Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A dzis z baba w laboratorium gadalam mowiala ze nie ma przeciwskazan i na jakiej stronie czytalam wlasnie o tym rowerze (ale to z kilka miesiecy temu) to bylo powiedziane ze nie ma potrzeby zaprzestawac ale nie wolno na dlugie trasy jezdzic i nie przemeczac sie za duza przerzutka nie moze byc... Ja bym jeszcze przez 2/3 miesiace chciala jezdzic bo tramwaje i smrod w nich mnie dobija i wkurza... Wiec poki plamienia nie dostane to chyba bede jezdzic...
Namida...Ty mówisz o rowerze- no ja tez kpiłam dopiero co. Pekny miejski, z koszykiem z wikliny...i takie buty:( dopiero co przyszły:(
http://wojas.pl/produkt/17665
p.s. była przecena 40% jednodniowa więc nie posądzajcie mnie o burżujstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:59
-
nick nieaktualnyJa nienawidze miejskich rowerow! Koszyk najwieksze zlo. Moj jest trekingowy i bardziej mu do kolarskiego do tego jeszcze mega lekki i nawet blotnikow nie ma.
A ta sukienka jesienna co mnie sie podoba to tez moze byc nie ciazowa bo jest taka szeroka ale nie ma typowej zakladki na brzuch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja nienawidze miejskich rowerow! Koszyk najwieksze zlo. Moj jest trekingowy i bardziej mu do kolarskiego do tego jeszcze mega lekki i nawet blotnikow nie ma.
A ta sukienka jesienna co mnie sie podoba to tez moze byc nie ciazowa bo jest taka szeroka ale nie ma typowej zakladki na brzuch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja nienawidze miejskich rowerow! Koszyk najwieksze zlo. Moj jest trekingowy i bardziej mu do kolarskiego do tego jeszcze mega lekki i nawet blotnikow nie ma.
A ta sukienka jesienna co mnie sie podoba to tez moze byc nie ciazowa bo jest taka szeroka ale nie ma typowej zakladki na brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Jak Ci urośnie duży brzuszek, to zmienisz zdanie kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-