Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie tak z nimi jest, z odpowiedzialnością na bakier...nic się przecież nie stanie jakby tego piwka nie wypił, a przecież jak zaczniesz rodzić to on od tego jest żeby być z Tobą, wspierać i pomóc jak będzie trzeba, a nie bratem się wykrecac...Tak samo z wizytą, taki kawał drogi masz sama jechać...To ja trzymam kciuki za ten śnieg żeby spadł
Niestety prawda jest taka że my sobie możemy na nich narzekać, ale i tak to nic nie da. Najczęściej są już za starzy żeby się mieli zmienić i żeby coś do nich dotarło, bo zawsze jest to samo "ale o co ci chodzi?"
Ja dziś też się powkurzam a i tak usłyszę że przesadzam bo się przecież nic nie stało...szkoda słów.
A mówiłam Wam że fajną książkę bratowa mi pozyczyla? "Język niemowląt" super się czyta, to jest o opiece nad niemowlakiem i uczeniem się jak rozpoznać o co dziecku chodzi jak płacze, o organizacji dnia malucha i takie ogólnie przyjemne tematy, polecam bardzo:-) -
nick nieaktualnyTakie gadanie do sciany my swoje oni swoje
A mi sie jakis czas temu snilo ze zaczelam rodzic i sama pojechalam samochodem do szpitala 20 kmmezowi napisalam smsa juz po porodzie
A ja nie mam takich ksiazek ;/ kupuje sobie gazetki o dzieciach i siedze w internecie. A najbardziej zaluje ze nie zapisalam sie do szkoly rodzenia ;/ coz teraz to zostaje tylko internet ijakos bedzie
Dziewczynki kiedy macie wizyty? ja znowu w poniedzialek
-
Ja właśnie czekam na termin rozpoczęcia kursu szkoły rodzenia właśnie, jakoś chyba w styczniu kolejny ma ruszyć. Ciekawe czy zdążę być na wszystkich zajęciach:-)
Ja miałam teraz w sobotę wizytę. Na kolejną się chcę zapisać na 19 grudnia,ale na razie nie ma zapisów bo nie wiadomo czy lekarz na urlop nie pójdzie. Mam dzwonić pod koniec tygodnia.
100krotka może spróbuj sobie ściągnąć taką książkę,np z chomika, mialabys w wersji elektronicznej. Mi mąż jakąś jedną ściągnął, na temat przebiegu ciąży to też poczytałam sobie w wolniejszych chwilach. -
nick nieaktualnyooo na to nie wpadlam
zaraz popatrze
co tam mozna sciagnac
moge sie juz pochwalic czekajaca posciela na lozeczko
lozeczko ma byc w sobote bedziemy ustawiac tak zeby bylo dobrzea taraz mam faze na ozdoby
chciala bym jakies naklejki na sciane czy cos takiego ale jest tego tyle ze nie umiem sie zecydowac ;/
magdaM85, domiii, nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny, zglaszam sie z pytaniem do mam ktore braly na poczatku luteine.
Mianowicie mialam po niej spokoj od dwoch tygodni od boli. nic sie nie dzialo, jednakze od wczoraj znow cos sie dzieje i czasem kluje mnie w pachwinach, czy w dole brzucha. Czy to normalne?
Prosze o odpowiedz, bo nie powiem. Jestem straszna Panikara i mimo, ze w piatek bylam na usg strasznie sie martwie....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
100krotka w sumie i nie skomplikowane ale czasochłonne. Cenowo chyba wyszłoby taniej ale nie ptzeliczalam. Za to jaka satysfakcja:-)
Ale się u mnie Dominik rozszalal, zasnąć nie mogę od tych kopniakow:-)
Patutka ja luteiny nie brałam to nie pomogę za bardzo. Ale widzę że zaraz masz wizytę to opowiedz wszystko lekarzowi i nie martw się na zapas: -
nick nieaktualny
-
100krotka ta płyta jest w pakiecie z książką - ten sam autor i tytuł
Ogólnie Paweł Zawitkowski to bardzo znany i ceniony fizjoterapeuta i wiele cennych rad od niego sobie można wziąć - bardzo polecam!
Magda ten "Język niemowląt" to Tracy Hogg? Bo taka mam właśnie, ale jeszcze jej nie ruszyłamostatnio przeczytałam"Emocjonalna więź" - bardzo fajna!
-
nick nieaktualny
-
Magda,
Po pierwsze to, że dopiero napisałam dzień dobry nie oznacza, że dopiero wstałam. A poza tym przypominam Ci, że bardzo późno zasypiam
Nieładnie, że mąż nie rozumie, że ciężarnej kobiecie auto by się bardziej przydało niż rodzicom.
Ja bym chciała kupić cotton ballsy, ale w UK nawet nie wiem, gdzie miałabym ich szukać...
100krotka,
Ja mojemu mężowi powiedziałam, że jak nie będzie ze mną chodził na wizyty to nie mamy o czym gadać i że odchodzę. I chodzi grzecznie na każdą. Raz ze mną nie był tylko
Pościel bardzo ładna. Słodkie te pieski
Ej, podziel się misiem
Ja dzisiaj na nic nie mam siły. Ale spędziłam dzisiaj cały dzień leniwie z laptopem. Pisałam różne dziwne rzeczy, bo wracam do prowadzenia mojego blogaA jutro wybieram się na kawkę z koleżankami, bo dostałam zaproszenie. Dacie wiarę? Ktoś mnie polubił
WITAM SIĘ W TRZECIM TRYMESTRZE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 01:29
domiii lubi tę wiadomość
-
Niepokorna to taki żarcik był z tym dzień dobry:P
domiii ten język niemowląt to właśnie Tracy Hogg:) przyjemna książka, polecam lekturę
Ja już w pracy, kiepsko noc mi minęła. Ostatnio w ogóle słabo śpię...z mężem oczywiście nie rozmawiałam. Nie odzywa się wielce obrażony, ja też póki co nie mam jakoś ochoty.
Moja bardzo dobra koleżanka wczoraj urodziła synka:) 3,150kg i 51cm szczęścia:) miała cesarkę, ale zaplanowaną więc sprawnie wszystko poszło. Się śmiejemy że między nami jest miesiąc różnicy a między naszymi synkami będzie 3 miesiące (tylko że w sumie to też rok będzie). -
o to fajnie, to wezmę się za nią w takim razie
Co do kłótni i atmosfery - my długo pracowaliśmy nad tym tematem, ale się udało. Nie doprowadzamy do sytuacji, w której jesteśmy pokłóceni dłużej niż 15 minut, a już na pewno nie dopuszczamy do tego, żeby wyjść z domu w takim stanie, bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy... żadne z Was nie darowałoby sobie gdyby komuś coś się stało, a Wy się rozstaliście w takiej atmosferzemi wizualizacja tego baaardzo pomaga zawsze!
Może pomyślcie o tym, porozmawiajcie, musicie teraz wspierać się wzajemnie, żeby mieć solidną bazę jak Maluszek przyjdzie na świat:*
NIEPOKORNA - witam w klubieNIEPOKORNA lubi tę wiadomość