Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka sliczny brzusio. Calkiem inny w ksztalcie niz moj, wiec moze cos jest w tym wrozeniu plci z kszztaltu brzucha
Mi jeszcze jakos bardzo brzusio nie przeszkadza, ale buty ubrac zaczyna byc wyzwaniem.
Magda jak tam w pracy przetrzymalas? Literki sliczne. U nas wciaz nie wiadomo jakie imie,chociaz chyba bedzie Filipek (ale nawet jesli, to chyba raczej Philipek). Mnie wciaz sie podoba Nathan, ale przypuszczam, ze sie wszystko rozstrzygnie na porodowce, bo mezowi sie nie podoba... ale moze byc tak, ze Filip do małego nie bedzie pasowalo
Z tym praniem recznika to oczywiscie przesada, tez uwazam, ze raz w tyg spokojnie wystarczy, oczywiscie pomijajac jakies tam wypadki
Kocyki sa sliczne!
nasz Maly codziennie duzo skacze i szaleje, a z nim caly brzuch. Dzis bylam np u dentysty i jak lezalam na kozetce to brzuch smiesznie skakal. Co do mojego leczenia kanalowego dzis byla powtorka, bo zab wciaz bolal. Niestety obstawiam, ze ostatnio dobrze go nie wyczyscila. Za co ja oczywiscie musialam zaplacic dodatkowa gotowke. Za tydzien wizyta konczaca leczenia.
Zamowilismy tez i zaliczkowalismy wozek, ma byc na poczatku stycznia do odbioru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 18:07
-
Madlene z tym kanalowym nie może zrobić tak żeby ci teraz tymczasowo zalepic i skończyć po ciąży? Bo przy oczyszczaniu kanałów warto zrobić zdjęcie żeby zobaczyć czy wszystko jest doczyszczone. Ja miałam taki problem że właśnie babka nie zrobiła mi zdjęcia, okazało się że nie doczyscila i po pół roku miałam powtórkę z rozrywki...tyle że już leczenie pod mikroskopem za gruba kasę...
W pracy prztrwalam, roboty mam dużo. Najgorzej że wszyscy mnie drażnią...Ale przynajmniej mam motywację żeby z domu wyjść. -
Magda to jedynka, wiec wlasciwie tylko jeden kanal, stwierdzila, ze juz nie raz robila takie leczenie bez zdjecia, wiec mozemy spokojnie robic. Dzis sie okazalo, ze kanal mocno szeroki. Narazie na tydzien mi wlozyla antybiotyk i zalepila, ale za tydzien ma juz go zrobic tak jak powinien byc. Ja mam leczenie darmowe, ale wlasnie ciekawe co jesli sie okaze, ze leczenie nie bylo przeprowadzone prawidlowo i trzeba powtarzac...
-
nick nieaktualny
-
Madzia dokladnie tak zrobie, jak mowisz.
Az zazdroszcze Ci tego pokoiku
Ja jakbym mogla to ide spac od razu, ze spaniem nie mam problemu od kiedy mi sie pierwsze dziecko urodziloAle musze jakis obiad na jutro przygotowac, moze pare rzeczy wyprasuje, bo nie mamy w czym chodzic
No i o polnocy do pracy.
wozek taki zamowilismy - zakochana w nim jestem
http://www.bajkowachatka.pl/WOZEK-GLEBOKO-SPACEROWY-BRANO-ECCO-kolor-NAVY-firmy-RIKO/8044/ -
Powiem Ci, ze najgorzej jest wyjsc z domu tak wieczorem. W pracy juz jest ok, ludzie w porzadku, praca dosc lekka i przyjemna. Jakby tak po powrocie mozna bylo isc spac, byloby super
Jutro po nocce juz musze napisac maila do szefowej, bo sie z nia umawialam na 2 tyg probne, ktore wlasnie jutro mija, wiec zobaczymy co wymyslila. Z tego co wiem nie ma ludzi do pracy, ale z drugiej strony nie wiem na ile jest gotowa przyjac ciezarna. Wszystko sie wyjasni lada dzien. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też nie bardzo a mąż to mnie chciał zabić za taki wybór za te pieniądze. Ale ja więcej dzieci chyba nie planuje i chodź bym miała te nocki jeszcze robić razem ze szkołą to musze na niego uzbierać.
Wcześniej miałam Baby Mercedes ( sprawdź na allegro) i byłam bardzo zadowolona. Ona są bardzo praktyczne i dużo tańsze. -
nick nieaktualny