobrze,dobrze ze macie tam opieke :) wiem,ja tez nie lubie szpitali ale tak juz jest,z kazdym dniem bedzie lepiej i wyjdziecie do domku:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczorajszej pogody barowej tylko bym lezala i spala...dzis mam dzien placzliwy,nawet przy poloznej dzis sie rozplakalam...troche wstyd ale niedalo sie zatrzymac lez ;/ zrobilam sie na koncowce mega wrazliwa na wszystko,a hemoroidy to falszywy alarm...milego wieczorku

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ