X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka piękny brzusio :)

josephinka84 ja mdłości miałam od jakiegoś czasu okropne, szwagierka poleciła mi żeby kupić sobie migdały i wcinać je. Nie wiem czy to jakaś siła sugestii działa czy może mam chwilową poprawę, albo co lepsze całkiem mi już przeszło, ale odpukać od wczoraj czuje się świetnie, a jak mnie coś zamdli to zaraz sięgam po kilka migdałów :)

josephinka84, 100krotka:) lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Mój mąż też niewyraźnie wygląda. Katar i kaszel go męczy. Dzisiaj mu dam obiadek i powiem by sobie pospał.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój z gorączką niestety:-( zimne poty i w ogóle masakra. Najgorzej że do pracy chodzi, bo dużo zamówień mają teraz i słabo z wolnym by bylo.
    To dbaj o swego mezusia:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Na choroby mężów polecam naturalne metody (rosołek, miód, czosnek i seks:)

odebrałam wyniki i moja beta : 34 6661 co według kalkulatora:

HCG podwaja się co 2 dni 6 godzin (55 godzin).

Średni dwudniowy przyrost to 1225 mlU/ml (83.7%) (w normie).

Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.

Ulżyło mi, tym bardziej, że na te wyniki musiałam czekać bo coś tam w labie;/

W ogóle samo z siebie spadło mi tsh do 2,1 :), ale może to zasługa klimatu Włoch:)ft3 i ft4 w normie

Pozdrawiam :)

magdaM85 lubi tę wiadomość

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :) niedlugo i wy takie bedziecie mialy :)

Madzia moj maz tez uwaza ze brzusio jest sexi:)

Dziewczynki grzejcie tam mezow dobrze:)

Josephink ciesze sie ze wyniki wporzatku :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dbam o męża. I też niestety musi normalnie chodzić do pracy.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka ja swego meza bie wygrzewam:-( sam sie musi grzac. Po pierwsze to z pracy wraca o 2 w nocy, bo maja duzo nadgodzin teraz, a drugie to ze ja sie do salonu zespaniem wynioslam, żeby się nie zarazić. Ale smutno tak samej spać, nie lubię tego strasznie:-(

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna bardzo dobrze że dbasz :-) oni lubią jak sie o nich dba:-)

Madzia sam też się wygrzeje daj mu dodatkowy kocyk:-) mój od połowy listopada aż do świat będzie wracał w środku nocy :-( hmm ciężko bedzie

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chory mąż jest zupełnie jak dziecko :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodze sie z Toba w 100% :) moj naszczescie bardzo rzadko choruje :) ale jak juz to hmm... teraz juz spi i daje koncert jak maly traktorek :) mam nadzieje ze sie nie rozkreci:)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na całe szczęście mój mąż też choruje raz na pół roku mniej więcej :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porażka... coerpię na bezsenność :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Niepokorna znam ten ból też usunęłam coś po pierwszej i już spać nie mogę:-\

Miłego dnia

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    ja dziś jak suseł spałam, dawno tak nie było i tylko raz wstawałam w nocy na siku:) jak nigdy:)
    już się ogarniam w pracy, dziś się nie najgorszy dzień szykuje więc może ok będzie.
    Miłego dzionka:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja jadę dzisiaj na uczelnię do dziekanatu o parę spraw zapytać, a już się boję jakie miłe dziś panie tam będą :P Później jeśli będę się dobrze czuła to troszkę po mieście pobiegam i może dorwę jakieś fajne spodnie na gumce bo dżinsy niby dobre, niby luz ale jak w nich troszkę posiedzę to brzuch boli..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wściekła. Pół nocy nie spałam z dwóch powodów. Po pierwsze miałam tylko jeden stoper, bo drugi gdzieś zaginął. Po drugie mój mąż przez całą noc przybierał jakieś dziwne pozy i co chwila a to mnie łokciem szturchał, a to się na mnie uwalał, a to położył się tak blisko, że miałam tyle miejsca, co w trumnie. I jeszcze rano wstał o 06:40 i zamiast uszanować mój sen to poruszał się jak słoń w składzie porcelany. Po 40 minutach wyszedł, a ja przez to już nie mogę zasnąć. I czuję się fatalnie nie wyspana :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,ja tez usnelam,ale czuje soe fatalnie dzisiaj ,ta afta czy plesniawka po malu schodzi z pidniebienia.a wczoraj na dziasle z przodu zauwazylam nowa gulke masakra jak to boli przy jedzeniu i nie tylko,juz smaruje dezaftenem i sacholem plucze szalwia,,masakra i dzis przez to nos m8 sie zatkal o gardlo mnie boli ledwo co przelykam...mam nadzieje ze mo to nie bawem.zniknie.... milego dnia dziewczyny..Niepokorna ja tez juz czuje to bulgotanie w brzusiu dzidzia sie obraca badz kreci&) ;) <3

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    Takie dolegliwości są ponoć normalne w 16 tygodniu...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Dziewczyny mój D i bez choroby jest jak małe dziecko :P więc będę miała w domu 3 :P

Klaudia wiem coś o tym panie w dziekanacie są baaaardzo miłe :P ja od pażdziernika zaczynam magisterkę :P

W noc też mi się ciężko spało bo było strasznie gorąco i do tego latał komar i mnie strasznie pogryzł :(

Ja dzisiaj już po wizycie u maluchów wszystko ok rosną jak na drożdżach i tak fajnie się ruszały mają rączki nóżki ahhh co to był za widok :) poniżej wrzucam Wam zdjęcie jakie dostałam od Pani doktor.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Ej8WrnXW~QKM2fpY9Xwzh6nNMh8sp_

agulas, magdaM85, Madlene84, klaudia1534 lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania sliczne maluszki:)

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ