Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc mamusie:-)
Przepraszam że tak rzadko się udzielam ostatnio, ale dopadł mnie brak weny. A jak już mam co napisać to z kolei nie mam kiedy...jakoś strasznie szybko ten czas leci. Dziś Dominik już 4 tygodnie skończył
Madlene z szyciem kompletów na sprzedaż to bardzo dobry pomysł na pewno się przyjmie. Podziwiam Cię że przy trójce dzieci jeszcze znajdziesz czas na prowadzenie własnego interesu:-) czasem się zastanawiam czy Ty na pewno jedna jesteś czy ktoś Cię przypadkiem nie sklonowal do tych wszystkich działań wyjazdu na Teneryfe zazdroszczę, super prezent dla męża:-) musi się cieszyć że ma taką żonę
Niepokorna słodka Twoja Julcia:-) faktycznie rośnie jak na drożdżach. Może spróbuj trochę mniej ją nosić bo coraz więcej waży a kolana masz tylko po jednej sztuce na nogę
Klaudia super Twój brzusio już. Tak jak się zestawi zdjęcie z początku i teraz to aż trudno uwierzyć że brzuch tak może urosnąć. Juz niedługo będziesz tulila Kacperka, aż miło:-) nie mogę się doczekać aż nas poinformujesz o tym fakcie:-) a jak sprawy na uczelni? Już masz z głowy pracę czy jeszcze jakieś poprawki?
Kalika u Ciebie już też brzuszek się zaokragla:-) ani się obejrzysz a będzie taki jak Klaudii:-) jak się w ogóle czujesz? Nie nudzisz się w domu za bardzo? Jak po chrzcinach? Pióro się podobało?
My pomału wpadamy w stały rytm dnia. Dominik już coraz większy, pryszczyki na twarzy ogasaja, trochę nowych się pojawiło ale to dlatego że piłam mleko kozie, które jak się okazuje uczula tak jak krowie. Ale już też odstawiłam i oby szybko wszystko znikło. W dzień codziennie chodzimy na spacer do moich rodziców, tam na podwórku Dominik super śpi, teraz ładna pogoda więc korzystamy. Do domu wracamy na kapanie i do spania, w nocy się tylko raz budzi więc tragedii nie ma:-)
Rodzice też zaproponowali żebyśmy u nich zrobili chrzciny a nie wydawali bez sensu kasę na obiad w lokalu, więc doszliśmy do wniosku że skorzystamy:-) zawsze trochę się zaoszczędzi na inne rzeczy.
Wczoraj byliśmy z Dominikiem u teściowej w szpitalu, bardzo się ucieszyła że go mogła zobaczyć. Mam nadzieję że doda jej to siły do walki.
Obiecuję częściej zaglądać i pisaćkalika lubi tę wiadomość
-
Wrzucam zdjecie pierwszego kompletu a jak Philip zasnie postaram sie napisac wiecej :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d236a2446de.jpgnataliano, kalika, NIEPOKORNA, 100krotka:), domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlene przecudny komplet:-) kiedy Ty zdazylas to uszyć, ja pewnie nawet jednej poduszki nie miałabym kiedy zrobić, pomijając oczywiście fakt że nie umialabym:-) super, na pewno szybko sprzedaż.
Nataliano śliczna córcia:-) śpi jak aniołek:-)
Mój Dominik zrobił pobudke trochę szybciej niż zwykle,bo za 15 pierwsza, ale już ładnie znowu śpi. Tylko znając moje szczęście skoro teraz się szybciej obudził to pewnie na dzień wstanie już o 5 i będzie dluuuugi dzień przed nami. -
Madlen, ale cuda tworzysz i to w jakim tempie!?! Jak z profesjonalnego sklepu. Planujesz wysyłac do Polski?
Magda, u mnie lepiej. Wraz z początkiem drugiego trymestru przybyło mi energii, humoru i zapału do zycia. Dolegliwosci póki co minęły. Ostatnio nie cierpię na nudę. Po świętach mój mąż był przez tydzień w domu, w weekend byliśmy u teściów, potem na chrzcinach. W tym tygodniu piękna pogoda, więc zaczęłam spędzać więcej czasu na zewnatrz, wczoraj nawet zrobiłam małe porządki w ogrodzie. W sobotę mamy spotkanie z grupą znajomych, a w niedzieje wyjeżdżam z koleżankami z pracy na tygodniowy kurs do Wrocławia, także dzieje się Chrzciny udane, co do prezentu to nie wiem, bo rodzice nie otwierali przy nas
Patutka, foto jest z wieczora, więc wiadomo, że brzuszek jest nieco większy niż np. rano, ale tak czy siak jest już widoczny
Nataliano, ale masz misia Słodka
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Madlene
Zakochałam się w tym zestawie. Pewnie się zdecyduję być za jakiś czas coś takiego uszyła dla mojej księżniczki
nataliano
Cudna kruszynka
kalika
Fajny masz ten brzuszek. Widać, że ciążowy Super!
Kochane, ja też postanowiłam zrobić brzuszkowe zestawienie
Madlene84, 100krotka:), domiii, kalika lubią tę wiadomość
-
Kalika- caly czas tak będzie haha
Ale i tak pięknie.
Ja do 20 tygodnia bylam plaska
Zresztą teraz w ogóle jakoś za specjalnie nie rosnie mega dużo od dwóch tygodni mam 94 w brzuchalu mimo że taki mały on u mnie to skokowo bardzo widzę rośnie.
I właśnie zdalam sobie sprawę, że to tylko chwilą jak przytule swoje dziecko
Niepokorna, Ty to w ogóle piekna to wiesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:50
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Kalika piękny brzuszek już masz
Magda ja sama już się nie mogę doczekać porodu i sama się sobie dziwię, że się go nie boję.. Wiem że będzie boleć jak cholera ale muszę dać radę bo nie ja pierwsza i ostatnia będę to przechodzić Pracę mam praktycznie zaakceptowaną bez żadnych poprawek. Muszę podrasować tylko wstęp i zakończenie trochę i wprowadzić kilka zmian w bibliografii. Na uczelni promotorka kazała mi się pojawić jakoś koło czerwca a obrona w lipcu więc na spokojnie
Cieszę się, że Dominik zdrowo rośnie a z chrzcinami bardzo dobry pomysł my też będziemy robili w domu
Madlene Ty kochana to masz prawdziwy talent! Cudowności tworzysz
Nataliano śliczna córeczka!
-
Tak wygląda każdy poranek. Jak moja córka widzi mnie po raz pierwszy robi taką minę jak na pierwszym zdjęciu, a gdy orientuje się, że to ja, czyli jej mamusia to uśmiecha się szeroko jak na drugim zdjęciu. A ja mam ubaw po pachy A ten uśmiech poprawia humor i dodaje energii na cały dzień
Madlene84, kalika, renia.31, nataliano lubią tę wiadomość
-
Niepokorna super są te zdjęcia, miny Julii przeslodkie:-) aż miło patrzeć na takiego szkraba:-)
Odnośnie tego co pisałaś o spotkaniu w realu, to kto wie może kiedyś zrobimy zlot naszej forumowej rodziny:-) na pewno byłoby miło:-)
My dziś standardowo od południa u rodziców, Dominik na dworze zasypia i się super dotlenia:-) w sobotę mamy gości, znajomi do nas przychodzą, to jutro jakieś zakupy musimy ogarnąć
A to mój synuś, jutro już miesiąc skończy, ale ten czas zasuwa:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97c2b9018661.jpg
Madlene84, renia.31, nataliano, NIEPOKORNA, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Magda, jaki slodziudki, taki bezbronny:*
Widzę, że macie Whisbeara. Sprawdza się? Ja naczytalam się tyle pozytywnych opinii, że ostatnio sobie zamówiłam, bo chciałam sobie już coś dla maleństwa kupić, a że płeć nieznana, to musiało być to coś uniwersalnegomagdaM85 lubi tę wiadomość
-
Kalika Whisbeara Dominik dostał od mego brata pod choinkę, jeszcze jak w brzuszku był jego pierwszy prezent:-) ja jestem zadowolona i to bardzo. Dominik ładnie przy nim zasypia, jak jest taki trochę pobudzony to się wsluchuje w ten szum i to go uspokaja. Jak już jest bardzo źle, czyli że mocno płacze, np jak ma kolke to niestety nie działa, ale wtedy to już nic nie działa musi samo minąć. Gdybyśmy go nie dostali to i tak planowałam kupić i na pewno nie byłyby to zmarnowane pieniądze. Dla mnie największy plus jest właśnie taki że działa przy zasypianiu, głównie tym wieczornym i w nocy. Nakarmie tylko Dominika, odkładam go do łóżeczka i włączam szumisia. Nawet smoczek nie jest potrzebny:-)
kalika lubi tę wiadomość
-
To super Fajnie, że u was się sprawdza. Taka opinia od "prawdziwej" mamy jest o niebo bardziej wartościowa niż te internetowe recenzje. Gdyby działał przy kolkach, to bym go na receptę wypisywala, a tak to trudno... Macie ta wersje z Cry Sensor, czy bez? Zastanawiam się czy ta funkcja jest przydatna, czy tylko zbędny bajer. A pomysł z prezentem dla dzidziusia w brzuszku słodki, fajnego masz brata