X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka za mna w kwietniu Ania w maju Klaudia itp,zobaczysz nim sie obejrzysz bedziesz rodziła,ja nawet Nie wiedziałam kiedy to zlecialo,teraz koncowka zawsze sie ciagnie,juz niewiele zostalo Tobie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda aha to dobrze wiedziec :-) mam nadzieje ze te przeciwbólowe na mnie podzialaja,bo na miesiaczke zadne tabl niepomogly chyba ze na min pol godz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 00:21

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć co Ci ewentualnie dadzą. Wiem że u mnie w szpitalu dają tylko na bazie paracetamolu. A tam gdzie urodziłam dawali mi nawet ketonal.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :-)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak nataliano? Skurcze nie wróciły?

A co tu taka cisza? Mamusie prosimy o relację co u każdej:-) jak zdrowie i w ogóle wszystko:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda bylam z mama w mieście,skurczy brak mala aby sie wiercila w nocy w brZuchu,jutro z rana na szpital,kupilam.jeszcze jedna pizame z rybaczkami...i polazilysmy i cisza:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:22

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczułam się wywołana :)
    My dzisiaj byliśmy na wizycie w szpitalu. Pani fizjoterapeutka sprawdzała szyjkę małej i stwierdziła, że jest bardzo dobrze. Ewidentnie widać, że Julia lubi leżeć na prawej stronie, ale wystarczy, że my ją kładziemy na drugiej w ciągu dnia. Dzięki temu powinno być wszystko ok. Mamy umówioną kolejną wizytę za 4 tygodnie, ale jeśli będziemy uważali, że wszystko gra to możemy odwołać. Także u nas wszystko ok.
    Teraz wracamy do domu na obiad i relaks s gronie rodzinnym. Pewnie obejrze z mężem jakiś film :)
    A co u Was?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane! :)

u nas wszystko dobrze, z każdym dniem coraz lepiej się rozumiemy :) Miłosz nadal ładnie je i śpi, chociaż ma już coraz więcej momentów czuwania - na szczęście w dzień :) płacz w zasadzie tylko jak się nudzi albo jest głodny.
    karmię piersią a Młody przybiera na wadze z prędkością światła! :D
    wyniki badań już wszystkie w normie, tylko żelazo musimy suplementować - póki co mieliśmy takie do rozpuszczenia w saszetkach, ale to jakaś tragedia z podaniem tego, bo Młody się krztusi i wypluwa, nie chce tego pić :/ od dzisiaj próbujemy w kroplach...

Madziu, jak sobie radzisz jako najświeższa Mama? :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja Kacper rosnie jak na drozdzach coraz mniej spi w dzien ma moze z 5 drzemek jak narazie moj valy dzien w pracy a ja padam juz bo moja maruda daje popalic dlugo sam nie posiedzi i domaga sie albo ciaglej uwagi albo noszenia w pionie ale ogolnie jestbkochany u nas znow pojawily sie krostki na twarzy ostatnio mielismy masc ze sterydami i pomogla na chwile niewiem czy nie zrobic mu testu na alergie na sisiaczku tez ma czerwone od gory jak sie patrzy :(

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej... po czym poznam, że dostałam zwykły okres po porodzie? Pytam, bo miałam krwawienie, ostatnie dwa dni to już w zasadzie śluz lekko zabatwiony brązową krwią w znikomej ilości, a dzisiaj znów się z mnie polało i odczuwałam lekki ból jak przy menstruacji? Czy to możliwe, że to @??

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna wydaje mi sie ze to zdecydowanie za wczesnie... ale gdzieś czytalam ze taka sytuacja moze byc niepokojaca :/

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas OK. Philipek rosnie. Jest strasznym przytulakiem ale ja tez wiec wcale mi to nie przeszkazda. Za tydzien mamy wizyte kontrolna wiec sie pomierzymy I powazymy ale widze ze przybiera I z ubranka wyrasta wiec jest raczej ok. Z dnia na dzien jest coraz bardziej komunikatywny I to jest cudne. Wlasnie chyba zasnal wiec I ja ide korzystac ze snu.

Calusy dla forumowych bobaskow :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene
    Kochana, myślę, że to nie jest niepokojące. Nie leci ze mnie jakoś strasznie. Pamiętaj, że ja nie karmię piersią. Słyszałam, że to możliwe by @ wrócił miesiąc po porodzie w takiej sytuacji. Mleko w piersiach już też prawie zanikło. Z jednej jeszcze czasem jedna kropelka wyleci, ale już naprawdę śladowo. No nie wiem. Zobaczymy jak będę krwawiła. Jak coś będzie nie tak zadzwonię do GP.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie mamuski,ide sie ogarniac przed szpitalem :)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano powodzenia dziś i trzymamy kciuki żeby poszło szybko sprawnie i bezboleśnie:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano powodzenia! :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano
    Jestem myślami przy Tobie i czekam na wieści :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika
    Wysłałam Ci wiadomość na priv :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w szpitalu ok 9 bylismy,potem zarejestrowanko z pol godz,bo co chwile sie krecili,jakoms babcie na ip przywiezli,potem podpisy i na poloznicwo winda

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam musialam sie przebrac w pizame i szkafrok,pierw ktg,pozniej wymaz badanie rozwarcie na 2palce,myslalam ze padne uczucie nie przyjemne az nogi zaciskalam,spadl az podstawek od rozkroku haha.mowil ze glowka nisko,pozniej usg i niunia ma ok 3500g

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ