Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka piękny brzusio
josephinka84 ja mdłości miałam od jakiegoś czasu okropne, szwagierka poleciła mi żeby kupić sobie migdały i wcinać je. Nie wiem czy to jakaś siła sugestii działa czy może mam chwilową poprawę, albo co lepsze całkiem mi już przeszło, ale odpukać od wczoraj czuje się świetnie, a jak mnie coś zamdli to zaraz sięgam po kilka migdałówjosephinka84, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Na choroby mężów polecam naturalne metody (rosołek, miód, czosnek i seks:)
odebrałam wyniki i moja beta : 34 6661 co według kalkulatora:
HCG podwaja się co 2 dni 6 godzin (55 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 1225 mlU/ml (83.7%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
Ulżyło mi, tym bardziej, że na te wyniki musiałam czekać bo coś tam w labie;/
W ogóle samo z siebie spadło mi tsh do 2,1, ale może to zasługa klimatu Włoch:)ft3 i ft4 w normie
PozdrawiammagdaM85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotka ja swego meza bie wygrzewam:-( sam sie musi grzac. Po pierwsze to z pracy wraca o 2 w nocy, bo maja duzo nadgodzin teraz, a drugie to ze ja sie do salonu zespaniem wynioslam, żeby się nie zarazić. Ale smutno tak samej spać, nie lubię tego strasznie:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Ja jadę dzisiaj na uczelnię do dziekanatu o parę spraw zapytać, a już się boję jakie miłe dziś panie tam będąPóźniej jeśli będę się dobrze czuła to troszkę po mieście pobiegam i może dorwę jakieś fajne spodnie na gumce bo dżinsy niby dobre, niby luz ale jak w nich troszkę posiedzę to brzuch boli..
-
Jestem wściekła. Pół nocy nie spałam z dwóch powodów. Po pierwsze miałam tylko jeden stoper, bo drugi gdzieś zaginął. Po drugie mój mąż przez całą noc przybierał jakieś dziwne pozy i co chwila a to mnie łokciem szturchał, a to się na mnie uwalał, a to położył się tak blisko, że miałam tyle miejsca, co w trumnie. I jeszcze rano wstał o 06:40 i zamiast uszanować mój sen to poruszał się jak słoń w składzie porcelany. Po 40 minutach wyszedł, a ja przez to już nie mogę zasnąć. I czuję się fatalnie nie wyspana
-
nick nieaktualnyHey wam,ja tez usnelam,ale czuje soe fatalnie dzisiaj ,ta afta czy plesniawka po malu schodzi z pidniebienia.a wczoraj na dziasle z przodu zauwazylam nowa gulke masakra jak to boli przy jedzeniu i nie tylko,juz smaruje dezaftenem i sacholem plucze szalwia,,masakra i dzis przez to nos m8 sie zatkal o gardlo mnie boli ledwo co przelykam...mam nadzieje ze mo to nie bawem.zniknie.... milego dnia dziewczyny..Niepokorna ja tez juz czuje to bulgotanie w brzusiu dzidzia sie obraca badz kreci&)
-
Hahaha Dziewczyny mój D i bez choroby jest jak małe dziecko
więc będę miała w domu 3
Klaudia wiem coś o tym panie w dziekanacie są baaaardzo miłeja od pażdziernika zaczynam magisterkę
W noc też mi się ciężko spało bo było strasznie gorąco i do tego latał komar i mnie strasznie pogryzł
Ja dzisiaj już po wizycie u maluchów wszystko ok rosną jak na drożdżach i tak fajnie się ruszały mają rączki nóżki ahhh co to był za widokponiżej wrzucam Wam zdjęcie jakie dostałam od Pani doktor.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Ej8WrnXW~QKM2fpY9Xwzh6nNMh8sp_agulas, magdaM85, Madlene84, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny