Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poczułam się wywołana
My dzisiaj byliśmy na wizycie w szpitalu. Pani fizjoterapeutka sprawdzała szyjkę małej i stwierdziła, że jest bardzo dobrze. Ewidentnie widać, że Julia lubi leżeć na prawej stronie, ale wystarczy, że my ją kładziemy na drugiej w ciągu dnia. Dzięki temu powinno być wszystko ok. Mamy umówioną kolejną wizytę za 4 tygodnie, ale jeśli będziemy uważali, że wszystko gra to możemy odwołać. Także u nas wszystko ok.
Teraz wracamy do domu na obiad i relaks s gronie rodzinnym. Pewnie obejrze z mężem jakiś film
A co u Was? -
hej Kochane!
u nas wszystko dobrze, z każdym dniem coraz lepiej się rozumiemy Miłosz nadal ładnie je i śpi, chociaż ma już coraz więcej momentów czuwania - na szczęście w dzień płacz w zasadzie tylko jak się nudzi albo jest głodny.
karmię piersią a Młody przybiera na wadze z prędkością światła!
wyniki badań już wszystkie w normie, tylko żelazo musimy suplementować - póki co mieliśmy takie do rozpuszczenia w saszetkach, ale to jakaś tragedia z podaniem tego, bo Młody się krztusi i wypluwa, nie chce tego pić od dzisiaj próbujemy w kroplach...
Madziu, jak sobie radzisz jako najświeższa Mama? -
Witam sie i ja Kacper rosnie jak na drozdzach coraz mniej spi w dzien ma moze z 5 drzemek jak narazie moj valy dzien w pracy a ja padam juz bo moja maruda daje popalic dlugo sam nie posiedzi i domaga sie albo ciaglej uwagi albo noszenia w pionie ale ogolnie jestbkochany u nas znow pojawily sie krostki na twarzy ostatnio mielismy masc ze sterydami i pomogla na chwile niewiem czy nie zrobic mu testu na alergie na sisiaczku tez ma czerwone od gory jak sie patrzy
-
Ej... po czym poznam, że dostałam zwykły okres po porodzie? Pytam, bo miałam krwawienie, ostatnie dwa dni to już w zasadzie śluz lekko zabatwiony brązową krwią w znikomej ilości, a dzisiaj znów się z mnie polało i odczuwałam lekki ból jak przy menstruacji? Czy to możliwe, że to @??
-
U nas OK. Philipek rosnie. Jest strasznym przytulakiem ale ja tez wiec wcale mi to nie przeszkazda. Za tydzien mamy wizyte kontrolna wiec sie pomierzymy I powazymy ale widze ze przybiera I z ubranka wyrasta wiec jest raczej ok. Z dnia na dzien jest coraz bardziej komunikatywny I to jest cudne. Wlasnie chyba zasnal wiec I ja ide korzystac ze snu.
Calusy dla forumowych bobaskow :*NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Madlene
Kochana, myślę, że to nie jest niepokojące. Nie leci ze mnie jakoś strasznie. Pamiętaj, że ja nie karmię piersią. Słyszałam, że to możliwe by @ wrócił miesiąc po porodzie w takiej sytuacji. Mleko w piersiach już też prawie zanikło. Z jednej jeszcze czasem jedna kropelka wyleci, ale już naprawdę śladowo. No nie wiem. Zobaczymy jak będę krwawiła. Jak coś będzie nie tak zadzwonię do GP. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny