X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka piękny brzusio :)

josephinka84 ja mdłości miałam od jakiegoś czasu okropne, szwagierka poleciła mi żeby kupić sobie migdały i wcinać je. Nie wiem czy to jakaś siła sugestii działa czy może mam chwilową poprawę, albo co lepsze całkiem mi już przeszło, ale odpukać od wczoraj czuje się świetnie, a jak mnie coś zamdli to zaraz sięgam po kilka migdałów :)

josephinka84, 100krotka:) lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Mój mąż też niewyraźnie wygląda. Katar i kaszel go męczy. Dzisiaj mu dam obiadek i powiem by sobie pospał.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój z gorączką niestety:-( zimne poty i w ogóle masakra. Najgorzej że do pracy chodzi, bo dużo zamówień mają teraz i słabo z wolnym by bylo.
    To dbaj o swego mezusia:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Na choroby mężów polecam naturalne metody (rosołek, miód, czosnek i seks:)

odebrałam wyniki i moja beta : 34 6661 co według kalkulatora:

HCG podwaja się co 2 dni 6 godzin (55 godzin).

Średni dwudniowy przyrost to 1225 mlU/ml (83.7%) (w normie).

Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.

Ulżyło mi, tym bardziej, że na te wyniki musiałam czekać bo coś tam w labie;/

W ogóle samo z siebie spadło mi tsh do 2,1 :), ale może to zasługa klimatu Włoch:)ft3 i ft4 w normie

Pozdrawiam :)

magdaM85 lubi tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :) niedlugo i wy takie bedziecie mialy :)

Madzia moj maz tez uwaza ze brzusio jest sexi:)

Dziewczynki grzejcie tam mezow dobrze:)

Josephink ciesze sie ze wyniki wporzatku :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dbam o męża. I też niestety musi normalnie chodzić do pracy.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka ja swego meza bie wygrzewam:-( sam sie musi grzac. Po pierwsze to z pracy wraca o 2 w nocy, bo maja duzo nadgodzin teraz, a drugie to ze ja sie do salonu zespaniem wynioslam, żeby się nie zarazić. Ale smutno tak samej spać, nie lubię tego strasznie:-(

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna bardzo dobrze że dbasz :-) oni lubią jak sie o nich dba:-)

Madzia sam też się wygrzeje daj mu dodatkowy kocyk:-) mój od połowy listopada aż do świat będzie wracał w środku nocy :-( hmm ciężko bedzie

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chory mąż jest zupełnie jak dziecko :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodze sie z Toba w 100% :) moj naszczescie bardzo rzadko choruje :) ale jak juz to hmm... teraz juz spi i daje koncert jak maly traktorek :) mam nadzieje ze sie nie rozkreci:)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na całe szczęście mój mąż też choruje raz na pół roku mniej więcej :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porażka... coerpię na bezsenność :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Niepokorna znam ten ból też usunęłam coś po pierwszej i już spać nie mogę:-\

Miłego dnia

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    ja dziś jak suseł spałam, dawno tak nie było i tylko raz wstawałam w nocy na siku:) jak nigdy:)
    już się ogarniam w pracy, dziś się nie najgorszy dzień szykuje więc może ok będzie.
    Miłego dzionka:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja jadę dzisiaj na uczelnię do dziekanatu o parę spraw zapytać, a już się boję jakie miłe dziś panie tam będą :P Później jeśli będę się dobrze czuła to troszkę po mieście pobiegam i może dorwę jakieś fajne spodnie na gumce bo dżinsy niby dobre, niby luz ale jak w nich troszkę posiedzę to brzuch boli..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wściekła. Pół nocy nie spałam z dwóch powodów. Po pierwsze miałam tylko jeden stoper, bo drugi gdzieś zaginął. Po drugie mój mąż przez całą noc przybierał jakieś dziwne pozy i co chwila a to mnie łokciem szturchał, a to się na mnie uwalał, a to położył się tak blisko, że miałam tyle miejsca, co w trumnie. I jeszcze rano wstał o 06:40 i zamiast uszanować mój sen to poruszał się jak słoń w składzie porcelany. Po 40 minutach wyszedł, a ja przez to już nie mogę zasnąć. I czuję się fatalnie nie wyspana :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,ja tez usnelam,ale czuje soe fatalnie dzisiaj ,ta afta czy plesniawka po malu schodzi z pidniebienia.a wczoraj na dziasle z przodu zauwazylam nowa gulke masakra jak to boli przy jedzeniu i nie tylko,juz smaruje dezaftenem i sacholem plucze szalwia,,masakra i dzis przez to nos m8 sie zatkal o gardlo mnie boli ledwo co przelykam...mam nadzieje ze mo to nie bawem.zniknie.... milego dnia dziewczyny..Niepokorna ja tez juz czuje to bulgotanie w brzusiu dzidzia sie obraca badz kreci&) ;) <3

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Takie dolegliwości są ponoć normalne w 16 tygodniu...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Dziewczyny mój D i bez choroby jest jak małe dziecko :P więc będę miała w domu 3 :P

Klaudia wiem coś o tym panie w dziekanacie są baaaardzo miłe :P ja od pażdziernika zaczynam magisterkę :P

W noc też mi się ciężko spało bo było strasznie gorąco i do tego latał komar i mnie strasznie pogryzł :(

Ja dzisiaj już po wizycie u maluchów wszystko ok rosną jak na drożdżach i tak fajnie się ruszały mają rączki nóżki ahhh co to był za widok :) poniżej wrzucam Wam zdjęcie jakie dostałam od Pani doktor.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Ej8WrnXW~QKM2fpY9Xwzh6nNMh8sp_

agulas, magdaM85, Madlene84, klaudia1534 lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania sliczne maluszki:)

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ