Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyślę wyślę tylko muszę go najpierw zrobić
no powiem Wam szczerze że trochę tego brzucha już mam a co najciekawsze to wagowo praktycznie stoję w miejscu ostatnio ważyłam się z jakieś 3-4 tygodnie temu i miałam 65,4 a dzisiaj mnie zważyli i mam 65,5.
Słuchajcie czym mogę smarować brzuch czy kupić coś w aptece czy jeszcze za wcześnie na te specyfiki? -
nick nieaktualnyAnia pewnie ze mozesz
tylko jak bedziesz cos kupowac to patrz od ktorego miesiaca mozna stosowac bo wiele jest takich od 4miesiaca. ja na poczatku smarowalam swoj oliwka
Ucieklam mezowi z domuzadzwonil i powiedzial ze wroci z pracy ok 20 wiec stwierdzilam ze nie bede siedziec sama
podczas drogi do mamy o malo co bym nie zgybila rejestracji tylnej:) napisalam mu o tym a on odrazu a gdzie jezdzilas u mamy jestes a jak chcesz to przenocoj:) faceci:)
-
A mi się to zdjęcie Aniu nie chce załadować a też chętnie dwojeczke bym zobaczyła
My się wciąż opalamy ale właściwie ciesze się ze juz w sobotę do domu
Ja aż się boje wejść na wagę hala. Brzuszek mam głównie wieczorem ale przybyło mi ewidentnie w udach i tyłku
-
Ania piękne maluszki
Życzę Ci powodzenia na magisterce, ja właśnie w październiku miałam się bronić, ale z powodu okropnego promotora, który jest strasznie problematycznym człowiekiem będę powtarzać seminarium i bronić się dopiero w przyszłym roku ;/
-
Aniu śliczne te twoje bobaski, aż miło na dwojeczke popatrzeć
ja też używam od początku oliwki palmers. Póki co chyba działa, bo rozstępów nie mam.
Ja się cieszę ze studia mam już za sobą fajnie było ale dobrze ze z głowy:-) w zeszłym roku robiłam podyplomowke to tak ciężko mi było wrócić do nauki, teraz już sobie teraz nie wyobrażam.
100krotka:-) dobrze ze tej tablicy nie zgubiłas:-)
Nie pamiętam czy wam pisałam, ale nasz samochód już naprawiony i sie załapał na gwarancjęwięc kasa w kieszeni została:-)
Ja dziś u fryzjera byłam, podcielam sobie włoski i od razu mi lepiej:-) kupiłam też farbę i jutro mama mi będzie farbowac:-)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Ania spróbuję później na komputerze możesz coś na telefonie nie chodzi.
Ja studia tez mam za sobą ale wszystko tak się zmienia szybko ze teraz robiłam podyplomowe jeden kierunek a od poniedziałku zaczynam następny. Chociaż nie wiem kiedy będę znów szukać pracy ale zawsze to co się już nauczę to mi zostanie. No i tutaj dzięki temu będę mogła iść normalnie na macierzyński. -
nick nieaktualnyMadzia chyba nie oisalas ze zalapal sie na gwarancje, bardzo dobrze tak jak mowisz kasa zostaje w kieszeni mozna zainwestowac w co innego:)
My z mezem zastanawiamy sie nad zmiana mojego samochodukupilam go jak poszlam do pracy pierwszy szkoda mi bylo wydawac kase wiec kupilam matiza a teraz przydalo bys sie cos wiekszego wygodniejszego:) mam juz upatrzony opel astra ten nowszy ale nie najnowszy:) hmm juz widze jak nim pomykam
Zostalam na noc u mamy i oczywiscie nie moge usnac;/ -
100krotka:) we własnym łóżku zawsze najlepiej się śpi. Mi też jak śpię u rodziców ciągle coś nie tak jest, chyba już nasz taka ludzka natura:)
Opelek fajny samochodzik:) no teraz większy Wam się przyda, więc na pewno słuszny zakup. My się w przyszłym roku będziemy rozglądać za jakimś drugim dla mnie, takim miejskim. Mamy jeden duży to na większy wypady będzie, a ja właśnie dla siebie chcę jakiegoś małego "grata"póki co wpadł mi w oko hyundai i10 i kia picanto. Takie małe, ale 5-drzwiowe:)
-
Hej Dziewuszki mój obiecany brzusio:)
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/fhQDRc~rIrmV3TEjAhxeRrrAKEBTva
Ahhhh dzisiaj piątek jak dobrze jutro wolnejutro lecimy na urodziny mojego chrześniaka
a więc czeka nas imprezka rodzinna
Miłego dnia :*Madlene84, magdaM85, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania śliczny brzuszek
U mnie dzisiaj pyknął równiutko 7 tydzień i mam zamiar od dziś robić sobie co tydzień fociaka i obserwować jak brzusio rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:36
Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Klaudia tez miałam taki plan ale coś ten czas leci za szybko
Ja jutro do domu. Powiem ze się ciesze chociaż u nas zimno mokro i wieje a do szkoły iść mi się wcale nie chce. Ale jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Tylko jutro ciężki dzień bo lot dopiero o 21 wiec takie siedzenie na walizkach cały dzień i czekanie. Bleeeee