Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w słoneczny sobotni poranek:-)
Niepokorna może wypijaj szklankę ciepłego mleka przed snem, mi zawsze pomaga zasnąć
Ja wczoraj pofarbowalam włosy, stwierdziłam że wróciłam do ludzi:-)
Zaraz smigamy na poszukiwania tapety, oby się udało znaleźćMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna pocieszam Cię bo ja też ostatnie noce spałam bardzo źle. Nie dość że budzę się na siku z 6 razy a często brzuch i tak już boli to później znów nie mogę zasnąć. Ale dzisiejsza noc juz w swoim domowym łóżeczku wiec może będzie lepiej. Byle juz w tym domu wylądować
-
hej dziewczyny jak się czujecie
podczytuje Was czasem, ale czasu mam coraz mniej -same nie długo zobaczycie
U nas dobrze, powoli się wszystko normuje, kp już co 2-3 ha na początku najlepiej co godzinę by jadł.
Właśnie mąż poszedł z małym na spacerek a ja trochę nadrabiam zaległościMadlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to po zakupach, oczywiście z efektem zerowym. Byliśmy we wszystkich sklepach u mnie w mieście z tapetami, spodobała mi się aż jedna, ale cena powalila na kolana, 350 zł za rolke, a potrzebujemy trzy...pozostaje szukanie w necie. Listwy przypodłogowe to samo, prawie stowa za jedną...ten mój gust mnie rozwala normalnie:-)
Juwelka fajnie że już sobie radzicie a jak w nocy? -
Madlene zdjęcie zrobiłam dopiero dzisiaj i to jeszcze jakieś takie na szybko w lustrze, żeby przed śniadaniem było
A miałam plan żeby były robione co tydzień w tym samym miejscu i nie w lustrze
To jak dzisiaj już noc w domku to może w końcu się wyśpisz.
Ja to znów zasypiam bardzo szybciutko ale jak wstanę na siku o jakiejś 2-3 w nocy to później już sobie miejsca nie mogę znaleźć i męczę się do rana przewracając się z boku na bok ;/
Magda to nie fajnie, że zakupy się nieudały;/ Ja z farbowaniem poczekam jeszcze, na szczęście odrosty mam ledwo widoczne, więc myślę że wytrzymam do grudnia.
juwelka super, że do nas zajrzałaś i że u Was wszystko w porządku :*
nataliano zdrówka! Ja też wstaje max 2 razy w nocy na siku ale przeważnie to tylko raz -
Mi mąż każe bardzo dużo pić ale jeszcze 2-3 tyg temu też wstawałam 2 razy. Najgorzej ze jak się idę wysikac 5 minut za późno to brzuch boli od razu.
Magda dobrze ze w necie większy wybór. Pewnie znajdziesz to co Ci się podoba. Ale 350 zł za rolkę to rzeczywiście straszna cena.
Juwelka ciesze się ze wszystko się normuje. .. nie powiem ze teraz będzie juz z górki hahahah bo bym pewnie sklamala
Nataliano kuruj się a jak nie puszcza to idź do lekarza.
Ostatnio czuje dziwne ciągnięcie u dołu. Tak jakby coś napieralo na ujście z pochwy. Nie wiem jak to wytłumaczyć i się zastanawiam czy to normalne. 1.10 mam usg połowkowe ale nie wiem czy się jeszcze na ten tydzień nie umowie do gina. Przede wszystkim żeby sprawdzić czy szyjka się nie skraca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:44
-
cześć dziewczyny,
Dużo zdrówka życzę!
Ja wczoraj odbyłam wizytę u lekarza NFZ i w sumie mi tyle powiedział: no jest pani w ciąży, pomacał, pobrał wymazy, kazał zrobić badania i przyjść za 2 tyg, a czekałam 2 godziny na niego;/ ech , to nasze NFZ.
Dopadają mnie coraz częściej mdłości i wcinam migdały za Waszą poradą
Jak Wam mija dzień? Co macie dobrego na obiad?
-
Josephinka ja kupiłam w hurtowni fryzjerskiej farbę do profesjonalnego farbowania bez amoniaku. Ale w I trymestrze nie farbowalam dlatego właśnie wróciłam do ludzi. Bo mimo 30 lat mam już siwych sporo nieś więc muszę farbowac.
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:aaaaa, jak to jest z tym farbowaniem włosów? Jakich farb używacie?
Z tego co rozmawiałam z moją fryzjerką to wszystko zależy od farb jakich się używa. Jak to stwierdziła nie żyjemy w średniowieczu, teraz są takie farby, które w niczym nie szkodzą dzieciątku. Sama jest już w 3 ciąży i w każdej od samego początku do końca pracowała i farbowała ludziom włosy jak i sobie samej. Jedyne w czym może przeszkadzać farbowanie to w tym, że jesteśmy bardziej wrażliwi na zapachy a jak wiadomo farba ma swój specyficzny zapach -
Dzięki dziewczyny, muszę wybrać jakąś farbę. Mama szczęśliwa, ładna to i dziecię szczęśliwe. Trzeba wrócić w końcu do pracy bleeee. Nie chce mi się strasznie. Mdłości mnie męczą coraz częściej, a piersi to mi wybuchna. Milego sobotniego wieczoru ☺
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w nocy różnie
Plusem jest to że zasypia po kąpaniu o 20
Sam w łóżeczku. UFF
śpi wtedy najczęściej do 3-4 - ale zdarzyła się też 1 a dzisiaj 6:10
Na szczęście zje i śpi dalej
także nie ma nic pewnego niestety
Madlene84 lubi tę wiadomość