Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka za mna w kwietniu Ania w maju Klaudia itp,zobaczysz nim sie obejrzysz bedziesz rodziła,ja nawet Nie wiedziałam kiedy to zlecialo,teraz koncowka zawsze sie ciagnie,juz niewiele zostalo Tobie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda aha to dobrze wiedziec :-) mam nadzieje ze te przeciwbólowe na mnie podzialaja,bo na miesiaczke zadne tabl niepomogly chyba ze na min pol godz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 00:21

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć co Ci ewentualnie dadzą. Wiem że u mnie w szpitalu dają tylko na bazie paracetamolu. A tam gdzie urodziłam dawali mi nawet ketonal.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :-)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak nataliano? Skurcze nie wróciły?

A co tu taka cisza? Mamusie prosimy o relację co u każdej:-) jak zdrowie i w ogóle wszystko:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda bylam z mama w mieście,skurczy brak mala aby sie wiercila w nocy w brZuchu,jutro z rana na szpital,kupilam.jeszcze jedna pizame z rybaczkami...i polazilysmy i cisza:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:22

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczułam się wywołana :)
    My dzisiaj byliśmy na wizycie w szpitalu. Pani fizjoterapeutka sprawdzała szyjkę małej i stwierdziła, że jest bardzo dobrze. Ewidentnie widać, że Julia lubi leżeć na prawej stronie, ale wystarczy, że my ją kładziemy na drugiej w ciągu dnia. Dzięki temu powinno być wszystko ok. Mamy umówioną kolejną wizytę za 4 tygodnie, ale jeśli będziemy uważali, że wszystko gra to możemy odwołać. Także u nas wszystko ok.
    Teraz wracamy do domu na obiad i relaks s gronie rodzinnym. Pewnie obejrze z mężem jakiś film :)
    A co u Was?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane! :)

u nas wszystko dobrze, z każdym dniem coraz lepiej się rozumiemy :) Miłosz nadal ładnie je i śpi, chociaż ma już coraz więcej momentów czuwania - na szczęście w dzień :) płacz w zasadzie tylko jak się nudzi albo jest głodny.
    karmię piersią a Młody przybiera na wadze z prędkością światła! :D
    wyniki badań już wszystkie w normie, tylko żelazo musimy suplementować - póki co mieliśmy takie do rozpuszczenia w saszetkach, ale to jakaś tragedia z podaniem tego, bo Młody się krztusi i wypluwa, nie chce tego pić :/ od dzisiaj próbujemy w kroplach...

Madziu, jak sobie radzisz jako najświeższa Mama? :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja Kacper rosnie jak na drozdzach coraz mniej spi w dzien ma moze z 5 drzemek jak narazie moj valy dzien w pracy a ja padam juz bo moja maruda daje popalic dlugo sam nie posiedzi i domaga sie albo ciaglej uwagi albo noszenia w pionie ale ogolnie jestbkochany u nas znow pojawily sie krostki na twarzy ostatnio mielismy masc ze sterydami i pomogla na chwile niewiem czy nie zrobic mu testu na alergie na sisiaczku tez ma czerwone od gory jak sie patrzy :(

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej... po czym poznam, że dostałam zwykły okres po porodzie? Pytam, bo miałam krwawienie, ostatnie dwa dni to już w zasadzie śluz lekko zabatwiony brązową krwią w znikomej ilości, a dzisiaj znów się z mnie polało i odczuwałam lekki ból jak przy menstruacji? Czy to możliwe, że to @??

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna wydaje mi sie ze to zdecydowanie za wczesnie... ale gdzieś czytalam ze taka sytuacja moze byc niepokojaca :/

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas OK. Philipek rosnie. Jest strasznym przytulakiem ale ja tez wiec wcale mi to nie przeszkazda. Za tydzien mamy wizyte kontrolna wiec sie pomierzymy I powazymy ale widze ze przybiera I z ubranka wyrasta wiec jest raczej ok. Z dnia na dzien jest coraz bardziej komunikatywny I to jest cudne. Wlasnie chyba zasnal wiec I ja ide korzystac ze snu.

Calusy dla forumowych bobaskow :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene
    Kochana, myślę, że to nie jest niepokojące. Nie leci ze mnie jakoś strasznie. Pamiętaj, że ja nie karmię piersią. Słyszałam, że to możliwe by @ wrócił miesiąc po porodzie w takiej sytuacji. Mleko w piersiach już też prawie zanikło. Z jednej jeszcze czasem jedna kropelka wyleci, ale już naprawdę śladowo. No nie wiem. Zobaczymy jak będę krwawiła. Jak coś będzie nie tak zadzwonię do GP.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie mamuski,ide sie ogarniac przed szpitalem :)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano powodzenia dziś i trzymamy kciuki żeby poszło szybko sprawnie i bezboleśnie:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano powodzenia! :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano
    Jestem myślami przy Tobie i czekam na wieści :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika
    Wysłałam Ci wiadomość na priv :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w szpitalu ok 9 bylismy,potem zarejestrowanko z pol godz,bo co chwile sie krecili,jakoms babcie na ip przywiezli,potem podpisy i na poloznicwo winda

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam musialam sie przebrac w pizame i szkafrok,pierw ktg,pozniej wymaz badanie rozwarcie na 2palce,myslalam ze padne uczucie nie przyjemne az nogi zaciskalam,spadl az podstawek od rozkroku haha.mowil ze glowka nisko,pozniej usg i niunia ma ok 3500g

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ