WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie się patrzy na bliźniaki w brzuszku :)
    A wyślesz nam zdjęcie swojego brzucha? :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyślę wyślę tylko muszę go najpierw zrobić :) no powiem Wam szczerze że trochę tego brzucha już mam a co najciekawsze to wagowo praktycznie stoję w miejscu ostatnio ważyłam się z jakieś 3-4 tygodnie temu i miałam 65,4 a dzisiaj mnie zważyli i mam 65,5.
    Słuchajcie czym mogę smarować brzuch czy kupić coś w aptece czy jeszcze za wcześnie na te specyfiki?

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest za wcześnie. Ja używam kremu marki Palmers :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to coś takiego ?

https://www.google.pl/search?q=palmers+na+rozst%C4%99py&biw=1366&bih=637&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi-uBnJb-xwIVi9YsCh3k-gGk#imgrc=iW8zw7e0aS1lNM%3A

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania pewnie ze mozesz :) tylko jak bedziesz cos kupowac to patrz od ktorego miesiaca mozna stosowac bo wiele jest takich od 4miesiaca. ja na poczatku smarowalam swoj oliwka :)

Ucieklam mezowi z domu :) zadzwonil i powiedzial ze wroci z pracy ok 20 wiec stwierdzilam ze nie bede siedziec sama :) podczas drogi do mamy o malo co bym nie zgybila rejestracji tylnej:) napisalam mu o tym a on odrazu a gdzie jezdzilas u mamy jestes a jak chcesz to przenocoj:) faceci:)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się to zdjęcie Aniu nie chce załadować a też chętnie dwojeczke bym zobaczyła :)

My się wciąż opalamy ale właściwie ciesze się ze juz w sobotę do domu :P

Ja aż się boje wejść na wagę hala. Brzuszek mam głównie wieczorem ale przybyło mi ewidentnie w udach i tyłku ;)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam krem Gerbera krem przeciw rozstępom bo nie było tego Palmers :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Madlene a czemu teraz sprawdziłam i mi się otworzyło nie znam innego sposobu niestety żeby inaczej wrzucić :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania piękne maluszki :) Życzę Ci powodzenia na magisterce, ja właśnie w październiku miałam się bronić, ale z powodu okropnego promotora, który jest strasznie problematycznym człowiekiem będę powtarzać seminarium i bronić się dopiero w przyszłym roku ;/

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu śliczne te twoje bobaski, aż miło na dwojeczke popatrzeć:-) ja też używam od początku oliwki palmers. Póki co chyba działa, bo rozstępów nie mam.
    Ja się cieszę ze studia mam już za sobą fajnie było ale dobrze ze z głowy:-) w zeszłym roku robiłam podyplomowke to tak ciężko mi było wrócić do nauki, teraz już sobie teraz nie wyobrażam.

100krotka:-) dobrze ze tej tablicy nie zgubiłas:-)
    Nie pamiętam czy wam pisałam, ale nasz samochód już naprawiony i sie załapał na gwarancję:-) więc kasa w kieszeni została:-)
    Ja dziś u fryzjera byłam, podcielam sobie włoski i od razu mi lepiej:-) kupiłam też farbę i jutro mama mi będzie farbowac:-)

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania spróbuję później na komputerze możesz coś na telefonie nie chodzi.

Ja studia tez mam za sobą ale wszystko tak się zmienia szybko ze teraz robiłam podyplomowe jeden kierunek a od poniedziałku zaczynam następny. Chociaż nie wiem kiedy będę znów szukać pracy ale zawsze to co się już nauczę to mi zostanie. No i tutaj dzięki temu będę mogła iść normalnie na macierzyński.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia chyba nie oisalas ze zalapal sie na gwarancje, bardzo dobrze tak jak mowisz kasa zostaje w kieszeni mozna zainwestowac w co innego:)

My z mezem zastanawiamy sie nad zmiana mojego samochodu :) kupilam go jak poszlam do pracy pierwszy szkoda mi bylo wydawac kase wiec kupilam matiza a teraz przydalo bys sie cos wiekszego wygodniejszego:) mam juz upatrzony opel astra ten nowszy ale nie najnowszy:) hmm juz widze jak nim pomykam :)

Zostalam na noc u mamy i oczywiscie nie moge usnac;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) we własnym łóżku zawsze najlepiej się śpi. Mi też jak śpię u rodziców ciągle coś nie tak jest, chyba już nasz taka ludzka natura:)

Opelek fajny samochodzik:) no teraz większy Wam się przyda, więc na pewno słuszny zakup. My się w przyszłym roku będziemy rozglądać za jakimś drugim dla mnie, takim miejskim. Mamy jeden duży to na większy wypady będzie, a ja właśnie dla siebie chcę jakiegoś małego "grata" :) póki co wpadł mi w oko hyundai i10 i kia picanto. Takie małe, ale 5-drzwiowe:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki mój obiecany brzusio:)

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/fhQDRc~rIrmV3TEjAhxeRrrAKEBTva

Ahhhh dzisiaj piątek jak dobrze jutro wolne :D jutro lecimy na urodziny mojego chrześniaka :) a więc czeka nas imprezka rodzinna :)

Miłego dnia :*

Madlene84, magdaM85, klaudia1534 lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania śliczny brzuszek:-) taki malutki a tam aż dwa bobasy:-)

Ania24 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Ania piekny brzuszek :)

Ja narescie w domku :) wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :) przyszly moje kolotowe tetrowki :) fajne :) czekam na meza moze niedlugo wroci :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania śliczny brzuszek :) U mnie dzisiaj pyknął równiutko 7 tydzień i mam zamiar od dziś robić sobie co tydzień fociaka i obserwować jak brzusio rośnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:36

Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia tez miałam taki plan ale coś ten czas leci za szybko :)

Ja jutro do domu. Powiem ze się ciesze chociaż u nas zimno mokro i wieje a do szkoły iść mi się wcale nie chce. Ale jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Tylko jutro ciężki dzień bo lot dopiero o 21 wiec takie siedzenie na walizkach cały dzień i czekanie. Bleeeee

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu nie mogę zasnąć... :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ