X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A dzis z baba w laboratorium gadalam mowiala ze nie ma przeciwskazan i na jakiej stronie czytalam wlasnie o tym rowerze (ale to z kilka miesiecy temu) to bylo powiedziane ze nie ma potrzeby zaprzestawac ale nie wolno na dlugie trasy jezdzic i nie przemeczac sie za duza przerzutka nie moze byc... Ja bym jeszcze przez 2/3 miesiace chciala jezdzic bo tramwaje i smrod w nich mnie dobija i wkurza... Wiec poki plamienia nie dostane to chyba bede jezdzic...
    wejdźcie na strone solara- w dziale z tunikami i sukienkami...Juz nie wytrzymałam i kupiłam jedną. własnie na jesień:)bo one nie sa typowo ciazowe- wcale nie sa i mozna nosic i w ciazy i po i przed:)

Namida...Ty mówisz o rowerze- no ja tez kpiłam dopiero co. Pekny miejski, z koszykiem z wikliny...i takie buty:( dopiero co przyszły:(
    http://wojas.pl/produkt/17665
    p.s. była przecena 40% jednodniowa więc nie posądzajcie mnie o burżujstwo :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nienawidze miejskich rowerow! Koszyk najwieksze zlo. Moj jest trekingowy i bardziej mu do kolarskiego do tego jeszcze mega lekki i nawet blotnikow nie ma.
    A ta sukienka jesienna co mnie sie podoba to tez moze byc nie ciazowa bo jest taka szeroka ale nie ma typowej zakladki na brzuch

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie noo mija jest pielegniarka to troche inne podejscie ;p
    moja mama tez:)!

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja nienawidze miejskich rowerow! Koszyk najwieksze zlo. Moj jest trekingowy i bardziej mu do kolarskiego do tego jeszcze mega lekki i nawet blotnikow nie ma.
    A ta sukienka jesienna co mnie sie podoba to tez moze byc nie ciazowa bo jest taka szeroka ale nie ma typowej zakladki na brzuch
    co to wogóle jeszcze sie kupuje typowe ciuchy ciazowe? bleeeee

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i witaj w klubie ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ha, bo ja tylko do pracy jeżdże i nie pamiętam kiedy miałam spodnie to sie tak bujam w sukienuniach na miejskim i ładnie wyglądam:P A po wertepach to my offroadem jeżdzimy i jak sie wytrzęse w terenie to nie mogłabym ptrzec na rower do lasu:( a teraz to i z wyjazdów na słowacje i rumunie nici:( koniec terenowej jazdy:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:09

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam miejski rower i go kocham :P <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Ja mam miejski rower i go kocham :P <3
    No, bardzo miło:):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie moj G sprawil rowerowy prezent. ;D smial sie ze zareczynowy rower. (sam byl kurierem rowerowym wiec je kocha)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz bedzie wynik bety.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    co to wogóle jeszcze sie kupuje typowe ciuchy ciazowe? bleeeee

Jak Ci urośnie duży brzuszek, to zmienisz zdanie kochana ;)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja mam ciotke w koncowce ciazy... Bede jej musiala powiedziec zeby ciuchow komus innemy nie oddala..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten napis "wynik wykonywany!" na stronie mnie dobija...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Jak Ci urośnie duży brzuszek, to zmienisz zdanie kochana ;)
    no własnie nie:) tunika sie sprawdza idealnie:) w planach mam zakup rajstop ewentualnie legginsów ciazowych potem, a tak to tuniki:) zreszta ja już nie moge sie doczekac brzuszka- te wszystkie miniówki i ramoneska, której niemogłam dopiac....i te wszystkie obcisłe sukienki:) och...nowiadomo nie za bardzo obcisłe..ale ja będe sexi mama!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri! dawaj wynik!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jeszcze ale mysle ze to kwestia minut. Ostatnio jak mialam taki napis to szybko wyniki byly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją drogą ciekawe jaka ja mam betę teraz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, klikaj tam żwawiej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej jest to samo... Kurde...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to skoro masz to dawaj a my sie zawsze musimy prosiiiiccc:)??????

‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ