Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalika mi się wydaje że jak na 24 tydzien ciąży to masz normalny brzuszek. Też jestem niewysoka, a utrudnienia w oddychaniu na tym etapie ciąży to norma ze względu na wysokie ułożenie macicy. Patutce już pewnie opada brzuszek ze względu na zbliżający się poród.
Co do pracy zawodowej to ja też nie mam jakichś wielkich ambicji. Zawsze widziałam się bardziej w roli "kury domowej". Bardzo lubię zajęcia domowe, ogródek, wypieki i takie tam.
-
Z tego wniosek, że nie ma jednego rozwiązania idealnego - każdy ma swój pomysł na życie, ważne żeby był w tym wszystkim szczęśliwy
Doda, też wydaje mi się, że brzuch jest raczej adekwatny do etapu ciąży. Obawiam się tylko, że na etapie, na którym jest teraz Patutka, będę wyglądem zbliżona do kuli ;p Pochwal się swoim brzuszkiem, jesteś pomiędzy nami jeśli chodzi o wiek ciążyNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
3Zcw/][/URL]
A to my z dziś rano. Prosze nie zwracajcie uwagi na ten pierdolnik na łóżku, zdjęcie było robione chwilę po wstaniu z wyrka.
Magda bardzo mi przykro z powodu teściowej. Trzymaj się i jak by co to jesteśmy na forum więc pisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 07:38
kalika, nataliano lubią tę wiadomość
-
Kalika trzymam kciuki za wizyte. Pochwal sie po
Magda bardzo mi przykro!
Co do pracy... ja wiekszosc czasu tez jestem mama. Pracowalam w sumie ze 3 lata Od kiedy urodzila sie Emilia. E tu w IRL mialam dobra prace I ja lubilam I gdyby udalo mi sie znaleźć cos takiego jeszcze to wrocilabym do pracy. Niekoniecznie w chwili obecnej ale za jakis czas. Do tego niestety to nie jest tez tak do konca ze chce albo nie chce. Ale niestety chodzi o kase rowniez. Moje macierzynskie sie wlasnie skonczylo wiec tej sumy na pewno bedzie nam brakować w budzecie. No i kiedys chcielibyśmy tez nabyc kawalek swojego Kata I tu tez raczej bede musiala pracowac. Teraz szukam czegos na kilka godzin w tyg aby tego tak nie odczuc ale zostawiania Philipa na caly niemal dzien sobie oczywiscie nie wyobrazam jeszcze dlugo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 15:55
-
Ej mamy miałyście uczucie że przestajecie czuć nogę w okolicach 10 cm niżej od stawu biodrowego?
Kurczę, tak jakby mi paraliżowało nogę, czasem ciężko mi ją ruszyć..
Nigdy tak nie miałam i trochę zaczynam się bać czy to nic groźnego....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka, nigdy tak nie miałam. Może któras z bardziej doświadczonych mam pomoże.
My po USG. Z dzieckiem wszystko dobrze, ale...urósł mu siusiak Także tym sposobem Kornelia stała się MikołajemMadlene84, Doda, domiii, nataliano lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika
Jak ja Ci zazdroszczę tych truskawek. Ale ja też już niedługo ich pojem, bo będę w Polsce Niestety w UK są moim zdaniem drogie...
Jeszcze raz gratuluję Mikołaja Cieszę się, że jest zdrowy i rośnie.
Doda
Jaka Ty szczuplutka jesteś. Śliczny brzuszek
Patutka
Hmm... może Julia naciska na jakiś nerw. Przyznam, że nie spotkałam się z drętwieniem nogi, ale może to jedna z mało typowych dolegliwości ciążowych. A może źle spałaś i to idzie od kręgosłupa? -
Wiesz co ja nie wiem.. aleeee pytałam o to dzis lekarza i powiedzial że może spojenie łonowe się rozstepuje....
Przed ciążą nic takiego nie miałam więc mam nadzieje, że po ciąży przejdzie.. bo brak czucia w nogach to nirzbyt fajna atrakcja....NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️