Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie, ja w ogóle nie popieram trzymania zdjęć byłych na fejsie, czy w domu na wierzchu. Jak się ma sentyment, to do szuflady na dno można wrzucić i tyle.
Ale ja wyrzuciłam wszystkie fotki z byłym. Nie chciałam ich oglądać, a nie chciałam też, żeby mój mąż je znalazł, nawet jako 'była część życia'.
Ciri, nie obraź się, ale mam wrażenie, że u Was naprawdę dużo szwankuje w związku. Od komunikacji przez olewanie Twoich potrzeb, brak seksu, zdjęcia z byłą... Trochę dużo tego jak na zaledwie roczny związek. A przy dziecku lepiej nie będzie. -
nick nieaktualnyZwiazek kurde jest udany, ja tez mialam zdjecia zbylym jak z G zaczelam sie spotykac i mam nadal kilka wiec jakby zawsze jestem za ze to fragment naszego zycia i kasowanie go to tez tak nie wporzadku, skoro z kims sie bylo tyle lat. bylo raz lepiejj raz gorzej ale z jakiegos powodu z kims byles, z wczesniejsza laska (zreszta moja znajoma) tez ma zdjecia wiec jakby to nie to ze tylko z Kaska jest. A komunikacja to tylko zwiazana z seksem i rybami, moze ztezygnowac ze wszystkich spotkan z kolegami ale na ryby pojedzie nawet sam bez jej ojca. On musi miec czas dla siebie ja to rozumiem ale nie moge przeforsowac zeby mimo sezonu wyjezdzal w piatki albo na dwa dni co drugi weekend..
-
nick nieaktualnyJak ostatnio nie pojechal to marudzil ze taka pogoda a on nie skorzystal... ale tez prawda ze ja jeszcze jakby za malo go znam i nie potrafie do niego dotrzec do mojego bylego dopiero po 3 latach znalazlam sposob na niektore rzeczy zeby je przeforsowac
Ale wiecie co? Juz nie moge sie doczekac miny ojca jego bylej jak powie G ze jestem w ciazy On wie o mnie i to wiele z tego co juz z ich rozmow przez telefon sie ogarnelam i pytalam czy mu powie to powiedzial ze tak jak tylko pozwole mu mowic o ciazy:PWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:21
-
nick nieaktualnyDzis z G np ogladalismy lozeczka dla dzieci, bo wynajmujemy kawalerke i jest duza ale na dziecko ma taki rozstaw ze nie ma gdzie nawet lozeczka wstawic bo po jednej stronie aneks kuchenny a po drugiej okna;/ i tak sie zastanawiamy czy innego mieszkania nie trzeba bedzie wynajac, choc to bardzo lubimy...
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze jestem mega szczesliwa nie stresuje sie bo nic mnie nie boli brzuch od kilku dni sie nie odzywa cycki nie bola a dzis termin @ Dzis ostatni dzien kiedy mierzylam temperature i bede szczesliwa mamusia chyba dopiero zaczynam sie cieszyc ale tak o objawach to ja nawet sluzu na wierzchu nie mam Aaaaaaa jestem w ciazy bedzie fasol:) JUPI!!!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Haha Ciri Ja sobie dzisiaj siknęłam na test, bo mi trzy zostały i normalnie testowa mocniejsza od kontrolnej w sekundzie. To się nazywa pozytyw! Jutro zrobię progesteron, a w czwartek muszę zadzwonić w końcu do położnej...ehhh...juz mam stresaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się tak Zoja podoba I też mi pasuje do nazwiska. Mogę zrobić z tego angielską pisownię i byłoby jak ulał, ale jakoś na razie nie spieszno mi do imienia Choć nie powiem. W I ciąży już miałam wybrane zaraz po teście pozytywnym Liwia też ładneNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E tam.....mi się i tak Zoya podoba Ale powiem Wam,że dla mnie wybór imienia dla dziecka jest okropnie trudny! Tylko w sumie z I córką nie miałam problemu, bo tak mi się Nelly podobała, ale dalej to dramat...teraz pewnie też będzie problemNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyMnie tez sie prawie nic nie podoba G powiedzial ze ta Liwia moze byc ze inaczej ale ladnie Wiec jak bedzie dziewczynka tak zostanie. Ale juz patrzymy na to co mozna zaczac kompletowac i chomikowac dla dziecka wczesniej zeby miec zapasy.... I powiedziel G ze po pierwszy usg powoli trzeba kupowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja nie mam takiego parcia na nowe i pachnace, lubie wczesniej robic listy i to co mozna kupowac wczesniej i miec na zas. Pochodze z rodziny gdzie zawsze bylo malo kasy i takie chomikowanie mam w krwi i teraz tez tak zrobie. Ciuszkow w ogole nie kupuje chyba ze cos trafie. Bede kupowac kosmetyki, chusteczki, i oczywiscie wyprawke, ale to dopiero podejrzewam ze po tej wizycie w sierpniu pod koniec pierwszego trymestru, ale wiem ze przed porodem bede miala wszystko