Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania24 wrote:Dziewczyny od 3 dni boli mnie głowa czy mogę brać paracetamol raz dziennie? czy to nie szkodzi?
Ja nie wiem. Madlene zapewne Ci powie. Ja jak boli mnie głowa to staram się zasnąć i ból mija. Nie chcę brać żadnych leków, bo się boję.
Ania, chyba o Ciebie pytały dziewczyny z wątku Fasoleczki... Zajrzyj tamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 14:22
-
nick nieaktualny
-
Ja paracetamol brał 4 x dziennie nawet po 1000mg. Nie chwałę się tym ale miałam takie migreny ze szkoda słów. No i niby można ale wiadomo ze jakiś tam strach jest. Ja próbowałam wielu sposobów na ból głowy ale nic nie pomagało. W końcu od lekarza dostałam nawet cięższe leki - coś z ibuprofenem i paracetamol wymieszane z kodeina - na szczęście wzięłam z tego niewiele a teraz jest lepiej.
-
Niepokorna to trzymam kciuki. My 2 lata dzielilismy dom z drugą rodzina. Wspominam to dość dobrze ale wiadomo ze były rzeczy które mi nie pasowały i o ile mnie sytuacja nie zmusi to wolałabym do takiego stanu rzeczy nie wracać. Niestety u nas jakiś bum jest teraz i mieszkania sięgają kosmicznych cen
-
Cześć dziewczyny!
Wróciłam z urlopu!Pięknie było w tych Włoszech, ale dopadły mnie tam pierwsze mdłości i te chwile nie były łatwe! Jedzenie super, ale pizzy długo nie ruszę i mam mega ochotę na schabowego:) Opalona, "wypoczęta", nie mogłam dziś wstać na badania:) lekarza mam w pt i już mnie skręca z niepewności, ale póki co trzeba wrócić do pracy, bleeee. Czytywałam Was czasami:) Witam nowe dziewczyny i życzę udanego popołudnia:) Ja za chwilę idę odebrać wyniki
Ania24, 100krotka:), Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJosephinka super ze urlop sie udal
a te mdlosci bardzo Cie meczyly? narobilas mi ochoty na pizze a w domu na obiad mielone...z malemstwem napewnowszystko dobrze wiec sie nie denerwoj:) choc wiem jak to jest sama mam stresa przed wizyta;/
Co do apetytu to ja nie mialam i teraz nie jest lepiej;/ ajak juz mi sie cos chce to nie wiem co...;/
Ania mnie tez na poczatku pobolewala glowa i apap mnie ratowal :)choc ja nie musialam sie meczyc w pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 16:51
-
nick nieaktualny
-
100krotka,
Piękny brzuszek
Ania,
Cieszę się, że działa. Niech ból mija i nie wraca.
Ja wstawiłam pranie, poukładałam ciuchy w szafie, obrałam ziemniaki, zrobiłam surówkę, napisałam list do koleżanki, a teraz odpoczywam i oglądam Top Model. Mąż wróci koło 18:00
Madlene,
Na razie muszę mieszkać z innymi. Ale już niedługo. I potem będę tylko z mężem i dzidzią100krotka:), nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
cały dzień mnie nie było i jak się ładnie rozpisałyście:)
josephinka witaj po urlopie:) super że się udał, mi na mdłości pomagało jak coś przegryzłam jeszcze przed wstaniem z łóżka, jakieś ciasteczko zbożowe czy coś w tym stylu. Ja luteiny nie brałam, ale ogólnie to chyba ona jest po to głównie żeby ten progesteron nie spadał, a jak masz na razie powyżej 30 to myślę że jest ok.
100krotka:) śliczny brzusio masz:) aż miło popatrzeć. Takie brzuszki zawsze ślicznie i słodko wyglądająmój mąż twierdzi nawet że brzuszek ciążowy jest mega sexy:)
Aniu dobrze że apap wzięłaś i pomógł, te z grupy paracetamoli można brać, ja póki co nie musiałam jeszcze, ale to nigdy nie wiadomo więc w szufladzie mam na zapas.
Z apetytem to ja na początku miałam różne dziwne zachcianki, popijałam śledzia mlekiem i zagryzałam kanapką z dżemem:) teraz już mi przeszło i ogólnie mam tak że czuję głód a nic mi się nie chce. Więc się zapycham kanapkami z pasztetem (niedawno robiłam), bo tylko to mi w miarę wchodzi:)
Dziś miałam pracowity dzień w pracy. Szkolę stażystkę, na szczęście kumata dziewczyna. Do tego do końca września muszę zrobić jakieś szkolenie na stronie CBA o korupcji w administracji publicznej...dziś przebrnęłam przez 3 lekcje, a wszystkich jest 20:( do tego mąż mi się pochorował, jakaś grypa go rozkłada, biedaczek:(100krotka:) lubi tę wiadomość