X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie, ja w ogóle nie popieram trzymania zdjęć byłych na fejsie, czy w domu na wierzchu. Jak się ma sentyment, to do szuflady na dno można wrzucić i tyle.
    Ale ja wyrzuciłam wszystkie fotki z byłym. Nie chciałam ich oglądać, a nie chciałam też, żeby mój mąż je znalazł, nawet jako 'była część życia'.

Ciri, nie obraź się, ale mam wrażenie, że u Was naprawdę dużo szwankuje w związku. Od komunikacji przez olewanie Twoich potrzeb, brak seksu, zdjęcia z byłą... Trochę dużo tego jak na zaledwie roczny związek. A przy dziecku lepiej nie będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwiazek kurde jest udany, ja tez mialam zdjecia zbylym jak z G zaczelam sie spotykac i mam nadal kilka wiec jakby zawsze jestem za ze to fragment naszego zycia i kasowanie go to tez tak nie wporzadku, skoro z kims sie bylo tyle lat. bylo raz lepiejj raz gorzej ale z jakiegos powodu z kims byles, z wczesniejsza laska (zreszta moja znajoma) tez ma zdjecia wiec jakby to nie to ze tylko z Kaska jest. A komunikacja to tylko zwiazana z seksem i rybami, moze ztezygnowac ze wszystkich spotkan z kolegami ale na ryby pojedzie nawet sam bez jej ojca. On musi miec czas dla siebie ja to rozumiem ale nie moge przeforsowac zeby mimo sezonu wyjezdzal w piatki albo na dwa dni co drugi weekend..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ostatnio nie pojechal to marudzil ze taka pogoda a on nie skorzystal... ale tez prawda ze ja jeszcze jakby za malo go znam i nie potrafie do niego dotrzec do mojego bylego dopiero po 3 latach znalazlam sposob na niektore rzeczy zeby je przeforsowac :P

Ale wiecie co? Juz nie moge sie doczekac miny ojca jego bylej jak powie G ze jestem w ciazy :P On wie o mnie i to wiele z tego co juz z ich rozmow przez telefon sie ogarnelam i pytalam czy mu powie to powiedzial ze tak jak tylko pozwole mu mowic o ciazy:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis z G np ogladalismy lozeczka dla dzieci, bo wynajmujemy kawalerke i jest duza ale na dziecko ma taki rozstaw ze nie ma gdzie nawet lozeczka wstawic bo po jednej stronie aneks kuchenny a po drugiej okna;/ i tak sie zastanawiamy czy innego mieszkania nie trzeba bedzie wynajac, choc to bardzo lubimy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze jestem mega szczesliwa :D nie stresuje sie bo nic mnie nie boli :D brzuch od kilku dni sie nie odzywa cycki nie bola a dzis termin @ :) Dzis ostatni dzien kiedy mierzylam temperature i bede szczesliwa mamusia :D chyba dopiero zaczynam sie cieszyc :) ale tak o objawach to ja nawet sluzu na wierzchu nie mam :D Aaaaaaa jestem w ciazy bedzie fasol:) JUPI!!!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Ciri :) Ja sobie dzisiaj siknęłam na test, bo mi trzy zostały i normalnie testowa mocniejsza od kontrolnej w sekundzie. To się nazywa pozytyw! Jutro zrobię progesteron, a w czwartek muszę zadzwonić w końcu do położnej...ehhh...juz mam stresa :/

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzwonie jutro ale za tydzien polece do lekarza zeby mi zaswiadczenie do roboty wystawil ;D ja jutro wszystkie testy przesylam dalej ;) i co ma byc to bedzie. Ale mega imie dzis mama mi rzucila dla dziewczynki. :D

• Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie? :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwia. Tak mi sie spodobalo i pasuje do naszych nazwisk. ;D ale mama i tak twierdzi ze bedzie chlopiec ;) szczerze nie slyszalam takiego.imienia wczesniej. A ona pracuje w szkole wiec z roznymi imiomami ma stycznosc ;p
    Np teraz ma Gaje w szkole.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się tak Zoja podoba :) I też mi pasuje do nazwiska. Mogę zrobić z tego angielską pisownię i byłoby jak ulał, ale jakoś na razie nie spieszno mi do imienia :) Choć nie powiem. W I ciąży już miałam wybrane zaraz po teście pozytywnym :D Liwia też ładne :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierko, mi się mega Zoja podoba <3 ale TŻ odrzucił w przedbiegach, bo podsumował, że jak dla psa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha... A jak nie bylam w ciazy to w ogole o takich rzeczach nie myslalam jak imiona dla nich:P A teraz moj G pyta kiedy zapasy mozna wyprawkowkowe robic bo z kasa nie wyrobimy... i ile takie dziecko kosztuje :P Ten to ma refleks:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Skierko, mi się mega Zoja podoba <3 ale TŻ odrzucił w przedbiegach, bo podsumował, że jak dla psa :D
    Mij pies ma na imię Zoya. Bez kitu:)! Nie klamie! Wilczur

ciri22, Liskova lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha nie zle :) aa mnie Zoya z psem sie nie kojarzy tylko z serialem dla dzieci tam glowna bohaterka miala tak na imie :P

• Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam.....mi się i tak Zoya podoba :) Ale powiem Wam,że dla mnie wybór imienia dla dziecka jest okropnie trudny! Tylko w sumie z I córką nie miałam problemu, bo tak mi się Nelly podobała, ale dalej to dramat...teraz pewnie też będzie problem :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez sie prawie nic nie podoba :D G powiedzial ze ta Liwia moze byc ze inaczej ale ladnie :) Wiec jak bedzie dziewczynka tak zostanie. Ale juz patrzymy na to co mozna zaczac kompletowac i chomikowac dla dziecka wczesniej zeby miec zapasy.... I powiedziel G ze po pierwszy usg powoli trzeba kupowac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahahaha nie zle :) aa mnie Zoya z psem sie nie kojarzy tylko z serialem dla dzieci tam glowna bohaterka miala tak na imie :P
    I z lakierem do paznokci:) mam kilka lakierów zoya:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam do syndromu wicia gniazda i zacznę kupować cokolwiek miesiąc przed. Zagrace dom, zmienie gust, znajomi i rodzina pewnie zdubluja wszystko poza tym najpierw musze poczytac o atestach h itp. No i chce miec wszystko nowe i pachnące:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, czyżbyś splodzila dzidziusia w bieliźnie erotycznej LIVIA CORSETTI ;)? Czasem kobiety nadają imiona związane z czymś w dniu poczecia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja nie mam takiego parcia na nowe i pachnace, lubie wczesniej robic listy i to co mozna kupowac wczesniej i miec na zas. Pochodze z rodziny gdzie zawsze bylo malo kasy i takie chomikowanie mam w krwi i teraz tez tak zrobie. Ciuszkow w ogole nie kupuje chyba ze cos trafie. Bede kupowac kosmetyki, chusteczki, i oczywiscie wyprawke, ale to dopiero podejrzewam ze po tej wizycie w sierpniu pod koniec pierwszego trymestru, ale wiem ze przed porodem bede miala wszystko :D

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ