X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem ja z dzieckiem bedzie ;p na razie takich rzeczy nie planuje ;p ja sama mam malo zdjec bo nigdy ich nie lubilam ale wlasnie zdjecie brzucha jak sie zmienia ale to moze ze wzgledow medycznych.... Bo on fajnie sie unosi i opada..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pilka na morzu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak to jest z.... Seksem w pierwszych tygodniach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie ma przeciwskazan to mozna az do 7miesiaca spokojnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciwskazania zwykle sa u kobiet ktore juz sa po poronieniach w innych wypadkach jak szyjka jest wysoka to nie ma sie czym martwic ;)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja, a gin co Ci mówił? Jak nie masz zakazu, to można, byle nie zbyt mocno i mi gin powiedziała, że w czasie kiedy miałabym @, zrezygnować z seksu, bo skurcze wtedy nie są wskazane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do gina powiedzial ze nie ma sensu przed 10 sierpnia przychodzic na wizyte bo wtedy bedzie juz usg i wszystko dobrze widac chyba ze cos sie bedzie dzialo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Picja, a gin co Ci mówił? Jak nie masz zakazu, to można, byle nie zbyt mocno i mi gin powiedziała, że w czasie kiedy miałabym @, zrezygnować z seksu, bo skurcze wtedy nie są wskazane.
    No ja właśnie jeszcze u giną nie bylam:( dopiero za 2 tyg bez jednego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mysle właśnie bo mam dość często te skurcze...i poczekam chyba jeszcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja tez jednak musze sie na wczesniej zapisac bo zapomnialam o becikowy.. Mi aie nalezy bo mam male zarobki ale pierwsza wizyta przed 10 tygodniem musi byc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej czy te chlopy musza byc takie glupie i niedomyslne? Naprawde ze trzeba sie ze wszystkiego tlumaczyc im... Wrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu najadlam sie kapusty i mi tak niedobrze:( taki szybki pseudo bigosik sobie zrobiłam z młodej kapusty a nie kiszonej. Okropnie mi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko kanapki z szyneczka i pomidorem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo Ty śniadanie a ja juz po obiedzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo po dwoch sniadaniach. Objad dopiero kolo 18 ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri na stronie becikowego jest napisane ze becikowe jest niezależnie od zarobkow wiec to ile masz na rękę nie jest ważne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo po dwoch sniadaniach. Objad dopiero kolo 18 ;p
    Co Ty mówisz:)? Ja bym wazyla sto kilo jakbym jeszcze obiad o 18 jadla:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niby tak ale moja ciotka nie dostala bo cos tam nie wazne mnie bardziej chodzilo o ten 10 tydzien i wizyte u gina ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Co Ty mówisz:)? Ja bym wazyla sto kilo jakbym jeszcze obiad o 18 jadla:)
    Noo ja nie mam mozliwosci wczesniej bo chlopu trzeba dac a zreszta o 15;30 dopiero w domu po pracy jestem wiec trzeba ten obiad zrobic. Wiec jest obiado kolacja

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ja do roboty obiad biorę:). Gotuje dzień wczesniej na drugi dzień dla mnie i dla mojego:). Śniadanko o 5, owoc o 8 obiadek o 11, o 14 maslanka a o 17 warzywka albo jakas rybka wedzona:) i spać:)

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ