Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Niepokorna kuzynka ma taki bujaczek dla synka i jest bardzo zadowolona http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-hustawka-kinderkraft-easy-swing-i6079182728.html
Madlene strasznie szybko, dopiero co Ty zdawałaś nam relacje z porodu ;P
Patutka oj robi, robi Kompletujesz już wyprawkę? Bo nie pamiętam czy pisałaś.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nataliano wrote:Klaudia,Patutka juz nie moge się doczekać waszych porodow jak i reszty mamusiek czekam z niecierpliwością i zzaglaadam tu jesli chwila mi na to pozwoli
Ale milo.
Jak się czujesz?
W ogole w kolejce po Klaudii jestem dopiero ja?2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Kochanie, ja w zasadzie wszystko mam prócz rzeczy do porodu kosmetyków, pieluch i odebranego wózka czas jednak szybko plynie
Patutka lubi tę wiadomość
-
Mi tam wszystko na razie lekko idzie, aczkolwiek nie biegam wszędzie gdzie się da. Muszę się oszczędzać.
Zresztą patrz kochana jakie my małe jesteśmy.
Jedyne na co moge teraz narzekać, to to, że wymioty wróciły i bezsenność....
Śpię po godzine dziennie, to dopiero udręka..
Kochana, Ty juz za jakiś miesiąc będziesz rozpakowana!
W ogóle po Tobie jestem ja?100krotka:), Madlene84, nataliano lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyCzesc witam sie po weekendzie
Dziekuje wam tez sie zastanawiam kiedy ona tak urosla : A jesli chodzi o ubranka to mama ma bzika stroi corcie jak szalona a jak juz gdzies jedziemy to juz wogole
Mi tez sie mazy taki bujaczek co nie tzeba go bujac Mala dostala od ciotek ale muse siedziec i ja bujac i nic nie mozna zrobic ;/
Natalianoo 10 kg mniej pieknie zazdroszcze ja jak kp to pieknie waga leciala spadlo wszystko co nabylam podczas ciazy czyli jakies 18kg teraz juz mam kilka na plusie spowrotem ;/ zaczelam juz cwiczyc i biegac na biezni maze o tym zeby zrzucic jeszcze kilk....nascie
Niepokorna niestety nie mam takiej kanapy ;/ ale my radzimy sobie w ten sposob klade jaska (takiego prostokatnego plaskiego prawie) na poduszke klin i na to mala sama klade sie obok niej albo siadem i mala wcina Kupa mojej Lenki oj nosa wykreca ;/
Madlena wycieczka na tenaryfe swietnie ja mysle ze Twoje Komplety beda mialy branie oj zle napisalam jestem pewna Mi codziennie rano Lenka tez sprzedaje usmiecha na dzien dobry i tak jak piszesz wynagradza to wszystko
Patutka pieknie wygladasz teraz czas juz polecia zanim sie obejrzysz bedzie koniec czerwca
Bylam wczoraj na poszukiwaniu sukienki na chrzciny i nic nie kupilam ;/ upatrzylamsobie kilka kroi i kolorow ale maz nie umial mi doradzic ;/ bede musiala jechac jeszcze raz ;/ za to znalazlam sukienke na wesele teraz tylko kase zbierac
Moja Lenka wlasnie usnela sama lezac obok ma lozku szok
Milego poniedzialku
-
Cześć dziewczyny, witam się po weekendzie!
Madlene, super pomysł z tym biznesem. Podobnie jak 100krotka myślę, że to strzał w dziesiątke. Będziesz pracowała z domu, robiła coś co lubisz i do tego zarabiała. Kibicuje z całych sił i jak tylko coś stworzysz to chwal się nam tutaj, chętnie popodziwiamy
Pomysł na prezent dla męża genialny, on na pewno zadowolony, a i Ty na tym skorzystasz ;p My cały czas zastanawiamy się nad tym wyjazdem w maju bądź czerwcu. Byłoby super gdzies wyskoczyć i na maxa się zrelaksować, ale ciągle się wahamy.
Jaki plan od dzisiaj wdrażasz w życie? Ćwiczenia czy coś innego wymyśliłas?
100krotka, ja też widziałam zdjęcie twojej córy. Już wielka kobietka z niej. Co do strojów to w pełni rozumiem, te małe ciuszki są tak urocze, że ciężko się opanować, żeby nie wykupić całego sklepu. Dobrze, że jeszcze nie znam płci, bo inaczej do porodu miałabym tutaj swój własny sklepik ;p
My w ten weekend byliśmy na chrzcinach. W piątek wybrałam się na zakupy z myślą, że kupię sobie jakąś sukienkę, jednak wróciłam z pustymi rękami - wszystko jest już za małe, albo jeszcze za duże Jedynie w Taranko widziałam sukienkę idealna, ale oczywiście rozmiaru nie było
Patutka, piękny brzuszek. Wg mnie idealnie pasuje do Twojej figury
Nataliano, jak tak dalej pójdzie, to niedługo znikniesz
Klaudia, kupiłam dziś poduchę. Znalazłam sklep internetowy, gdzie dostałam 50 zl zniżki na zakupy, także nie zastanawiałam się długo, tym bardziej, ze w nocy odkryłam, że mój Kosmita się przemieszcza Pół nocy spalam na lewym boku i gdy się przebudzilam, to po tej stronie miałam mega wybrzuszenie. Potem leżałam już na plecach i rano wszystko wróciło do normy Ciekawe co to będzie za kilka tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:36
06.2015 - nasz aniołek:*
-
adolfina wrote:Hej ja niedawno zaliczylam pozytywny test i teraz szukam dobrego learza na NFZ w warszawie, polecani przez znajomych do tej pory nie osiagalni najwczesniejsza wizyta w czerwcu.....możwe Wy mi kogoś polecicie?
Generalnie uratował mi ciążę teraz..
Kaliks dziękuję, nie narzekam. Ważne, że mała zdrowa! A to nawet dobrze że nie jest takim olbrzymem
Jest z wdziękiem
A Ty jsk tam się czujesz?
100krotka- dziękuję w zasadzie nie mogę się juz doczekać, ale niech grzecznie siedzi
A kiedy chrzest planujecie?2016 🩷
2020 🩵
Patutka piękny masz brzuszek Ja jak dam radę to wieczorem albo jutro wrzucę zdjęcie mojego brzucha na początku ciąży i aktualnie, oj jest różnica
Czekam na męża jak wróci z pracy i na 17 jedziemy na warsztaty bezpieczny maluch Mam nadzieję, że da radę wysiedzieć tam ze mną do 20
Kalika zobaczysz tak po 25 tygodniu co dziecko potrafi w brzuchu wyczyniać Mój syncio dzisiaj po 5 rano dostał tak okropnej czkawki że o spaniu nie było mowy a jakby było mało to jednocześnie sobie kopał
kalika lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj była położna. Nasza kluseczka waży już 5520 g. Taki z niej mały grubasek. Nie ma się w sumie co dziwić, bo całkiem sporo je
Co poza tym? Dzisiaj zostawiłam małą z mężem, a sama wyskoczyłam na małe zakupy. Kupiłam sobie dwie bluzy i kilka topów, bo w sumie szafa świeci pustkami. Kocham sklep Primark Ogólnie mała ma się dobrze. Miewa kolki, ale kropelki oraz herbatki pomagają w miarę także tragedii nie ma. Ja sama jestem zmęczona, ale to wynika wyłącznie z tego, że nie potrafię spać w ciągu dnia i zamiast spać razem z Julią to ja zajmuję się domem. No cóż... taka moja natura cyborga
A to moja zdziwiona artystka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:27
Doda, Madlene84, renia.31, nataliano, 100krotka:), klaudia1534, kalika lubią tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Patutka piękny masz brzuszek Ja jak dam radę to wieczorem albo jutro wrzucę zdjęcie mojego brzucha na początku ciąży i aktualnie, oj jest różnica )
Dziękuję dziękuję;* czekam na zdjęcie, koniecznie się pochwal!2016 🩷
2020 🩵
Obiecałam więc wstawiam, brzuszek z tygodnia 7 i z dnia dzisiejszego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f16f6fd17c2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:28
magdaM85, renia.31, domiii, kalika, Madlene84, nataliano, Patutka, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Kalika trzymam za słowo
Niepokorna no w sumie najbardziej widać bo brzuchu i piersiach ale w nogi też mi poszło tyle że na zdjęciu może tak nie widać No ale nic dietka jakiś czas po porodzie i mam nadzieję wrócić do figury z przed ciąży
Julcia troszkę już waży więc dłuższe noszenie na pewno odczuwasz, ale czego się dla dziecka nie robi