Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
U mnie wciąż pędem. Rano praca. Popołudniu porządki przedświąteczne. Na raty ale zaczynam mieć dość. Papiery juz szefowej przekazalam mam nadzieje ze szybko wypełni
Dziś dojechały mebelki do pokoju Małego wiec juz mam w domu. Cała wyprawka tez jest ale wieczorem zajrzę do paczek jak dzieci położę bo tam też coś Mikołaj dla nich włożył
Dobrze ze jutro już piątek.
Wieczorem postaram się napisać więcej.
:* -
Madlene to oby szefowa szybko przekazała ci wypełnione druki i szoruj na zwolnienie, bo się zameczysz że wszystkimi obowiązkami. Fajnie że mebelki już dotarły:-) jak sie ogarniesz to się pochwal co tam masz, czekamy na fotki:-)
Ja się za zamawianie mebelkow wezmę na spokojnie po świętach. Ale na obecną chwilę uporalismy się z pokoikiem, oto tymczasowe efekty prac:
http://naforum.zapodaj.net/5dbad523c4f9.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/27b28cdfa876.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/7175ed5ff427.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:43
-
nick nieaktualnyNataliano czekamy na wiesci z wizyty
Madlene mam nadzieje ze szefowa szybko wypelni potrzebne dokumenty i bedziesz mogla isc sobie na zwolnieniemebelki juz masz ale fajnie
czekam na foteczki
Madzia sliczny pokojbardzo bardzo podoba mi sie ta sciana w paseczki
to tapeta? o jakich mebelkach myslisz? ja bym wstawila biale
mam hopla
jak bede urzadzec pokoik dla lenki to bedzie mialabiale
Rozmawialam dzis z mama i tak w trakcie rozmowy o tym jak sie czuje powiedzialam jej ze od wczoraj mam jakies wieksze uplawy a ona mi mowi ze to moga sie wody plodowe saczyc...Boziu nie oge przestac o tym myslecja biore luteine imam wieksze uplawy ale nie wpadla bym na to ze to moze wody...i jeszcze moja zlosnca cos dzis malo aktywna zaczynam powoli wpadac w panike
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
100krotka ściana w paski to tapeta mąż klnął na czym świat stoi bo trzeba ją było kłaść poziomo. Nie znaleźliśmy nigdzie pasów poziomych, więc to było jedyne rozwiązanie. Ale bardzo trudne w realizacji. Mebelki oczywiście białe:-) będzie łóżeczko i komoda, myślę jeszcze nad jakimiś półkami do powieszenia, ale takie zwykłe nic wymyslnego. Zastanawiam się jeszcze nad kolorem zasłon. Szarego chyba za dużo będzie, więc się nad ecru zastanawiam.
100krotka może zadzwoń do swego lekarza i go zapytaj o te uplawy. Bedziesz dużo spokojniejsza. Ja się nigdy nie spotkałam zeby to wody plodowe się saczyly. Mi teraz na wizycie lekarz robił posiew właśnie ze względu na zwiększone uplawy i twardnienie brzucha. Mówił że to bakterie mogą być. A Ty miałaś robiony posiew na paciorkowce? -
Misia,
Ja jestem pracownikiem firmy telekomunikacyjnej od ponad 6 lat i wiem, że branie telefonu na abonament kompletnie się nie opłaca. W sensie, że lepiej kupić aparat na wolnym rynku, a abonament wziąć bez telefonu.
Ja od roku marzyłam o telefonie Galaxy Note 4, a teściowie spełnili moje marzenie
nataliano,
Ja się cieszę z nowego telefonu również dlatego, że mój aktualny model ma popękany wyświetlacz, a ja lubię, gdy wszystko jest estetyczne w moim otoczeniu.
Magda,
Ja uwielbiałam moje HTC One, a potem miałam HTC One M8. Zwykle wybieram telefony z wyższej lub najwyższej półki. Telefon to moja druga ręka
Kochana, cieszę się, że odzyskasz samochód. A z mężem się pogodzicie i będzie słodko
PS: Zakochałam się w waszej wykładzinie
Madlene,
Daj znać, czy jesteś zadowolona z rzeczy w paczce. Ja zobaczę moje za jakieś 2 tygodnie pewnie
100krotka,
Ja również mam fioła na punkcie białych mebli. I moja Julia takie właśnie będzie miała
Co do upławów to ja też mam ich sporo i to całkowicie normalne. A dzidzia też mnie czasem niepokoi, bo cały dzień jej w ogóle nie czuję, a wieczorem lub w nocy daje mi popalić. Także spokojnie. Połóż się, zjedz trochę czekolady i popukaj w brzuch mówiąc do dziecka. Powinno zareagowaćmagdaM85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziumowisz ze z tapeta ciezko bylo ale efekt jest sliczny mozesz powiedziec mezowi ze spisalsie na medal
zaslony hmm a jakby szaro biale? no chyba ze chcesz jednolite
Juz sobie wyobrazamjak ladnie to urzadzisz
nie moge sie doczekac zdjec
Wlasnie rozmawialam z mezem pytal sie jak sie czuje i czy chce jechac na ip ale jutro kupie sobie w aptece takie testy na sprawdzenie czy to wody a jaknie dostane to pojade do lekarz jutro przyjmuje. posiew mialam robiony wszystko wyszlo dobrze. mam nadziejeze to tylko uplawy
Niepokorna moja to juz od kilku dni spokojna czekolada nie pomaga ( wczoraj zjadlam prawie cala i nic) kwasne tez nie pukanie mowienie tez nie wiec troszke sie martwie ;/ czuje ja ale rzadko i delikatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:34
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna ja się zawsze zbieram żeby przedłużyć abonament bez telefonu, ale potem wychodzi że i tak nie mam za bardzo kasy żeby wyłożyć gotówkę na jakiś fajny model więc biorę w abonamencie. Ostatnio mi się trochę poszczescilo bo przedluzalam umowę przez internet i telefon wyszedł za 50zł przy bardzo dobrym abonamencie. A mam HTC desire, biały:-)
Wykładzina mi się też bardzo podoba. Jest z takich średnio puchatych, więc złoty środek. Nawet stosunkowo nie drogo wyszła, jak na ceny wykładzin.
100krotka to koniecznie kup ten test jutro i w razie co jedź do lekarza. Ale jeśli coś się będzie działo to jedź na izbę przyjęć. Dobrze że mąż się też zainteresowałmoże niech ten test jeszcze dziś Ci kupi?
Z zasłoną na spokojnie po święta pochodzę, zobaczę jaki jest wybór. Dla ożywienia planuje dac jakieś intensywnie żółte dodatki, jakiś zegar itp. -
nick nieaktualny
-
Miło, że się Wam podoba:-) nie chcieliśmy robić typowo dziecięcego przeslodzonego pokoiku i chyba wyszło, póki co:-) tapety długo szukaliśmy, bo te w paski strasznie drogie były. W końcu kupiliśmy w Leroy Merlin jak byliśmy u brata w Warszawie, wyszło dość tanio.
Jakoś dokładnie nie liczyliśmy ile wyniósł ten remont, ale myślę że w tysiacu zł się zmiescilismy, więc jeszcze przyzwoicie. Więcej kasy na resztę zakupów pójdzie.
Misia a wy się na stałe gdzieś przeprowadzacie? -
nick nieaktualnyZ tel mam tak samo jak Magda nie mamkasy zeby kipic to biore w abonamecie
zarazwlasnie mi sie umowa konczy wiec zaczynam szukac jakiegos
Madzia jak da rade to kupimoje gadanie chyba dotarlo musi sie obudzic bo duzo czasu nie mam
Aaaa i nawet sam powiedzial ze w sobote ze mna pojedzie na wizyte do endo
Zolte dodatkichyba mamy podobne gusta
hihi ja dla malej chcialam szaro rozowo mietowe
ale musze poczekac az sie pokoik zrobi
-
100krotka,
Jakbym ja dwa dni rzadko ją czuła to już bym była w szpitalu dawno. Na szczęście w poniedziałek będę u położnej to znów usłyszę bicie serduszka
Magda,
Przez Internet zawsze jest taniej. Jak chcesz taki model ze średniej półki to jeszcze przejdzie. Ale te topowe w abonamencie się kompletnie nie opłacają. No i faktycznie, jak ktoś nie ma kasy to bierze tak jak mówiszAczkolwiek ja już bym wolała na raty kupić w sklepie niż w abonamencie
Allegro ma teraz świetną promocję na raty 0%. I faktycznie są zerowe, bo znajoma kupowała coś tam na nie.
Misia,
A dokąd wyjeżdżacie? -
nick nieaktualny
-
100krotka super że mąż z Tobą w sobotę pojedzie , jednak spory kawałek masz do lekarza. Do męża najważniejsze że co nieco dotarło, czas najwyższy żeby zaczął myśleć też o was i dobrze że zaczął
Też ładne kolory dodatków wybralas:-) ja zawsze wychodzę z założenia żeby robić pokój neutralnie i manewrowac kolorami dodatków. Na dłużej się sprawdzi:-)
Ja teraz mam wizytę 23 grudnia. Chciałam się na 19 zapisać, ale akurat lekarz nie będzie przyjmował. Zadzwonie tylko do niego wcześniej żeby mi przygotował zwolnienie od 21, bo nie wiem czy na wizycie aż tyle wstecz będzie mógł wypisać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo trzech
Niepokorna mimo wszystko ja czuje jak na wizycie mowilam lekarzowi ze malo sie rusza to lekarz mi powiedzial ze czasem tak bywa ze dzieci miedzy 32 a 36 tyg robia sie spokojniejsze a poznej sie znowu rozkrecaja. czuje jak sie wypina ato chyba liczy sie jako ruch.
Ja juz sie nie moge doczekac az bede uzadzac jej pokojbede szalec
-
100krotka a może Lenka się mniej rusza bo zwyczajnie jej już ciasno? I właśnie dlatego się wypina, bo na to ma miejsce.
Ja też się doczekać nie mogę robienia zakupów do pokoiku i wszystkich dodatków:-) to będzie na pewno super, jest taki mega duży wybór wszystkiego aż miło:-) tylko żeby mąż nie przerazil się jak rachunki zobaczy:-) hihi -
nick nieaktualnyTez tak moze byc
jak sie wypina i popukam w to miejsce to uciekai za chwile znowu tak sie bawimy od kilku minut
Hehemoze nie bedzie az tak zle
ja teraz czekam na wyplate okolo 8/9 powinna byc i jade dokupic co brakuje i co mi potrzebne
smialam sie wczoraj do meza ze pewnie kilka stówek pojdzie i ze on ma zarobic na wozek
bo przed swietami bedzie do odbioru