Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja długo miałam liste gotowa ale jakoś nie wiedziałam od czego zacząć. Ale jak ruszyło to poszło. Mam już kołyske do salonu, bujaczek i mate edukacyjna. Odkupiłam używane za niewielkie pieniądze wiec korzystałam z okazji. Przy okazji zakupów dla dzieci kupiłam jakieś pojedyncze rzeczy body buciki pajacyki. A w zeszłym tyg znalazłam ogłoszenie ze dziewczyna sprzedaje wielka pake ubranek po noworodku . A że taki maluszek nie ma jak zniszczyć to odkupiłam. I właściwie z ubranek zostały mi skarpetki do kupienia
kupiłam tez na allegro takie drobnostki jak tetrowe pieluchy, szczotka, wkładki laktacyjne, zestaw startowy butelek, baldachim do łóżeczka, prześcieradła. Pościel uszyłam sama a właściwie jestem w trakcie. Uszylam tez rożek, pościel do wózka. Jak skończę całość to wrzucę Wam zdjęcia
no więc chyba wpadłam w szał ale też z kasa średnio wiec etapami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:32
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek:) ja już od prawie godziny w pracy, nie chciało mi się wstawać ale jakoś dałam radę. U mnie dziś mroźny poranek, ale nie ma tragedii. W pracy dużo roboty mi się nazbierało no ale tragedii nie ma. A jak u Was się dzień się zapowiada?
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Magda ja zaraz wyrusza z domu. U nas szaro buro ale nie pada.
Co do wózka asz wybór podobny do Nataliano i chyba nawet ten kolor granatowo biały.
http://allegro.pl/3w1-wozek-brano-ecco-alu-tech-riko-fotelik-i5714321145.html
A baby merca miałam do moich dzieci. Oczywiście inny model. Taki bardziej sportowy ale z jakości byłam zadowolona. -
Hej
Madlene widzę, że u Ciebie wyprawka już praktycznie gotowa, a wózek strasznie mi się podoba
U mnie dzisiaj padł rekord i w nocy byłam 6 razy siku, nawet mąż w końcu nie wytrzymał i zapytał co ja się tak kręcę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane dziewczynki
Ja dzisiaj jestem strasznie zmęczona, bo cierpiałam na bezsenność. Zasnęłam dopiero koło 04:00 nad ranemAle jakoś trzeba żyć. Najwyżej wcześniej dzisiaj zasnę
Zakochałam się w tym zestawie mebli, ale ich koszt to 2249 zł, więc to niestety nie na moją kieszeń
Madlene84, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
No i rozłożyło mnie porządnie. Z nosa leci jak z kranu, do tego ból głowy i ogólne osłabienie. Powiedzcie mi mogę się na noc wysmarować amolem lub nalewką bursztynową (która podobno wspomaga leczenie przeziębień). Oba produkty są na bazie spirytusu, ale zewnętrznie chyba można je zastosować?
-
Klaudia wydaje mi się ze gdzieś czytałam ze amol w ciąży nie bardzo. Ale jakimś vickiem chyba ok.
Niepokorna komplecik fajny. Musisz się powoli nauczyć szukać różnych rzeczy u siebie w UK bo widzę ze masz przyzwyczajenie szukania w PLale wiem jak to jest - mi to zajęło kilka lat
komplet mebli śliczny. Ja właśnie chcę taki biały ale tylko łóżeczko i komodę z przewijakiem. Na więcej nie mam miejsca.
U mnie dziś nie najlepiej. Ze szkoły się urwalam bo strasznie mnie bolał brzuch i plecy. W końcu wyladowalam w szpitalu. Udało się nie zostać. Mam infekcje nerek a właściwie prawej. Znów antybiotyk i jak za 2 dni nie przejdzie to powrót do szpitala. Jeszcze dzis ze szkoly nam zadzwonili bo corka wymiotowala. Na boisku ktos ja uderzyl w brzuch i chyba z tego bo juz jej na szczescie lepiej. Do tego jakby było mało to się okazało ze tu też się interpretuje przepisy jak komu pasuje w danej sytuacji. W związku z czym zasiłek macierzyński mi nie przysługuje. Będzie się znów trzeba nagimnastykowac żeby jakaś kasę wywalczyć no i chyba po porodzie pójdę do pracy szybciej niż myślałam. To tyle z wieści u mnie. Idę się wygrzać i spać bo ból nerki to paskudztwo.
Mam nadzieje ze Wy się trzymacie lepiej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 20:46
-
cześć dziewczyny:) u mnie dziś znowu mróz rano,muszę już chyba płaszcz zimowy wyciągnąć. Od 1 w nocy nie spałam, zaczynam cierpieć na bezsenność,to chyba takie uroki ciąży. Wczoraj w pracy miałam roboty strasznie dużo, dziś też różowo nie będzie. Mamy dziś kontrolę z nadrzędnej jednostki, a że jestem kierownikiem mego działu to stresa mam, bo nigdy nie jest tak że się wszystkiego dopilnuje...ehhh ciągle stresy jakieś.
Mam jeszcze pytanko, zauważyłam ostatnio że ciągle mam zimny brzuch,biust i nogi gorące a zakres brzucha lodowaty. Też tak macie? -
Magda staraj się stresować jak najmniej bo dzidzia wszystko czuje. W pracy co ma być to będzie. Ja zakupiłam ostatnio kurtkę zimowa rozmiar większą niż zwykle bo typowo ciążowej mi się nie udało znaleźć.
Ja nie zauważyłam zjawiska z zimnym brzuchem
Zostaje dzisiaj w domu jeszcze i liczę ze leki lada moment zaczną działać. Wracam do łóżka.
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Wczoraj zabrali mi swiatlo;/i zarazem prad;/
i wieczorem trafilam na ip z silnymi bolami;/ szyjka 2cm zamknieta, dostalam zastrzyk roskurczowy,lekarz ktory mnie przyja tak seplenilze ciezko bylo go zrozumiec pozniej polozna mi tlumaczyla. Dzwonilam juz do swojego lekarza jurto mam do niego jechac i zobaczymy co i jak a tym czasem lezymy w domu... -
Aj 100krotka lez teraz jak najwięcej. Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Skurcze miałam już w 4 miesiącu i szyjka się zaczęła skracać. W 6 juz była rozwarta na 3 cm. Lekarz pozwalał mi wstawać tylko do WC. Ale tym sposobem donosiłam do terminu. Nie mowie ze u Ciebie będzie tak źle ale na pewno musisz dużo dużo odpoczywać. Uważaj na Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:16
-
nick nieaktualny