Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNaszczescie maly glowka do dolu jest od 20 tyg wiec mam nadzieje ze sie nie przekreci
Niby blisko a dluzy sie juz bym chciala miec to za soba bo strasznie bolu sie boje
Ja tez jak odrazu sie wezme tk moge sprzatac robic cos a jak siade i sie zamysle to juz sie podniesc nie moge -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu mi się wydaje, że test wczoraj robiłam a tu już zaraz połowa będzie. Czas tak szybko leci, że ciężko się w tym połapać. Daj koniecznie znać jak jutro po wizycie, jak tam Twoje bąbelki się mają
Misia ja też się strasznie boję porodu, ale wychodzę z założenia że nie ja pierwsza i nie ostatnia. Jakoś to na pewno będzie. Bardziej mnie przeraża fakt, że w moim szpitalu od lutego planowany jest remont ginekologii i położnictwa, więc się muszę wcześniej dowiedzieć co i jak. Czy nie szukać innego szpitala. U mnie jest też kwestia tego, że w moim szpitalu marne są szanse na standardowe znieczulenie:( znieczulenie jest w formie gazu rozweselającego i ostatnio coś słyszałam że dyrektor zakupił zestawy do znieczuleń TENS. To są jakieś impulsy elektryczne które kobieta sobie sama uruchamia... Brzmi abstrakcyjnie, ale ponoć działa. Nie wiem, przeraża mnie to. Dlatego też się zastanawiamy nad prywatną kliniką w Białymstoku. Tylko że dojazd to jest ponad 100km, więc słabo. I oczywiście taka przyjemność kosztuje coś około 2 tysięcy, więc kiepsko płacić za coś co należy Ci się za friko. Nie dość że chodzę prywatnie do lekarza, płacę za wszystkie badania to trochę szkoda kasy na prywatne kliniki...No ale zobaczymy:) -
Ania zleci, ja nie wiem kieyd ten czas ucieka. Trzymam kciuki z ajutro :*
O porodzie moge Wam poopowiadac, ale pewnie nijak to sie bedzie mialo do tego co Was czeka, bo kazda kobieta inna, a i nawet kazdy porod inny -
nick nieaktualny
-
Dzień doberek:-) witam się i ja. Byłam już dziś w bibliotece książeczki oddać, potem poszperam u rodziców i coś do czytania sobie znajdę
zapomniałam wcześniej napisać ale od kilku dni czuję już ruchy malucha:-) fajnie puka od środka:-)
Rozmawiałam z rodzicami, zachwyceni niespodzianka:-) kiedyś to było nie do pomyślenia żeby z Warszawy do Gdańska dostać się w 40 minut i to za 19zl:-)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Właśnie po.usg jestem. Wszystko jest Perfekt! Żadnych powodów do zmartwień a synuś nasz jest prześliczny!
W drogę do dentysty ruszam za chwile.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3fbfe68945d.jpgmagdaM85, 100krotka:), nataliano, NIEPOKORNA, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene slodko sie patrzy na malca
);* witam sie i ja;) juz wyzdrowialam bez zadnych specyfikow od doktora;D brzuchol rosnie ,dais bylam na pobraniu krwi;) jutro wyniki,a za tydz do gina wtedy zobaczymy co za maluch we mnie siedzi i sie wierci;)
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda cudowne uczucie prawda? takie pukanie:)
Madlen tez by mi sie przydalo isc do dentysty ale jakos brak mi odwagi;/
Josephinka na mdlosci tez imbir herbatki imbirowe pomagaja. mam nadzieje ze szybko przejda:)
Nataliano wlasnie czujesz ruchy? Ciekawe kto tam sie kreci u Ciebie jak narazie przewaga chlopaczkowmagdaM85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny