Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero siadłam :( Próbuję coś zjeść, ale byłam tak głodna,że nie mogę. Nie mam siły nawet na górę iść :/

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już coraz więcej zaczynam spac. Ale nic mnie nie boli. Ani brzuch ani cycki ani nic. W życiu bym nie podejrzewała ze jestem w ciazy gdybym nie wiedziala. Jutro Termin @ stresuje sie ' wiem ze niepotrzebnie...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczoraj taka turbo-zgagę, że myslałam, że się popłaczę w nocy.. Nawet Rennie nie pomogło.

Ciri, ja śpię bardzo dużo! Myślalam, że mi to mineło, ale praktycznie codziennie poźnym popołudniem padam.

Wczoraj zaczęłam czytać książkę Searsów o dzieciach w wieku 0-2 lata i padłam po kilku stronach, spalam znowu od 19 do 22, potem tylko przebrać się i spać dalej (tu mi chwilę zajęło, bo przez tą zgagę nie mogłam zasnąć). Wstałam o 7, bo mam dzisiaj 6 godzin kursu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Ja miałam wczoraj taka turbo-zgagę, że myslałam, że się popłaczę w nocy.. Nawet Rennie nie pomogło.

Ciri, ja śpię bardzo dużo! Myślalam, że mi to mineło, ale praktycznie codziennie poźnym popołudniem padam.

Wczoraj zaczęłam czytać książkę Searsów o dzieciach w wieku 0-2 lata i padłam po kilku stronach, spalam znowu od 19 do 22, potem tylko przebrać się i spać dalej (tu mi chwilę zajęło, bo przez tą zgagę nie mogłam zasnąć). Wstałam o 7, bo mam dzisiaj 6 godzin kursu...
    Cud na zgagę to alugastrin:) w płynie

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a poza kwasem bierzecie jakies suplementy? Witaminy czy tylko dieta wzbigacacie? Bo tak sie zastanawiam czy cos sobie nie kupic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle bez witaminy A. Ja biorę magnez ale z Niemiec bo tam aż 375 mg w tabletce i witaminy tez niemieckie fur mama. Maja wyższe normy dozwolone i dawka jest większa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamina b6 i d jest wzna wiec ich szukaj w mieszankach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dibra dzieki ;D jeszcze do ciotki napisze bo ona to ma pierdolca na tym punkcie a to juz druga jej teraz ciaza to zaraz pewnie milion rad ktore kolo ucha mi przejda da mi ale moze z witaminami jakies w polsce doradzi ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mowilam o ciotce? Juz kurde cala rodzina wie ze jestem w ciazy... Co za plotkary... W praxy sie dowiedza w poniedzialek bo jest impreza pozegnalna i wiedza ze sie staram wiec jak nie bede pic beda wiedziec... Zero tajemnic cholera...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja biorę PregnaPlus 1 tabletkę i Folik 0,4 1 tabletkę, bo teraz kwasu foliowego trzeba brać dawkę w sumie 800 dziennie, a w Pregnie jest 0,4 tak jak w Foliku.

Picja, a ten Alugastrin w ciąży można? :>

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest napisane ze jesli przewyzsza potrzeba nad ryzykiem. Ja na wzzelki wypadek tylko mocze jezyk i zawsze pomaga:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze swiety sama ze soba nie wytrzymuje... wrrrrr.... zaraz sobie zamowie jakies witaminki...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, pij meliskę :)

Picja, to chyba przy Rennie zostanę, bo jego można..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam w dupie z meliska.
    Wkurwia mnie bo jezdzi z ojcem bylej na ryby zamiast ze mna posiedziec, na fb ma zdjecie z nia a ze mna zadnego, a kurwa to ze mna bedzi mial dziecko.. Wrrr. ale nagle zaczelo mi to przeszkadzac....

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee, na fejsie ma zdjęcie z byłą?! nie mam pytań...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez mialam dlugo z bylym bo jakby to czzesc mojego zycia i cos mnie nauczyla ale chodz bardzo o to ze jestesmy razem i nie mamy zadnego razem zdjecia, i wiesz jak to wyglada, bedzie sie chwalil ze bedzie mial dziecko a na fb zdjecie z inna baba...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. Dziwne. Nie halo troche

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem zazdrosna... ale wiecie teraz zaczynam jak hormony mi buzuja... czuje to po prostu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty lepiej sprawdz gdzie on na Te rybki jezdzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem gdzie i mam na to dowody i wiem ze z nia sie nie spotyka, na to tez mam dowody na szczzescie... wiec tego sie nie boje, ale kurwa jak mam jeden dzien wolnego moglby sobie darowac ryby....

‹‹ ‹ 10 11 12 13 14 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ