X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero siadłam :( Próbuję coś zjeść, ale byłam tak głodna,że nie mogę. Nie mam siły nawet na górę iść :/

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już coraz więcej zaczynam spac. Ale nic mnie nie boli. Ani brzuch ani cycki ani nic. W życiu bym nie podejrzewała ze jestem w ciazy gdybym nie wiedziala. Jutro Termin @ stresuje sie ' wiem ze niepotrzebnie...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczoraj taka turbo-zgagę, że myslałam, że się popłaczę w nocy.. Nawet Rennie nie pomogło.

Ciri, ja śpię bardzo dużo! Myślalam, że mi to mineło, ale praktycznie codziennie poźnym popołudniem padam.

Wczoraj zaczęłam czytać książkę Searsów o dzieciach w wieku 0-2 lata i padłam po kilku stronach, spalam znowu od 19 do 22, potem tylko przebrać się i spać dalej (tu mi chwilę zajęło, bo przez tą zgagę nie mogłam zasnąć). Wstałam o 7, bo mam dzisiaj 6 godzin kursu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Ja miałam wczoraj taka turbo-zgagę, że myslałam, że się popłaczę w nocy.. Nawet Rennie nie pomogło.

Ciri, ja śpię bardzo dużo! Myślalam, że mi to mineło, ale praktycznie codziennie poźnym popołudniem padam.

Wczoraj zaczęłam czytać książkę Searsów o dzieciach w wieku 0-2 lata i padłam po kilku stronach, spalam znowu od 19 do 22, potem tylko przebrać się i spać dalej (tu mi chwilę zajęło, bo przez tą zgagę nie mogłam zasnąć). Wstałam o 7, bo mam dzisiaj 6 godzin kursu...
    Cud na zgagę to alugastrin:) w płynie

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a poza kwasem bierzecie jakies suplementy? Witaminy czy tylko dieta wzbigacacie? Bo tak sie zastanawiam czy cos sobie nie kupic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle bez witaminy A. Ja biorę magnez ale z Niemiec bo tam aż 375 mg w tabletce i witaminy tez niemieckie fur mama. Maja wyższe normy dozwolone i dawka jest większa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamina b6 i d jest wzna wiec ich szukaj w mieszankach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dibra dzieki ;D jeszcze do ciotki napisze bo ona to ma pierdolca na tym punkcie a to juz druga jej teraz ciaza to zaraz pewnie milion rad ktore kolo ucha mi przejda da mi ale moze z witaminami jakies w polsce doradzi ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mowilam o ciotce? Juz kurde cala rodzina wie ze jestem w ciazy... Co za plotkary... W praxy sie dowiedza w poniedzialek bo jest impreza pozegnalna i wiedza ze sie staram wiec jak nie bede pic beda wiedziec... Zero tajemnic cholera...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja biorę PregnaPlus 1 tabletkę i Folik 0,4 1 tabletkę, bo teraz kwasu foliowego trzeba brać dawkę w sumie 800 dziennie, a w Pregnie jest 0,4 tak jak w Foliku.

Picja, a ten Alugastrin w ciąży można? :>

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest napisane ze jesli przewyzsza potrzeba nad ryzykiem. Ja na wzzelki wypadek tylko mocze jezyk i zawsze pomaga:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze swiety sama ze soba nie wytrzymuje... wrrrrr.... zaraz sobie zamowie jakies witaminki...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, pij meliskę :)

Picja, to chyba przy Rennie zostanę, bo jego można..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam w dupie z meliska.
    Wkurwia mnie bo jezdzi z ojcem bylej na ryby zamiast ze mna posiedziec, na fb ma zdjecie z nia a ze mna zadnego, a kurwa to ze mna bedzi mial dziecko.. Wrrr. ale nagle zaczelo mi to przeszkadzac....

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee, na fejsie ma zdjęcie z byłą?! nie mam pytań...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez mialam dlugo z bylym bo jakby to czzesc mojego zycia i cos mnie nauczyla ale chodz bardzo o to ze jestesmy razem i nie mamy zadnego razem zdjecia, i wiesz jak to wyglada, bedzie sie chwalil ze bedzie mial dziecko a na fb zdjecie z inna baba...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. Dziwne. Nie halo troche

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem zazdrosna... ale wiecie teraz zaczynam jak hormony mi buzuja... czuje to po prostu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty lepiej sprawdz gdzie on na Te rybki jezdzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem gdzie i mam na to dowody i wiem ze z nia sie nie spotyka, na to tez mam dowody na szczzescie... wiec tego sie nie boje, ale kurwa jak mam jeden dzien wolnego moglby sobie darowac ryby....

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ