Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Szuflada super!! Gratulacje!
niech niunia dalej zdrowo rośnie!
Evelin zazdroszczę że możesz spać. Ja mam z tym teraz ogromne problemy. Także śpij kochana ile wlezie póki możesz bo potem będzie gorzej jak brzuszek urośnie duży.Duśka;) lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Szuflada super!! Gratulacje!
niech niunia dalej zdrowo rośnie!
Evelin zazdroszczę że możesz spać. Ja mam z tym teraz ogromne problemy. Także śpij kochana ile wlezie póki możesz bo potem będzie gorzej jak brzuszek urośnie duży.
No moge sie domyslac.. tylko kiedy ja bede na takim etapie, Twoje malenstwo bedzie juz kilko miesieczne i zamiast kopac, bedzie robilo slodkie minki do mamusi i grzecznie spalo cala nocSylwia91 lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie dostałam wyniki i na szczęście są książkowe
Oj tak trzeba się wysypiać poki się daJa teraz cierpie chyba na jakąś bezsenność ... jak się o 2 w nocy obudzę to do 4 się kręce a potem raptem może do pośpie ;/
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:A ja właśnie dostałam wyniki i na szczęście są książkowe
Oj tak trzeba się wysypiać poki się daJa teraz cierpie chyba na jakąś bezsenność ... jak się o 2 w nocy obudzę to do 4 się kręce a potem raptem może do pośpie ;/
To super ze wyniki sa wporzatku
Niech maluch rosnie zdrowo :*
To zalezy od dnia, nocy...
Czasami tez spac nie moge
A czasami moglabym 24/24
-
Wcześniej było mi trochę łatwiej bo miałam jakieś zajęcia a teraz tyle rzeczy dla maluszka w pokoju, wszystko prawie gotowe na przyjście Basi na świat i tak kusi matkę
chodzę tam i zaglądam co chwila... Tak niedługo a tyle czasu zarazem...
Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Melduję, ze wszystko u nas w porzadku. W loniedizalek mam polowkowe i już się nie mogę docZekać
szuflada Gratuluję udanej wizytyjuż duża dziewczynka z tej Twojej Kornelki.
Dusia Super, ze wyniki książkowe.
Sylwia jeju jak to szybko zlecialo. Ty zaraz rodzisz. Zazdroszczę Ci, ze za chwilę będziesz miała Basie w ramionach
Ja już mam przygotowane miejsce na rzeczy dla Zuzy i też ciągle tam zaglądamteraz mam jeszcze manie chodzenia po lumpeksach i oglądania rzeczy dziecięcych. Ale można nieraz znaleźć perełki za grosze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 21:05
Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Jeszcze muszę domówić jedną poszewke na poduszkę klin bo jest trochę większa więc muszę znaleźć pasującą do kompletu (już znalazłam oczywiście
) i kombinezonik na wyjście ze szpitala. Poza tym kilka rzeczy w aptece jak octenisept, jakieś kompresy do pępka, zielony linomag i miękki termometr.
Zrobię fotki jutro ranooczywiście łóżeczko jeszcze nie ubrane bo pościel nie wyprana, więc tak tylko położę
Evelin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Jeszcze muszę domówić jedną poszewke na poduszkę klin bo jest trochę większa więc muszę znaleźć pasującą do kompletu (już znalazłam oczywiście
) i kombinezonik na wyjście ze szpitala. Poza tym kilka rzeczy w aptece jak octenisept, jakieś kompresy do pępka, zielony linomag i miękki termometr.
Zrobię fotki jutro ranooczywiście łóżeczko jeszcze nie ubrane bo pościel nie wyprana, więc tak tylko położę
No to czekam na fotki jutro. A masz taką poduszkę do karmienia? Moja siostra była tym zachwycona. Podobno bardzo przydatny gadżet
3500 g 54 cm -
Nie mam ale ja nie jestem raczej gadżeciarą więc myślę że się obejde tak samo jak bez ciążowej :p w razie co dokupię. Myślę że na 3 rzeczy już mi się nie opłaca zamówienia robić, bo dużo rzeczy już mam także te sobie dokupię na miejscu przy okazji.
Na szczęście mąż mi pomógł ostatnio ogarnąć pokoik trochę bo było w nim milion niepotrzebnych gratow i ubranek które przydadzą się za rok dopiero.Evelin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Nie mam ale ja nie jestem raczej gadżeciarą więc myślę że się obejde tak samo jak bez ciążowej :p w razie co dokupię. Myślę że na 3 rzeczy już mi się nie opłaca zamówienia robić, bo dużo rzeczy już mam także te sobie dokupię na miejscu przy okazji.
Na szczęście mąż mi pomógł ostatnio ogarnąć pokoik trochę bo było w nim milion niepotrzebnych gratow i ubranek które przydadzą się za rok dopiero.
Alee fajnie
Dziewczyny.. takie szykowanko, ehh..super sprawa
Tez czekam na fot :*
Zaraz wam wysle zdj lozeczka jakie bedziemy kupowacSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Nie mam ale ja nie jestem raczej gadżeciarą więc myślę że się obejde tak samo jak bez ciążowej :p w razie co dokupię. Myślę że na 3 rzeczy już mi się nie opłaca zamówienia robić, bo dużo rzeczy już mam także te sobie dokupię na miejscu przy okazji.
Na szczęście mąż mi pomógł ostatnio ogarnąć pokoik trochę bo było w nim milion niepotrzebnych gratow i ubranek które przydadzą się za rok dopiero.U mnie w najbliższym otoczeniu sami chłopcy się rodzili także wyprawkę ubrankowa muszę sama organizować. Na szczęście mam kochana siostrę i praktycznie połowę mam już z głowy
Śliczne są te wszystkie ciuszki dla dzieci. Już się nie mogę docZekać jak będę wszystko prać i prasowac
3500 g 54 cm -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/059e78fca00a.jpg
Oczywiście chodzi o lozeczko i ten komplecik, koloru nie mamy wybranego... moze zmieni sie pod wplywem plci dzidzi, chociaz ten wydaje mi sie taki cieplyszukam z poleczka na dole. Jesli nie znajde w sklepach, bede zamawiac przez inter
siostra bedzie kupowac takie, termin na Grudzien to ocenie
czy warto
bo to po nowym roku, ale zeby nie bylo coraz czesciej mysle o takich rzeczach :*
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Evelin Bardzo ładne łóżeczko. Też będziemy mieli białe łóżeczko
I właśnie posciel bialo-szaro. Dodatkowo będą żółte dodatki
Ale baldachimu, ani organizera nie planuje kupować.
Na allegro widziałam lozeczka z szufladą na dole. Bardzo fajne rozwiązanie.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Evelin Bardzo ładne łóżeczko. Też będziemy mieli białe łóżeczko
I właśnie posciel bialo-szaro. Dodatkowo będą żółte dodatki
Ale baldachimu, ani organizera nie planuje kupować.
Na allegro widziałam lozeczka z szufladą na dole. Bardzo fajne rozwiązanie.
To takie poczatkowe gdybania
Jeszcze mam czas kochana
Ale chetnie zobacze wasze pomysly, zakupy itd napewno zainspirujecie mnie na przyszlosc -
Evelin wrote:A jak kupujecie np ubranka to od jakiego rozmiaru ??3500 g 54 cm