Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:To i tak szybko! Ja się dwa tygodnie zastanawialam. Teraz jak się wierci to aż dech mi w piersiach zapiera czasami haha Boże jaka ona już musi być duża. Na pewno jej niewygodnie w takim małym brzuchu...
Nie ma jak u mamy.
Zawsze mnie śmieszy jak pokazują takie dzieci świeżo urodzone. Mam wrażenie, że są wkurzone na cały świat, ze ktoś je z brzucha wyciągnął3500 g 54 cm -
Sylwia91 wrote:Haha to prawda! Ale też z drugiej strony mam wrażenie że są w końcu szczęśliwe że mogą się wyprostować i kopać do woli
Ale są też dzieci, które uwielbiają być skrepowane np. W tych rozkach. Podobno wtedy czuja się bezpiecznie, bo jest ciasno jak u mamy
Jeju pół nocy dzisiaj nie spałam. Chyba mi macica zaczęła na żołądek uciskac, bo mam wrażenie, ze jak za nisko leżę to czuję całą treść żołądka :] okropne3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Nats jak film? Wyobraź sobie że ja byłam na nim w kinie haha
Baśka dopiero skakała! A ostatnio oglądałam drugi raz z mężem w domu
Trzymam kciuki za połówkowe!
Film trzyma w napięciujuż uprzedzilam prawie meza, ze będzie musiał mi towarzyszyć w czasie nocnych spacerów do toalety
Hehe no to też macie nerwy ze stali. Jeszcze w kinie to wiadomo, ze emocje 2 razy większe
3500 g 54 cm -
Hej mamuśki!
Ja dzis pół dnia przespałam.. ta pogoda mnie wykończywłaśnie dziś dostałam wiadomość, że kuzynka od strony męża urodziła chłopczyka
aż jej pozazdroscilam ze ma już synka przy sobie
dobrze że będzie sie kogo wypytac co i jak bo rodziła w szpitalu w którym też będę rodzic
Co do horrorów nie lubię ale mój mąż uwielbia. .wiec jak niekiedy włączy to jakoś mnie wciągająale tylko w jego obecności
obejrzeliśmy już wszystkie z serii Paranormal activity
Sylwia91 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwia91 wrote:Nats James Wan jest dla mnie mistrzem horrorów i budowania napięcia. Oglądałaś Naznaczonego?polecam gorąco!
w kinie byłam na wszystkich 3 częściach
Uwielbiam horrory oglądać. Oszukać przeznaczenie też właśnie leci, ale bardziej z przypadku, bo właśnie oglądaliśmy ten nowy serial "na noze". Całkiem przyjemny
Sylwia91 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Evelin wrote:To dobrze
A powiedz mi taka rzecz, te wizyty ktore juz bylam u gina zawsze mialam usg dopochwowe, moja siostra ktora jest 3 miesiace dalej w ciazy, mowila ze wcale takiego nie miala.. ja teraz na wizycie bede w 16/17tyg, czy juz bede miala inaczej robione ?
Kochanie.. Mój lekarz zawsze robi mi najpierw usg dowcipne bo bada szyjkę wtedy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.