Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka ale Ci zazdroszczę ogródka, ja po takie przyjemności do rodziców przychodzę. U siebie nawet balkonu nie mam, bo mamy zabudowany i przedluzoną kuchnię. Zawsze mi się ogródek marzył, dlatego jak mialam plan mieszkania w Gdańsku po studiach to kupiłam mieszkanie w bloku na parterze z ogródkiem. Teraz cieszą się nim lokatorzy:-)
Ruchy malucha są super, tak jak mówisz takie pukanie od środka:-) szkoda że jeszcze nie wiemy kto tam siedzi. Kolejną wizytę mamy 24 października, to może już się dowiemy.
Ja od kilku godzin u rodziców jestem i też korzystam ze słońca, pewnie to już ostatnie takie dni. -
nick nieaktualnyMadzia nie ma czego zazdroscic:) moj ogrodek ma z 50cm na 120cm taki wypasiony:) cale podworko takie mam ze jak wjade swoja fura(matizem) to juz praktycznie miejsca nie ma;/ ale co zrobic;/ jak wygram w totka to postawie sobie dom na dzialce tam bedzie duzo miejsca:)
-
nick nieaktualnyMagda, 100rotka czuje bulgotanka jak narazie;) czuje sie ociezale, nawet dlugo mi sie nie chce lazic np po sklepach itp,bo patrzelismy na panele i piaskowce na sciane. W grudniu beda mi robic pikoj wiec do tego dokupie szafe na ubranka i lozeczko turystuczne,bo ciuchy dostane od kuzynki po jej malej;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc
Jak wam mija piatkowy dzien? u nas humorki:) raz sie smiejemy raz placzemy tak bez powoduale juz sie ogarnelam
poszlam na spacer zahaczylam o sklepkupilam paczusia w domku zrobilam capucinko i humorek sie poprawil:)
Teraz czekam na powrot meza i pojdziemy na dluzszy spacerbo nasz pies wogole sie mnie nie slucha a ja nie mam sily sie z nim szarpac...
Ania jak po wizycie?
Niepokorna Ty mieszkasz w Angli tak? Jak u Ciebie z pogoda? Bylam dwa razy w Brighton polowie wrzesnia i trafiala nam sie piekna pogoda:) -
U mnie dziś pracowicie. Jestem u rodziców i się wzięłam za grabienie liści. Uwielbiam jesień, ale liści nie cierpię. Zgrabilam tylko z chodnika, żeby straż miejska się nie przyczepila, ale na podwórku już nie dałam rady i tak się nieźle zasapalam. Jutro męża zagonie żeby na podwórku pograbil jeszcze. Najbardziej wkurzajace jest to że zaraz znowu trzeba będzie grabic, no ale cóż takie uroki:-)
Teraz sobie odpoczywam i czekam aż mi się w piecu wypali, nakarmie psa i do domciu spacerkiem:-) -
Cześć dziewczyny, mi się dziś w końcu udało wstać i poszłam oddać krew na badania, ale osioł ze mnie bo zapomniałam o moczu:( i muszę w poniedziałek nadrobić.
MagdaM85, ale super, że masz tam tyle przestrzeni, ja w samym centrum miasta i strasznie mi brakuje wiejskiego życia (kominek! ale super!)
-
nick nieaktualnyJosephinka nie osiol:) czasem sie zdarza ja oststnio nie wzielam moczu i musialam dowiesc innego dnia:)
Magda ja niby na wsi niedalek lasy ale u mnie lisci nie ma i nie ma co grabic:) Tez lubie jesien tak jak teraz ze jeszcze cieplo mozna pospacerowac -
Ja właśnie cieszę się że jak mam potrzebę przestrzeni to mogę iść do rodziców. Ja mieszkam w bloku w centrum miasta a rodzice mają dom na obrzeżach, na szczęście dość blisko mnie bo tylko 2km. Rodzice mają mały domek, ale duża działkę więc jest przestrzeń
-
Natalia no a czemu stawiasz na łóżeczko turystyczne?
100krotka mi paczus tez zawsze humor poprawi. A śniło mi się dzisiaj właśnie ze byłam na jakichś wakacjach i tam do kawy dawali tort ptysie eklerki i paczki.. chyba ze 100 razy podchodchodzilam dopełnić mój talerz
Ja też nie mam ogródka. Mam balkon ale to tak żeby posiedzieć w słońce, mam tam parę kwiatków i tyle. Więcej miejsca nie ma. Chociaż ogródek tez mi się marzy. Nie musi nawet być wielki.
Ja jeszcze leżę. Mały skacze. Wkrótce trzeba wstać na śniadanko. Młoda odwiezc na gimnastykę i wziąść się za sprzątanie. Przez to ze nie ma kanapy w salonie (bo wciąż nie mam!) Nie mogę dojść do ładu i ciągle bałagan jakoś tak się panoszy.
Miłej spokojnej soboty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 10:17
-
Niepokorna na ruchy tak naprawdę masz jeszcze czas. Nawet ze 2 tygodnie albo lepiej. CK do brzucha to szybki wzrost po drugiej połowie ciąży bo wtedy Maluszek juz przybiera tylko na wadze a mama z nim. Ja w pierwszej ciąży w 5 miesiącu byłam płaska jak deska. Znajdę fotkę to Ci wrzucę. Teraz juz 3cia wiec wszystko bardziej podatne. Ale jak masz możliwość udać się do lekarza żeby się uspokoić to myślę że to by było dobre rozwiązanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 15:04
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki jak wam mia sobota u mnie leniwie jak niewiem wogole ostatnio chodze senna i zmeczona jak w pierwszym trymestrze dobrze ze mo M w domku jst ostatnio i wiekszo rzeczy za mnie zrobi:)
Niepokorna a w ktorej czesci Angli mieszkasz jesli mozna spytac my wrocilismy rok temu stamtad i za pol roku wracamy od nowa :)A o ruchy nie nie martw ja pierwsze poczulam w 18 tyg i pozniej byla cisza do 25 tyg a od 29 dopiero maly kopie tk ze moj czuje i widzi tez sie martwilam jak dziwczyny pisay ze czuja juz a ja nie na wszytsko przyjdzaie czas musisz wsuchac sie w swoje cialo -
nick nieaktualny