Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka mnie w tym wózku gondola urzekła no i to ze lekki jest bo mieszkamy na drugim pietrze. Mąż zostawil wybor wozka mi bo mowi ze to głównie mi ma się podobać
z wyprawka póki co idę na łatwiznę i dużo rzeczy wypatrzyłam na allegro glownie takich droższych, będzie spora oszczednosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlene,
Niestety niektóre teściowe się nie udają.
Ja dzisiaj byłam u położnej. Miała taki fajny aparat do sprawdzania bicia serduszka. Dzidzia ma się dobrze. 154 uderzenia na minutęNie mam żadnych bakterii w moczu. Ogólnie wszystko gra
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
U mnie pokoik będzie w podobnych barwach. Beż i krem a mebelki białe. Pościel uszyłam sama. Narazie z żaglówkami wiec jak się okaże że dziewczynka jednak to będę zaczynać od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:40
-
Mi na razie udało się wypatrzec sporo rzeczy od trzech osób, więc z przesyłką też najgorzej nie wyjdzie:-) najdłużej mi zajęło szukanie pościeli, bo nie chcę takiej typowo dziecięcej, ale w końcu też się udało:-)
100krotka w tym komplecie 10 elementowym jakie są rzeczy?
Niepokorna super że z maluchem ok:-) fajnie że w międzyczasie masz te wizyty u położnejto spokojniejsza jesteśMadlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiepokorna ciesze sie ze malenstwem wszystko dobrze
Madzia wrzuce Ci linka:)
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-6-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5557953087.html ten ma 6
i 10
http://allegro.pl/baby-love-10-czesciowa-posciel-dla-dzieci-100x135-i5370707096.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
ja się wizytuję w czwartek mam nadzieję że wszystko jest ok, wczoraj pod wieczór tak się marnie czułam bolał mnie brzuch jakoś tak intensywnie i głowa i ogólnie byłam taka zmordowana, dzisiaj obudziłam się z bólem głowy ale po śniadaniu przeszło. Po tej wizycie zapiszę się chyba jeszcze do prywatnego lekarza .
Miłego dnia Dziewczynki :*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna, dzieki:-) zawsze dobrze jak ktos zerknie:-)
Aniu powodzenia na wizycie:-) jak sie będziesz lepiej czuć to faktycznie prywatnie też warto pójść
Moja stazystka się całkiem ok wydaje, przynajmniej takie pierwsze wrażenie. Świeżo po studiach dziewczyna, oby się szybko uczyła tylko to będzie dobrze:-)
100krotka:-) pościel super:-)fajny ten komplet 6 elementów. Tylko najgorzej ze w sumie trochę drogo wychodzi, ale chyba będę myśleć. Komplet z sowami mi się spodobał -
Niepokorna to dobrze. To ważne z kim się mieszka szczególnie jeśli są to obcy ludzie i się trzeba dzielić przestrzenią i obowiązkami. My kiedyś mieszkaliśmy z przyjaciółmi le powiem ze na dłuższą metę nie ma to jak być samemu ale wiem jak to jest.
Tutaj dziś wieje strasznie aż się nie chce nad basenem siedzieć. Wracałabym do domu już powoli wiec może conieco juz spakuje.
Miłego dnia!