Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Domiii u nas teraz jest problem, że w tym tygodniu się mijamy i nawet nie ma jak porozmawiać, a przez telefon to wiadomo jak...właśnie przez telefon się pokłóciliśmy. Też tak nie lubię i to bardzo, ale nawet nie słyszałam jak w nocy wrócił z pracy, a ja z kolei jak wstaje to też nie mam sumienia go budzić. Teraz jeszcze na dokładkę przez zimę mieszka u nas siostra mego męża, to nawet i przez telefon ciężko normalnie pogadać, bo wiadomo że słyszy, a wolę żeby nasze sprawy zostały tylko nasze.
Ja mam też taki problem, że jestem uparta i to czasem bardzo. Tylko, że jeśli byłaby moja wina to bym się odezwała, a tak to wiem że to on powinien przeprosić....ehhh skomplikowane to życie. Ja już nawet zła nie jestem, przeszło mi, tylko jest mi przykro.
Teraz też w pracy wpłynęła skarga na jeden zakład, który mam pod nadzorem i muszę tam jechać. Oczywiście w mróz będę kwitła na przystankach, bo samochód mają teściowie...no paranoja jakaś
Ale mniejsza o większość już nie smęcęKoleżanka wysłała mi fotkę swego synusia, słodziak na maksa:) 3 kilo szczęścia, które na maksa przewraca życie:) już się nie mogę doczekać marca:)
-
nick nieaktualny
-
W koncu na pewno sie dogadamy. Najgorsze w klotniach jest to, że pozostaje taki niesmak i jest przykro że to w ogóle miało miejsce...
Odebrałam dziś pierwszą z moich zamówionych na święta przesyłek-portfel dla mamy. Teraz czekam na pozostałych 7:-) i już prawie wszystkie prezenty będę miała:-)
100krotka to lez sobie grzecznie i odpoczywaj:-) ja póki co też leżę, ale jeszcze zupę na jutro muszę ugotować -
Ja na razie nie kupowałam, mam dwie sztuki od bratowej w rozmiarze M i póki co jest jeszcze luźna. Zobaczę jakiś miesiąc przed porodem jeśli okaże się za mała to wtedy dopiero kupię większą. Widziałam u mnie na bazarku za niecałe 30zl więc to nie majątek:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 21:35
-
nick nieaktualny
-
domiii,
Ja kupiłam koszule do karmienia w rozmiarze, który nosiłam przed ciążą. Mam nadzieję, że będą dobre
Ja dzisiaj myślę o mojej współlokatorce. Ona ma się umówić na sobotę ne czyszczenie, bo jakoś do tej pory jej organizm sam się nie zaczął oczyszczać i ciągle ma w sobie martwy płód. Ech... to strasznie smutne.
Magda,
Ja w tym roku nie kupuję prezentów, bo mnie na nie zwyczajnie nie stać. Ale dzisiaj stało się coś, czego się nie spodziewałam. Od bardzo dawna marzyłam o telefonie Samsung Galaxy Note 4. Niestety nie stać mnie na niego. A jak zapewne pamiętacie mój jakieś 2 miesiące temu pękł (wyświetlacz). Dzisiaj się okazało, że teściowie kupili Nota 4 zarówno dla mnie jak i męża, więc przyjdą za jakieś 2 tygodnie razem z paczką wyprawkowąJestem taka happy. To najlepszy prezent na Święta jaki mogłam sobie wymarzyć
Wybaczcie, musiałam się z Wami podzielić moją radością.
-
Niepokorna super wiadomość
pewnie buźka Ci się cieszy
ja z prezentami mam to samo, co prawda 90% wyprawki kupiłam we wrześniu, ale cały czas coś dokupuję i kasa znika w tempie zastraszającym
nie mówiąc o tym, że szanowny zus wszczął postępowanie ws mojego zasiłku i już 3 miesiąc jestem bez kasy na zwolnieniu
a w ogóle to dzień dobry -
nick nieaktualnyDzien dobry
Domiii czuje sie roznie raz pelna enegii raz bes sily ;/ jest mi juz ciezko po dluzszym chodzeniu ciagnie mnie brzuch latamjak glupia do lazienki a jak nie mam jej w pobliżu to jest placz ;( coraz bardziej zaczynam puchnac moje paluszki przypominaja takie paczusie podluzneno ponarzekałam sobie troszke
jeszcze troche musze wytrzymac
Jesli chodzi o porod to jeszcze nie wiemw pon bede rozmawiac z lekarzem co on o tym mysli...
Niepokorna fajny prezent
Dziewczynki ja wam moge oddac moja tesciowa tak na zawszenie no lubie was i nie moge was tak skrzywdzic...coraz bardziej mi sie wydaje ze ona ma cos nie tak z glowa ;/ naprawde nie kumam tej kobiety w jednym tygodniu codziennie dzwoni pyta sie jaksie czuje prawie na sile wciska obiady a w drugim zero odzewu...
Chyba sie troche gniewa za moja szwagierke ale na litosc Boska ja mam swoje zycie swoje problemy i chciala bym w spokoju doczekac stycznia
Znowu sie wyzalilam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny