Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały dzień próbowałam przykuć uwagę mojego męża i sprawić by zwrócił na mnie uwagę. Ale on grał w grę namiętnie. To co zrobiłam? Wzięłam prysznic, prysnęłam się perfumami, wyszorowałam zęby i założyłam seksowną koszulkę nocną, o której dawno zapomniał. Pewnie myślał, że została w Polsce. A tu niespodzianka. Podeszłam i zapytałam, czy nadal gra jest ważniejsza ode mnie? A on stwierdził, że nie
I było miło. Faktycznie w ciąży wiele rzeczy odczuwa się mocniej. Nie sądziłam, że to prawda
Madlene84, Maniaaaa, nataliano, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
Niepokorna. .. ładnie ładnie. Widzę że i na odwagę Cię hormony wspomogly
mnie nie bardzo.
Tu dziś duszno a słońce jakby przez mgle wiec nas mąż ciągnie na wycieczkę. Wolałabym poleżeć na lezaku ale trzeba iść trochę na ustępstwa
Macica mi się chyba przeniosła nieco wyżej bo i Malucha czuje wyżej. Mam wrażenie ze to tak się zmieniło z dnia na dzień . Ale jak jeszcze wczoraj z rana siedział bardzo w podbrzuszu tak teraz jest bliżej pępka a i sposób odczuwania ruchów jakby się troszkę zmienił. Nie pamiętam takich dokładnych zmian z poprzednich ciąż. .. albo teraz dopiero w moim wieku inaczej się to obserwuje
Miłego weekendu kochane!Est lubi tę wiadomość
-
Niepokorna widzę, że szalejesz
Ja już nie mogę się doczekać spotkania z ukochanym.
Magda ja dziś wysprzątałam cały domek. Teraz odpoczywam bo kręgosłup to mi chyba poza ciało chce wyjść. Został tylko obiad do zrobienia a później na spacer do lasu z piesem bo ją energia rozpiera
Madlene mi też tak jakby z dnia na dzień macica na początku tego tyg się podniosła. Teraz tylko czekać aż znów się podniesie bo w pon zaczynamy 19tydz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:28
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna ja też pierwsze ruchy odczuwałam jako takie jakby pojedyncze bąbelki które uderzają delikatnie od środka więc to może być to
wsłuchuj się w siebie, a zobaczysz że później będziesz to odczuwać częściej, intensywniej i mocniej
ja pierwsze ruchy ooczułam dopiero w zeszłym tyg a teraz maluch się tak dobija że już nie mam wątpliwości że to on
-
Ja pierwszy ruchy poczułam w15tc ale wlasnie wczesniej takie przelewanie ale to raczej nie bylo to. Mi lekarka powiedziala ze w 15tc to raczej wnetrznosci niz dziecko. Tyle ze ja w ciazy po raz 3 to mowia ze szybciej mozna poczuc. Takie delikatne pukniecia babelkow. Natomiast w 16tc juz to było takie regularne pukanie ze juz nie miałam wątpliwości że to. Te pukanie juz było na tyle silne ze kładąc rękę z zewnątrz było czuć. A teraz brzuch podskakuje aż widać.
nataliano lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie przez weekend a tu takie newsy:-) niepokorna super że czujesz ruchy malucha:-) ja na razie nie odrozniam ich od procesów trawienia:-)
Ja miałam fajny i intensywny weekend. Wczoraj byliśmy na urodzinach mego chrzesniaka skończył juz 9 lat, duży chłopak. W maju ma komunię, więc będzie mega duży wydatek.
Potem już byliśmy u rodziców,był mój brat z rodzinką. Miałam zaprawę w opiece nad niemowlakiem, bo ich młodsza latorosl ma 3 miesiące:-) ale jest bardzo grzeczny, ładnie je, lubi jak się go przewija więc mały aniołek. Dostaliśmy pełno ubranek, więc póki co do 3 miesiąca jesteśmy zaopatrzeni. Bratowa mi na bieżąco odkłada segregujac rozmiarami więc w ogóle ekstra:-)
Teraz sobie odpoczywam przy kawce, a jutro do pracy:-(