X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się klade po 8 :) czasem 9...no i pije cala masę soku pomidorowego wiec to tez jak posiłek po 18:).

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie 3 godziny lecz o 18 mniej wiecej jest moj G w domu. A jak mowilam on chce jesc ze mna obiad to o to chodzi. Ja o 15;30 glodna nie njestem bo po jezdzie na rowerze to dopiero po 2 godzinach robie sie glodna bo sciska mi sie zoladek od wysilku fizycznego
    to ten Twój to pan i władca :) hihihi taki Grey

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha :p jej zjadlam paczka ktory ze 4 dni temu mmi mega smakowal... Teraz mnie zoladek boli..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    to ten Twój to pan i władca :) hihihi taki Grey
    Raczej nie. Ale to jest jego jeden taki wiesz...no rzecz ktora mega mu sprawia przyjemnosc a u niego to bylo przez zoladek do serca wiec czemu mam tego dla niego nie robic? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rob rob:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam ochote na golabki ale jelita nie daja mi wytchnienia chyba bedzie mieloniak... A Wy co dzis jecie na obiadek? ;p

• Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naleśniki <3 i koktajl truskawkowy <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie chyba tez truskawki zjem w niedziele

• Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gołąbki, a ja kręce już drugi biszkopt, bo na jutro 2 torty do odebrania :/

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a co to za okazja? Tez bym zjadla golabka ale moje jelitka sa w oplakanym stanie a teraz to i zoladek. Paczek mnie zabil...

• Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri u mnie żadna. To taka moja pasja i piekę na zamówienia :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to fajnie ;D moj G zajebiscie piecze. Wiec ja gotuje a on piecze

• Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kuchnia jest moja <3 Uwielbiam to! Nawet w tym stanie samopoczucia :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my lubimy razem gotowac ;) Skierka a Ty masz koty? Jak to jest z kotami i wyczywaniem ciazy?

• Skierka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwa, ale moje to jeszcze gówniarze :) Starszy pól roku, a młodszy 2 miesiące :) Widzę,że czują, bo normalnie na głwę mi wchodzą. Koty są mocno skrajne w przypadku ciąży. Albo łaszą się, albo prychają. Miałam taką historię ostatnio....Jak zaszłam w ciążę z Kają, to przypętała nam się na ogród jakaś kotka. Czarna była i tak na nią mówiliśmy. Nigdy nie lubiłam kotów. Nienawidziłam wręcz. Czarna mi jednak nie była obojętna. Mimo,że prychała na mnie, karmiłam ją, zrobiłam jej legowisko, ale nic poza tym....W połowie ciąży jak źle się dziać zaczęło, czarna weszła do domu i zawsze siadała obok mojej kanapy, gdzie odpoczywałam. Gdy byłam w szpitalu spała w mojej sypialni....jak już było po wszystkim i wróciłam do domu, ona mnie na krok nie odstępowała. 30 grudnia miałam wizytę z wynikami sekcji Kaji. Na niej lekarz wyjaśnił,że to co się stało, niz znaczy,że mamy rezygnować z kolejnej ciąży....nim to sobie w głowie poukładałam, był 4 stycznia. Tego dnia o 4 rano wypusciłam Czarną na dwór. Nigdy więcej nie wróciła.....Ktoś powie przypadek. Ja mimo,że nie jestem przesądna itp jakoś mam wrażenie, że po coś tu była...Od tamtej pory nie mogłam pogodzić się,że jej nie ma i tak oto jest Alfie i Ozi :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo wlasnie. Mnie moja fiona to kocha ale tuli sie do cyckow albo szyi... A od dwoch dni widze ze zaczyn brzuch tulic i tylko brzuch. Nie chce klasc sie tak jak zawsze z glowa wtulona w szyje. Moja ma rok i troche sie o nia martwir bo jeszcze nie miala pierwszej rui ale jest szansa ze jak u mnie hormony skocza to i ona dostanie...
    A co do kotow tez nigdy nie znosilam mama tez az w koncu znalazlam takiego jednodniowego ;) od tamtej pory zajmowalam sie nim jak dzieckiem i koty nieodstepuja nas na krok to moj nuz 7 ;p ale pierwsza kotka ;)

Skierka lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kot chyba jest ignorantem, chyba nie zauważył, że jestem w ciązy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie lubię kotów a moi tesciowie mają trzy:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spać nie mogę:( obejrzałam infiltracje i minela moja pora:(

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ