X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii u nas teraz jest problem, że w tym tygodniu się mijamy i nawet nie ma jak porozmawiać, a przez telefon to wiadomo jak...właśnie przez telefon się pokłóciliśmy. Też tak nie lubię i to bardzo, ale nawet nie słyszałam jak w nocy wrócił z pracy, a ja z kolei jak wstaje to też nie mam sumienia go budzić. Teraz jeszcze na dokładkę przez zimę mieszka u nas siostra mego męża, to nawet i przez telefon ciężko normalnie pogadać, bo wiadomo że słyszy, a wolę żeby nasze sprawy zostały tylko nasze.
    Ja mam też taki problem, że jestem uparta i to czasem bardzo. Tylko, że jeśli byłaby moja wina to bym się odezwała, a tak to wiem że to on powinien przeprosić....ehhh skomplikowane to życie. Ja już nawet zła nie jestem, przeszło mi, tylko jest mi przykro.
    Teraz też w pracy wpłynęła skarga na jeden zakład, który mam pod nadzorem i muszę tam jechać. Oczywiście w mróz będę kwitła na przystankach, bo samochód mają teściowie...no paranoja jakaś:(
    Ale mniejsza o większość już nie smęcę:) Koleżanka wysłała mi fotkę swego synusia, słodziak na maksa:) 3 kilo szczęścia, które na maksa przewraca życie:) już się nie mogę doczekać marca:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, w takim razie trzymam mocno kciuki, żebyście znaleźli chwilkę i żeby się wszystko wyjaśniło (hug)
    mam nadzieję, że jakoś przetrwasz te podróże autobusami, szczególnie, że zimno jest :(
    a lutego to ja się nie mogę doczekać też :D ! <3

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda napewno jakos sie dogadacie :) mam taka nadzieje :)

a mnie cos znowu brzuch pobolewa ;/ lezakuje na lozku

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu na pewno sie dogadamy. Najgorsze w klotniach jest to, że pozostaje taki niesmak i jest przykro że to w ogóle miało miejsce...
    Odebrałam dziś pierwszą z moich zamówionych na święta przesyłek-portfel dla mamy. Teraz czekam na pozostałych 7:-) i już prawie wszystkie prezenty będę miała:-)

100krotka to lez sobie grzecznie i odpoczywaj:-) ja póki co też leżę, ale jeszcze zupę na jutro muszę ugotować

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy kupiłyście już koszule do porodu/karmienia? Zastanawiam się jaki rozmiar... czy pozostać przy swoim M czy iść w większe?

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostałam przy swoim . rozmiarze ale patrząc na brzuch i tylek to chyba nie był najlepszy pomysł :P

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie kupowałam, mam dwie sztuki od bratowej w rozmiarze M i póki co jest jeszcze luźna. Zobaczę jakiś miesiąc przed porodem jeśli okaże się za mała to wtedy dopiero kupię większą. Widziałam u mnie na bazarku za niecałe 30zl więc to nie majątek:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 21:35

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam dwie L i jak je w domku przymiezylam to są za duże :-\ a po porodzie brzuch trochę spadnie to już całkiem będzie za duża

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:12

• domiii Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) to zostanę przy M żeby nie wyglądać jak strach na wróble :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej dopiero zauważyłam że Ty 100krotko jesteś już w 35 tygodniu!! :)
    Jak się czujesz w ogóle? Rodzisz SN czy CC?

100krotka:) lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii,
    Ja kupiłam koszule do karmienia w rozmiarze, który nosiłam przed ciążą. Mam nadzieję, że będą dobre :)

Ja dzisiaj myślę o mojej współlokatorce. Ona ma się umówić na sobotę ne czyszczenie, bo jakoś do tej pory jej organizm sam się nie zaczął oczyszczać i ciągle ma w sobie martwy płód. Ech... to strasznie smutne.

Magda,
    Ja w tym roku nie kupuję prezentów, bo mnie na nie zwyczajnie nie stać. Ale dzisiaj stało się coś, czego się nie spodziewałam. Od bardzo dawna marzyłam o telefonie Samsung Galaxy Note 4. Niestety nie stać mnie na niego. A jak zapewne pamiętacie mój jakieś 2 miesiące temu pękł (wyświetlacz). Dzisiaj się okazało, że teściowie kupili Nota 4 zarówno dla mnie jak i męża, więc przyjdą za jakieś 2 tygodnie razem z paczką wyprawkową :D Jestem taka happy. To najlepszy prezent na Święta jaki mogłam sobie wymarzyć :D Wybaczcie, musiałam się z Wami podzielić moją radością.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna pożycz teściów na trochę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 01:20

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, przyłączam się do Madlene:) pożycz teściów na trochę:)
    Ja się ostatnio dowiedziałam, że jednak wózek będziemy musieli kupić sami, czyli tak jak się spodziewałam...teściowie pewnie nawet złotówki nie dołożą...

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna super wiadomość :) pewnie buźka Ci się cieszy :D
    ja z prezentami mam to samo, co prawda 90% wyprawki kupiłam we wrześniu, ale cały czas coś dokupuję i kasa znika w tempie zastraszającym :(
    nie mówiąc o tym, że szanowny zus wszczął postępowanie ws mojego zasiłku i już 3 miesiąc jestem bez kasy na zwolnieniu :(

a w ogóle to dzień dobry :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Domiii czuje sie roznie raz pelna enegii raz bes sily ;/ jest mi juz ciezko po dluzszym chodzeniu ciagnie mnie brzuch latamjak glupia do lazienki a jak nie mam jej w pobliżu to jest placz ;( coraz bardziej zaczynam puchnac moje paluszki przypominaja takie paczusie podluzne :D no ponarzekałam sobie troszke :) jeszcze troche musze wytrzymac :)
    Jesli chodzi o porod to jeszcze nie wiem :( w pon bede rozmawiac z lekarzem co on o tym mysli...

Niepokorna fajny prezent :)

Dziewczynki ja wam moge oddac moja tesciowa tak na zawsze :D nie no lubie was i nie moge was tak skrzywdzic...coraz bardziej mi sie wydaje ze ona ma cos nie tak z glowa ;/ naprawde nie kumam tej kobiety w jednym tygodniu codziennie dzwoni pyta sie jaksie czuje prawie na sile wciska obiady a w drugim zero odzewu...
    Chyba sie troche gniewa za moja szwagierke ale na litosc Boska ja mam swoje zycie swoje problemy i chciala bym w spokoju doczekac stycznia :)
    Znowu sie wyzalilam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po dluzszej nieobecnosci u mnie bylo w miare ok oprocz tego ze pochowalam 3 tyg temu tate a teraz czekamy na naszego lobuza ktory uparciuszkiem iniechce wychodzic mimo iz juz jest po terminie :)

• domiii Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, bardzo mi przykro z powodu Taty :( ale jedno życie odeszło, drugie nadchodzi <3

faktycznie! Ty wczoraj miałaś termin! :) to trzymam kciuki za Maluszka i dawaj znać z w wolnej chwili czy się już wykluł :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dxziecko jest tak uparte ze predzej go wywolaja jesli do niedzieli nic sie nie wydarzy to kladziemy sie do szpitala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia przykro ni z powodu straty taty tule mocno <3

Ojoj juz po terminie:) to zaraz sie pojawi napewno :) dobrze mu u mamusi w brzuszku :)
    Ale fajnie zaraz bedzie pierasza dzidzia na naszym watku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) Ty tez widze juz blisko i tez bedziesz tulic malutka :) Na grudniowkach to idzie w ekspresowym tempie :)

Niepokorna ja cie bedziesz miala moj wymarzony tele :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: