Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Doda nawet jak się na cokolwiek człowiek zalapie to sie przyda, tyle tych wydatków jest. U nas jeszcze plus że przy ubezpieczeniu zbiorowym też się coś tam należy. Mój mąż ma lepsze warunki ubezpieczenia i pomimo tego że to ja się będę przy porto męczyć to on więcej kasy dostanie:-)
100krotka ja już na kredyty nie patrzę, bo chyba nic byśmy nie kupili wtedy:-)
Fajne świąteczne bieżniki były w lidlu ale niestety przegapilam:-( teraz może coś na allegro poszukam. -
nick nieaktualny
-
Też słyszałam dobre opinie o tym szpitalu:-) moja bratowa na inflanckiej rodziła i też zadowolona była.
Z tymi remontami tak jest, że się chyba nigdy nie kończą. My mamy mieszkanie od moich rodziców, jest to mieszkanie w którym ja się wychowywalam, więc stare budownictwo. Ciągle jest coś do zrobienia, po kolei robimy wszystko po swojemu. Jeszcze została nam łazienka, ale to pewnie za jakieś 2 lata i kuchnia, a to jeszcze później. Najważniejsze że nie musieliśmy nic kupować. Kredyt mam na drugie mieszkanie w Gdańsku, które póki co wynajmujemy więc nie odczuwamy za bardzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomiii wrote:100krotka - to pierwsza negatywna opinia jaką słyszę w takim razie
no ale nie ma miejsc idealnych
a Ty skąd? i gdzie będziesz rodzić?
Ja jestem z okolic wolomina moj gin pracuje tam w szpitalu i choc ten szpital to porazka pewnie tam...
Wiesz zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony tak to juz jest:) mam tez kolezanki ktore zachwalaja ten szpital:)
Hej Koziolek pewnie ze mozeszzapraszamy
A moja mala chyba ma czkawkenie jestem pewna ale tak mi sie zdaje bo brzuszek miarowo skacze:)
Koziołek :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koziolek to napisz mi na kiedy masz termin porodu:-) pewnie jutro dopadne komputer to uzupełnię listę
100krotka ma rację, nawet się nie zorientujesz jak ten czas będzie mijał. Mi się wydaje, że wczoraj robiłam test a tu już końcówka II trymestru. Masz też z tego duży plus, o wszystko możesz pytać a my chętnie pomożemyb i doradzimy jeśli tylko będziemy w stanie:-)
100krotka bedziesz nam szlaki przecierala na porodowce:-)
Nataliano te rolety faktycznie trochę kosztują, ale takie dzień noc też są ponoć bardzo dobre. -
nick nieaktualny
-
Doda,
Fajnie, że jesteśZapraszamy :*
Koziołek,
Witamy
Ja jestem dzisiaj szczęśliwa, bo miałam wizytę u GP w sprawie przedłużenia zwolnienia lekarskiego. I co? Trafiłam tym razem na lekarkę kobietę i do tego ciężarnąBez problemu mnie zrozumiała i co zrobiła? Dała mi zwolnienie na 3 miesiące, czyli skończy mi się na 4 dni przed terminem porodu. A inni lekarze dawali mi tylko na miesiąc
Także jestem o wiele spokojniejsza teraz i jest super
Tylko moje maleństwo coś dzisiaj nie za bardzo się rusza i się martwię z lekka, ale miejm nadzieję, że jak zwykle wieczorem zacznie skakać
domiii, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Niepokorna to rewelacyjna wiadomość z tym zwolnieniem, masz już spokój i się nie musisz martwić na kogo trafisz kolejnym razem:-) miałaś dziś jakieś badania czy tylko taką konsultację? Mała się na pewno rozrusza na wieczór, pewnie sobie grzecznie w dzień spała:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Niepokorna super że dostała takie zwolnienie:-) teraz możesz byś spokojna:-)
Mój też czasami taka spokojna a później nadrabia:-)
Magda mogę przecięta byłe by już w nowym roku:-)
Dzisiaj znowu lezakujemy bo brzuch pobolewania jak na @ i jest twardawy jak nie przejdzie będę dzwonić do ginaNIEPOKORNA lubi tę wiadomość