Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam wczoraj taka turbo-zgagę, że myslałam, że się popłaczę w nocy.. Nawet Rennie nie pomogło.
Ciri, ja śpię bardzo dużo! Myślalam, że mi to mineło, ale praktycznie codziennie poźnym popołudniem padam.
Wczoraj zaczęłam czytać książkę Searsów o dzieciach w wieku 0-2 lata i padłam po kilku stronach, spalam znowu od 19 do 22, potem tylko przebrać się i spać dalej (tu mi chwilę zajęło, bo przez tą zgagę nie mogłam zasnąć). Wstałam o 7, bo mam dzisiaj 6 godzin kursu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:31
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja miałam wczoraj taka turbo-zgagę, że myslałam, że się popłaczę w nocy.. Nawet Rennie nie pomogło.
Ciri, ja śpię bardzo dużo! Myślalam, że mi to mineło, ale praktycznie codziennie poźnym popołudniem padam.
Wczoraj zaczęłam czytać książkę Searsów o dzieciach w wieku 0-2 lata i padłam po kilku stronach, spalam znowu od 19 do 22, potem tylko przebrać się i spać dalej (tu mi chwilę zajęło, bo przez tą zgagę nie mogłam zasnąć). Wstałam o 7, bo mam dzisiaj 6 godzin kursu...Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja tez mialam dlugo z bylym bo jakby to czzesc mojego zycia i cos mnie nauczyla ale chodz bardzo o to ze jestesmy razem i nie mamy zadnego razem zdjecia, i wiesz jak to wyglada, bedzie sie chwalil ze bedzie mial dziecko a na fb zdjecie z inna baba...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny