Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ciri, czyżbyś splodzila dzidziusia w bieliźnie erotycznej LIVIA CORSETTI ? Czasem kobiety nadają imiona związane z czymś w dniu poczecia;)
Eh nic mi sie nie podoba nie moj gustWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 22:46
-
nick nieaktualnyCiri przeciez kosmetyki tez musza być świeże:/ a o nowe i pachnące to raczej mysle ze bez kurzu, roztoczy. Ja to w ogóle postanowiłam zrezygnować z forum. Zle sie czuje na ciążowych wątkach. Jakos tak absurdalnie gdy mówić zaczynam o butelkach i wyprawkach. Nie wiem. Jakos mnie nie bawią takie duperele a coraz częściej lapie sie na tym ze na większości for to albo powiklania albo wyprawki. ...czuje sie jakos nie z tej bajki
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nie Nawet nie widzialam ze taka jest. musze looknac:P
Eh nic mi sie nie podoba nie moj gust -
nick nieaktualnyKosmetyki maja 2 lata gwarancji. wiec mozna wczesniej kupic na polkach tez masz taki pozniejsze. co leza... noo nie wazne... Ja to ze wzgledu na kase wczesniej bede kupowac... Spoko ale powiem ci ze ja jak o tym mowie to nie moge uwierzyc i mozg tez sie buntuje, w sumie oprocz tego watku na zaden nie wchodze bo tam to baby maja naprawde co do wyprawek takie wymagania...
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Bo to badziewie.kupilam raz i sie rozwalilo:) drapie i kiepski materiał. Obsessive to jest cos. Ja kolekcjonuje bieliznę od calkiem normalnej po wystrzalowa z Amsterdamu. Uwielbiam. Kocham...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra ide spac wszystko przez wizyte u mamy nakrecila mnie ze jej tak ciezko bylo na poczatku i dlatego te plany... Musze sie przespac i oproznic mozg dobranoc Obiecuje ze do 2 trymestru nie porusze tematu i znow o zupach bedziemy gadac i kupach po grochowce
-
Picja powiem Ci że akurat te "duperele" potrafią sprawiać ogromny problem Okazuje się,że kupno butelki, czy smoczka to czasem nie lada wyzwanie. Zaczniesz wybierać wózek i dostaniesz oczopląsu/ A fotelik? Tu dopiero jest jazda, bo chodzi przecież o bezpieczeństwo dziecka. Daj sobie czas i sama się wciągniesz
No i wiadomo, im dalej tym różniejsze będą problemy. Bo ruchy dziecka, bo skurcze HB, bo coś tam jeszcze....dla mnie doświadczenie innych jest skarbnica wiedzy
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyJa po prostu czytając o tym wszystkim czuje sie coraz mniej kobieca i powoli wchlaniaja mnie te wszystkie opętane dziecmi mamusie które potem tylko wózek kupa i Facebook pelen zdjęć bobasa:). Staniki niestety musze miec na miare:( nawet u brafiterek ciężko mi dostać mój rozmiar:( a bieliznę kupuje w hurtowni oleńka. Wysyłka blyskawiczna:) i ceny tez super.
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Picja powiem Ci że akurat te "duperele" potrafią sprawiać ogromny problem Okazuje się,że kupno butelki, czy smoczka to czasem nie lada wyzwanie. Zaczniesz wybierać wózek i dostaniesz oczopląsu/ A fotelik? Tu dopiero jest jazda, bo chodzi przecież o bezpieczeństwo dziecka. Daj sobie czas i sama się wciągniesz
No i wiadomo, im dalej tym różniejsze będą problemy. Bo ruchy dziecka, bo skurcze HB, bo coś tam jeszcze....dla mnie doświadczenie innych jest skarbnica wiedzy -
nick nieaktualnyPoza tym wiesz różnie jest z tym doświadczeniem na forach. Trafiają tu różne osoby. Jak czytam. Wspolzylam ale wyjął - czy jest ryzyko? To wiem ze czasem tez i takie kobiety są w ciąży i "radzą " na forach. Mąż mi dzis uświadomił ze tematem nr jeden u nas staje sie teraz ciaza. I ja to widzę. A dziecko ma być dopełnieniem i owocem miłości a nie ...punktem kulminacyjnym aż nie skończy 18 lat
-
nick nieaktualnyNie rozmawiamy o jego maszynach, ani moich "parabenach i formaldehydach". zawalilam 5 lekcji francuskiego i basen. Przestalam trenować do masterchefa i tylko wozki i kupa.a zawsze smialam sie z moich koleżanek które zapomnialy o wszystkim tylko wiecznie wysluchiwalam jakie to jej dziecko cudne...czy jest się dla matka jesli te butelki i wozki traktuje sie tylko jako przedmioty a nie co najmniej tak jak budowę domu?
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Teraz Picja tak piszesz. Zobaczysz sama, że kiedyś wspomnisz tę rozmowę i sama się do siebie uśmiechniesz....Dziecko zmienia wszystko
-
Picja Ty mnie nie rozumiesz. To czy Cię kręci ten temat nie jest żadnym wyznacznikiem dobrego macierzyństwa. Koniec i kropka. I to co kupisz, albo nie kupisz nie będzie miało żadnego wpływu na dobre lub złe wychowanie Twojego dziecka. Próbujesz jednak, by za wszelką cenę fakt pojawienia się okruszka nic między Wami nie zmienił, a tak się po prostu nie da. Urodzisz, przeżyjesz, zdanie zmienisz. Nie naskakuj na te, które się tym ekscytują, bo nikt tego od Ciebie nie wymaga. Ja mimo doświadczenia lubię gadać o wyprawkach, ale temat kup mnie już nie kręci, bo mam go w maleńkim paluszku. Kiedy zaś Twoje maleństwo będzie miało problem z kupą, jakoś mi się nie chce wierzyć,że pozostanie Ci to obojętne....kiedyś się śmiałaś z koleżanek, a za jakiś czas sama tak będziesz robić. No życie kochanaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyBylam dzis pod kościołem świadkiem różowy dwóch młodych mam. Staly po mszy. I przy całym tlumie wychodzących z niego ludzi dyskutowaly: No ja mam uplawy ale nie zielone tylk ooo szare, to po infekcji bo wiesz.nie dalam ciąć krocza i infekcja z odbytu......no myślałam ze padnę....
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Z całego serca Ci życzę, by udało Ci się zachować kobiecość przy dziecku. Na prawdę piszę to szczerze Sęk w tym,że rzeczywistość często weryfikuje nasze wyobrażenia i nie ma co iść w zaparte
ciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,