Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Evrlins Lucek jak juz usnie to spi twardo..i jak sie budzi sam to dlugo sobie cos tam mruczy,gaworzy
, nie jest tak ze budzi sie i od razu placz..za to nie lubi byc budzony i przewijany na glodnego...czasem mimo ze czuje ze pielucha brudna to daje najpierw cyca na pierwszy głód potem pielucha i znow cyc..wtedy przy przewijaniu jest spokojny..u nas na śpiocha karmienie nie ifzie bo maly przysypia i ciumka zamiast cuagnac..a smoka niezbyt lubi..
Duśka;) lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
worldbyme wrote:Pytanie do tych którym skracaly się szyjki ile mialyscie w 27 tyg?
Ja miałam 4 cm a w 31 tygodniu już 1,5 i byłam w szpitaluteraz szyjki już nie mam,40 tydzień zaczynamy i cisza:)
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
KlaudyŚ wrote:Dobry ja dziś miałam wizytę ostania
Mikołaj waży 2900g i podobno strasznie długie nogi ma więc będzie wysoki chłopak.przypuszczalna waga urodzeniowa to aż 4100 :o
Szyjka skrócona ale bez rozwarcia 6.02 mam przyjść na ktg do szpitala oczywiście jak nic się nie zacznie wcześniej.
Doktorka mówiła ze pewnie nie doczekam tej daty :p
To kawał chłopa!
Mnie też lekarz wywrozyl, że do terminu nie dotrwam. .zobaczymy, został jeszcze tydzień
-
Klaudyś 2.7 i już lekarz powiedział że za krótka?
Sandrula ja już mam 2.1<przerażona>
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Klaudyś 2.7 i już lekarz powiedział że za krótka?
Sandrula ja już mam 2.1<przerażona>
Spokojnie, staraj się jak najwięcej wypoczywać i mało chodzić, jak lezysz to podłoż sobie poduszkę pod pupę żeby była wyżej:) jak Ci się bardziej skróci to mogą Cię wsadzić do szpitala na kilka dni, mnie wlewali magnez dozylnie i jak widzisz mały siedzi dalej:) leżała ze mną dziewczyna z tymi samymi objawami tylko ciąża tydzień starsza i też do tej pory nie urodziła:) także nie ma co się na zapas stresować
-
sandrula wrote:Spokojnie, staraj się jak najwięcej wypoczywać i mało chodzić, jak lezysz to podłoż sobie poduszkę pod pupę żeby była wyżej:) jak Ci się bardziej skróci to mogą Cię wsadzić do szpitala na kilka dni, mnie wlewali magnez dozylnie i jak widzisz mały siedzi dalej:) leżała ze mną dziewczyna z tymi samymi objawami tylko ciąża tydzień starsza i też do tej pory nie urodziła:) także nie ma co się na zapas stresować07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Karolciaaa26 wrote:Jak dlugo sie leczysz i po jakim czasie zaszlas Klaudys?
2/3 lata co doprowadziło do hashimoto brałam na początku jod i starania musiałam odłożyć na conajmniej rok.
Później brałam euthyrox 50.
Gdy mogłam zacząć się starać było 4 lub 5 podejść i w końcu się udalo
Ale gdyby nie testy owulacyjne i mierzenie temp było by ciężko -
KlaudyŚ wrote:2/3 lata co doprowadziło do hashimoto brałam na początku jod i starania musiałam odłożyć na conajmniej rok.
Później brałam euthyrox 50.
Gdy mogłam zacząć się starać było 4 lub 5 podejść i w końcu się udalo
Ale gdyby nie testy owulacyjne i mierzenie temp było by ciężkoNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
KlaudyŚ wrote:Bierze się ale przez to ze dala mi za duża dawkę jodu tsh poszło mi z 0.6 na 10 i potem było mi ciężko zbićNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Hej kochane. Wkoncu troszke znalazlam czasu :* Strasznie szybko on leci, a jak pięknie lista nam sie zmienia
dziekuje tym, które odzywaja sie na fb jestescie kochane
My dzis po wizycie
200 % Kuby
widzialam jajka
Wazy 1640g, gin mówi że duży nie bedzie.. zreszta ja sama urodzilam się 3100.. główka juz w dole.. kazal mi byc przygotowana od 15 Marca
Jak skoncze wszystko, pokaze Wam tymczasowy kącik Naszego dzieciajuz prawie wszystko poprane , w Loveli, tym plynie
A w prasowaniu jestem zakochana
jeszcze jutro 3 prania i koniec
tyle u mnie..
Buziaki ! :*Duśka;) lubi tę wiadomość