Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadrobiłam od wczoraj, aż miło się czyta:) i na koniec wiadomość domiii, że dziś piątek, piąteczek, piątunio:) kolejny dzień do wykreślenia przed zwolnieniem:) jupi:)
Ja wczoraj padłam po 21, wykorzystałam że Młody też chyba zasnął. Za to teraz nadrabia:)
Nataliano bardzo dobrze, że z Małą wszystko dobrze i super, że trafiłaś na takiego dobrego lekarza. Może na następną wizytę zrób sobie listę pytań do niego, to wtedy nic nie wyleci z głowy:)
Madlene szkoda, że ta paczka niekompletna. Ale właśnie ciekawe czy sąsiadka wszystko dostała, bo z tymi sprzedawcami to też różnie bywa. W razie czego pomyśl czy czegoś jeszcze nie potrzebujesz i tak jak Niepokorna pisze, najwyżej jeszcze domów:)
Fajnie, że na te kabarety dziś idziecie. Rozerwiesz się trochę, a nie tylko praca i praca. Należy Ci się odpoczynek.
Ja się ogólnie z mężem prawie wcale nie kłócę. I chyba dlatego jak coś się dzieje to jest tak przykro. Tak jak sobie przeanalizuje to może tak poważnie to 2-3 razy się pokłóciliśmy i zawsze powodem są jego rodzice. Ich podejście do mnie, i to że on się jeszcze musi zastanawiać po czyjej stronie stawać. To mnie w tym wszystkim najbardziej boli, bo nie powinien mieć wątpliwości... No ale trudno, życie:)
Misia żeby to nie wyszło tak, że przerażone dziecko będzie i tym bardziej się zaszyje w bezpiecznym brzuchu i przez te dwa tygodnie nie wyjdzie:) a próbowałaś mycia okien, albo wieszania firan? ponoć działa, albo jeszcze chodzenie po schodach:) takie stare metody naszych mam chyba jeszcze.
Maniaaa a Wy za granicę się przenosiliście? -
nick nieaktualnyDzien dobry
Piatek piateczekja juz tak dlugo w domu siedze ze dlamnie czy piatek czy poniedzialek wszystko jedno
nie no piatek lepszy macie racje maz wraca z wyplata
Madlene mam nadzieje ze sprawa brakujacych rzeczy sie wyjasni
Nataliano super ze z mala wszystko dobrze oby tak dalej
Misia zycze ci zeby maluszek zdecydowal sie na wyjscie jak najszybcieji oczywiscie lekkiego i szybkiego porodu
U mnie pobudka przed 7 zawsze budzila mnie mala dzis siku mi sie chcialo mala chyba jeszcze spi ja juz wciagnelam sjadanie i zaraz jade po paski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widać nie każde apteki się zaopatrują w takie testy, niestety. Oby się udało przełożyć wizytę, informuj na bieżąco:)
U mnie jakieś chore akcje w pracy, ja nie wiem jak to jest jak prawie same baby pracują to się kurczę nigdy nie dogadają...ehhh Zatrudniliby na przełamanie z 10 facetów to by się atmosfera oczyściła:) -
nick nieaktualnyWlasnie dziewczyny na innym watku mnie oswiecily ze sa jeszcze jakies papierki lakumusowe one tyly pewne ze ja o nich mowie a ja o nich pierwsze slysze ;/ ale juz niewazne zadzwonilam przenioslam wizyte dzis na 18;30 wiec bedzie wszystko jasne trzymajcie kciuki
Madzia w mojej firmie na mojaej zmianie mialam okilo 100 kobiet wyobraz sobie co sie dzialoa panow bylo moze ok 30 i to byli nietykalni bogowie
-
100krotka dobrze, że udało Ci się przełożyć wizytę
będziesz na pewno dużo spokojniejsza:) powiem Ci, że ja w ogóle o takich testach nie słyszałam. Ale czego to teraz nie wymyślą. Wiem, że na pewno są testy do odróżnienia infekcji czy grzybicza czy bakteryjna. Nie wiem na jakiej zasadzie papierek lakmusowy by Ci pokazał, bo jako chemik wiem, że papierki lakmusowe podadzą Ci odczyn, czyli czy masz środowisko kwaśne czy zasadowe. Może coś na takiej zasadzie to działa:)
U mnie pracuje coś około 60 osób i w tym mamy 8 panów (w tym dyrektor). Ale te baby to jest masakra jakaś. Jedna na drugą nadaje, chodzą do dyrektora na jakieś chore skargi, ten nie chce słuchać takich pierdół...ogólnie to można niezłe historyjki pisać. No ale z babami tak jest, faceci jak coś nie pasuje to załatwiają to inaczej, a potem idą na wódkę jak najlepsi przyjaciele:) wolałabym chyba z samymi facetami pracowaćz nimi chyba się lepiej dogaduje.
-
nick nieaktualny,,Iwona, gdyby te paski na wody były niedostępne lub zbyt drogie to wystarczą papierki lakmusowe. Wody są zasadowe a wydzielina z pochwy kwaśna, więc zabarwienie wskazuje z czym mamy do czynienia. Ja kilka razy w nocy się budzę i wycieram chusteczką, bo coś mi płynie, ale obstawiam śluz.,, Tak mi napisala kolezanka ja o sie nie znam wiec tez nie wiem co i jak;/
Ja kiedys pracowalam z samymi panamiw restauracji jako kelnerka i przyznam ze to byla najlepsza praca jaka mialam
a koledz hmm robili wszystko o co prosilam
-
Właśnie o to chodzi, że panowie są jacyś tacy lepsi do współpracy:)
To z tego co napisała Ci koleżanka wynika, że papierek lakmusowy Ci zadziała. Jeśli byłyby to wody płodowe to papierek zabarwi Ci się na niebiesko, a jeśli jest standardowa wydzielina to na czerwono - jeśli dobrze pamiętam, ale to na opakowaniu powinno być jeszcze napisane. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomii to dobrze ze sie rusza,niech troche pobryka
) Magda ja zawsze sobie pisze na kartce gdybym przeoczyla cos,ale stres mnie czasem.zzera
na wizycie...ale nast wizyta 29grudnia wiec i zdj dostane;)) 100krotka no to nasze dzidzie widze nas budza czesciej i to jeszcze czasem na kilka kropel siku
)