X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie się patrzy na bliźniaki w brzuszku :)
    A wyślesz nam zdjęcie swojego brzucha? :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyślę wyślę tylko muszę go najpierw zrobić :) no powiem Wam szczerze że trochę tego brzucha już mam a co najciekawsze to wagowo praktycznie stoję w miejscu ostatnio ważyłam się z jakieś 3-4 tygodnie temu i miałam 65,4 a dzisiaj mnie zważyli i mam 65,5.
    Słuchajcie czym mogę smarować brzuch czy kupić coś w aptece czy jeszcze za wcześnie na te specyfiki?

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest za wcześnie. Ja używam kremu marki Palmers :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to coś takiego ?

https://www.google.pl/search?q=palmers+na+rozst%C4%99py&biw=1366&bih=637&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi-uBnJb-xwIVi9YsCh3k-gGk#imgrc=iW8zw7e0aS1lNM%3A

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania pewnie ze mozesz :) tylko jak bedziesz cos kupowac to patrz od ktorego miesiaca mozna stosowac bo wiele jest takich od 4miesiaca. ja na poczatku smarowalam swoj oliwka :)

Ucieklam mezowi z domu :) zadzwonil i powiedzial ze wroci z pracy ok 20 wiec stwierdzilam ze nie bede siedziec sama :) podczas drogi do mamy o malo co bym nie zgybila rejestracji tylnej:) napisalam mu o tym a on odrazu a gdzie jezdzilas u mamy jestes a jak chcesz to przenocoj:) faceci:)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się to zdjęcie Aniu nie chce załadować a też chętnie dwojeczke bym zobaczyła :)

My się wciąż opalamy ale właściwie ciesze się ze juz w sobotę do domu :P

Ja aż się boje wejść na wagę hala. Brzuszek mam głównie wieczorem ale przybyło mi ewidentnie w udach i tyłku ;)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam krem Gerbera krem przeciw rozstępom bo nie było tego Palmers :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Madlene a czemu teraz sprawdziłam i mi się otworzyło nie znam innego sposobu niestety żeby inaczej wrzucić :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania piękne maluszki :) Życzę Ci powodzenia na magisterce, ja właśnie w październiku miałam się bronić, ale z powodu okropnego promotora, który jest strasznie problematycznym człowiekiem będę powtarzać seminarium i bronić się dopiero w przyszłym roku ;/

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu śliczne te twoje bobaski, aż miło na dwojeczke popatrzeć:-) ja też używam od początku oliwki palmers. Póki co chyba działa, bo rozstępów nie mam.
    Ja się cieszę ze studia mam już za sobą fajnie było ale dobrze ze z głowy:-) w zeszłym roku robiłam podyplomowke to tak ciężko mi było wrócić do nauki, teraz już sobie teraz nie wyobrażam.

100krotka:-) dobrze ze tej tablicy nie zgubiłas:-)
    Nie pamiętam czy wam pisałam, ale nasz samochód już naprawiony i sie załapał na gwarancję:-) więc kasa w kieszeni została:-)
    Ja dziś u fryzjera byłam, podcielam sobie włoski i od razu mi lepiej:-) kupiłam też farbę i jutro mama mi będzie farbowac:-)

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania spróbuję później na komputerze możesz coś na telefonie nie chodzi.

Ja studia tez mam za sobą ale wszystko tak się zmienia szybko ze teraz robiłam podyplomowe jeden kierunek a od poniedziałku zaczynam następny. Chociaż nie wiem kiedy będę znów szukać pracy ale zawsze to co się już nauczę to mi zostanie. No i tutaj dzięki temu będę mogła iść normalnie na macierzyński.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia chyba nie oisalas ze zalapal sie na gwarancje, bardzo dobrze tak jak mowisz kasa zostaje w kieszeni mozna zainwestowac w co innego:)

My z mezem zastanawiamy sie nad zmiana mojego samochodu :) kupilam go jak poszlam do pracy pierwszy szkoda mi bylo wydawac kase wiec kupilam matiza a teraz przydalo bys sie cos wiekszego wygodniejszego:) mam juz upatrzony opel astra ten nowszy ale nie najnowszy:) hmm juz widze jak nim pomykam :)

Zostalam na noc u mamy i oczywiscie nie moge usnac;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) we własnym łóżku zawsze najlepiej się śpi. Mi też jak śpię u rodziców ciągle coś nie tak jest, chyba już nasz taka ludzka natura:)

Opelek fajny samochodzik:) no teraz większy Wam się przyda, więc na pewno słuszny zakup. My się w przyszłym roku będziemy rozglądać za jakimś drugim dla mnie, takim miejskim. Mamy jeden duży to na większy wypady będzie, a ja właśnie dla siebie chcę jakiegoś małego "grata" :) póki co wpadł mi w oko hyundai i10 i kia picanto. Takie małe, ale 5-drzwiowe:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki mój obiecany brzusio:)

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/fhQDRc~rIrmV3TEjAhxeRrrAKEBTva

Ahhhh dzisiaj piątek jak dobrze jutro wolne :D jutro lecimy na urodziny mojego chrześniaka :) a więc czeka nas imprezka rodzinna :)

Miłego dnia :*

Madlene84, magdaM85, klaudia1534 lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania śliczny brzuszek:-) taki malutki a tam aż dwa bobasy:-)

Ania24 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Ania piekny brzuszek :)

Ja narescie w domku :) wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :) przyszly moje kolotowe tetrowki :) fajne :) czekam na meza moze niedlugo wroci :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania śliczny brzuszek :) U mnie dzisiaj pyknął równiutko 7 tydzień i mam zamiar od dziś robić sobie co tydzień fociaka i obserwować jak brzusio rośnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:36

Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia tez miałam taki plan ale coś ten czas leci za szybko :)

Ja jutro do domu. Powiem ze się ciesze chociaż u nas zimno mokro i wieje a do szkoły iść mi się wcale nie chce. Ale jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Tylko jutro ciężki dzień bo lot dopiero o 21 wiec takie siedzenie na walizkach cały dzień i czekanie. Bleeeee

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu nie mogę zasnąć... :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ