X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się podoba jeden model z baby merc tylko troszkę droższy, ale wózek muszę kupić w UK, bo transport do UK z Polski za wiele mnie wyniesie.
    Ale upatrzyłam model iSafe taki:
    2dgs6mt.jpg

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis bylam na pobraniu krwi z glukoza,ale pani powiedIala ze nie mam glukozy i mam przyjsc.w pon.nawet lekarz mi.nie piwiedzial ze trzeba to kupic,no coz,dam rade do pon. Pozniej pojechalam do up oczywiscie nast wizyta tam przed swietami,madakra i mam nadzije ze ostatnia.bylam.dzisiaj w ciuszku kupilam 2tuniki jeden bezrekawnik i malej sweterek z ogrodniczkami z misiem;)jeszze przydaly by mi.sie takie papusie do tego,musze wyczaic gdsies;))

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    To też już jakieś zakupy masz za sobą :D Fajowo :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzsiaj taka senna,ranobmalo.nie.zwymiotowalam jak nawdychalam.sie przychodnia,poznoej.ztobilam.obiadek,mielismy tesciow to zjedli z nami,a jak poNiej jechali to mi.sie kimlo az do 19;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna fajny wozio.tez ;))no.cos tam mam,musze jeszcze jakies ocieplane leginay kupic i z 2 pizamy do karmienia;))

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo mi się podoba, ale niestety pewnie na niego też nie uzbieram :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuje wlasnie taki jak Madlene tylko szary bez rekawic i kubka 3w1 to kosztuje 1400zl,moze po nowym roku cos bedzie nowego,ale narazie napalona jestem.na ten model

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:12

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna fajny wozeczek:-) mi się podobają takie bardziej owalne, właśnie w stylu jak ten Madlene. My kupujemy camarelo model sevila. 2 w 1 kosztuje ok 1400-1500zl. Jeszcze muszę dokupić adaptery do fotelika i będzie komplet.

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też zdecydowali sny się na camarello:-) vis6 jestem zakochana w nim 2w1 1200 chyba

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że wózki Camarelo są fajne dla wysokich :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się camarelo podoba między innymi dlatego że ma wysoko osadzoną gondolę, to nie trzeba będzie się bardzo do malucha schylać, więc pewnie dlatego jest też wygodniejszy dla wyższych osób. Oprócz tego mają bardzo duży wybór, bo jest dużo modeli i bardzo szeroka kolorystyka. I też zdecydowało to, żeby wybrany przez nas fotelik można było do niego wpinać. U nas było tak że najpierw wybraliśmy foteli i nie było żadnej dyskusji w tej kwestii jaki ma być, a potem patrzyliśmy na wózki żeby można było dopasować.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Madzia tez na to zwrocilam uwage wybierajac wozek :) jak patrzylam jak kolezanka ma jakis taki gdzie zeby poprawic cos dziecku musi zgiac sie w pol to stwierdzilam ze wole wyzszy :)

No jak dzis dostane kasiore to jutro jadziemy zamowic bryke dla naszej malej:) ale cos czuje ze nie przejda;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz 100krotka a u mnie kasa przeszła 29 października i już jej nie mam, hehe:) teraz czekam na drugi przelew za wynajem mieszkania to też porobię zakupy:) muszę dziś zamówić dla bratanicy na urodziny globus:) za dwa tygodnie jadę z mamą do warszawy na jej 3 urodzinki, to będzie impreza:)

W tym miesiącu musimy zamówić wykładzinę do pokoiku, karnisz i kupię materiał na uszycie firany:) i pomału na święta już się trzeba szykować, trochę prezentów będziemy mieli do kupienia. Moi rodzice w drugi dzień świąt mają 40 rocznicę ślubu, więc trzeba podwójny prezent robić:) umówiliśmy się z braćmi że zrzucimy się dla nich na nową kuchenkę do kuchni - osobno płyta i piekarnik. Są w trakcie remontu kuchni więc akurat będzie.
    Nie mam za bardzo pomysły na prezenty dla maluchów...na dokładkę dla 2 bratanków jeszcze urodzinowe prezenty muszę kupić, bo też w święta impreza będzie.

100krotka:) lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu Kochana jak bym dzis dostala kase to zapewne w poniedzialek by juz jej nie bylo albo do konca nastepnego tygodnia:)

Widze ze sporo wydatkow Ci sie szykuje. Ja narazie nie mam zadnycg=h imprez a nie 21 urodziny siostry i chyba 10 siostrzenicyo ile dobrze pamietam. prezentow gwiazdkowych mam do kupienia moze ze trzy :) dla meza:D zie mam jeszcze pomyslu i moze kupie siostrzenicom ale jeszcze nie wiem nie mamy w rodzinie zwyczaju kupowania sobie na wzajem prezentow;/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tak zawsze robimy, że staramy się dla maluchów coś kupić, chociaż jakiś drobiazg. Ale już mamy czwórkę maluchów, więc się nazbiera też trochę kasy. A dla reszty zawsze się zrzucamy na coś większego. I tak kupujemy tylko najbliższym czyli rodzicom i rodzeństwu ale u mnie to już i tak coraz więcej.
    Najgorzej finansowo, że trójka maluchów jest też rodzona właśnie w okolicach świąt więc jeszcze te urodzinowe trzeba kupić.

Ja w tym roku mężowi kupuje okulary przeciwsłoneczne, takie z odpowiednim filtrem i polaryzacją. W sumie zawsze przed latem szkoda na nie kasy, a tak mam przynajmniej już pomysł na prezent.

Na pewno jakoś bardzo nie będziemy szaleć, bo naszemu maluchowi trzeba już też kupować sporo rzeczy, ale się jakoś uda coś każdemu kupić:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U na dotychczasowo bylo jedna dziecko a raczej juz nastolatka:) od strony meza zawsze cos tam jej kupujemy wiec w tym roku tez cos wymysle :) teraz mamy jeszcze jedno male z mojej:) a tak sobie wymyslili ze zeby bylo taniej to prary sobie kupuja prezenty nawzajem :) wiec ja mezowi on mi :) zapewne kupimy jeden wspolny do domu albo juz dla malej :)

Powiem wam ze ja to juz sie nie moge doczekac tych swiat :) moze dlatego ze po swietach zaraz sylwester nowy rok styczen i bedzie bum:)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej się za bardzo nie ekscytuj świętami żebyś się szybciej nie rozsypała:) pamiętam w zeszłym roku jak byłam służbowo w moim szpitalu i rozmawiałam z przełożoną na położnictwie to mówiła że przez te święta zawsze to mają mega wysyp mamuś, nawet takich z terminem na za miesiąc. Bo to emocje świąteczne, jakieś podróże i się tak wysypują mamusie:) więc lepiej uważaj z emocjami co się Lenka wam jako prezent świąteczny nie pojawi:)

U mnie właśnie jest tak, że małżeństwa to sobie sami coś szczególniejszego kupują. Ogólnie dorosłym się zrzucamy wszyscy żeby kupić coś konkretniejszego, a maluchom każdy według uznania:) bo i tak one się najbardziej cieszą:) u mnie jeszcze tata się za mikołaja przebiera, więc w ogóle jest mega wesoło:)

100krotka:) lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może macie dziewczyny jakieś pomysły na prezenty dla maluchów? Mam do kupienia dwa dla trzylatków - chłopak i dziewczynka, jeden dla czterolatka i jeden dla półrocznego bąbla - też chłopak.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Ja nie pomogę, bo jestem bardzo słaba w wymyślaniu prezentów :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no ja mam nadzieje ze cjoc do 1 uda sie wytrzymac :)

Hmm jakas zabawka ksiazeczka ubranko? nie wiem sama :P

‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ