X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No patrz...wszedzie sie chwali wynikami a tu nie..wredna baba

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    124,6 mIU/ml

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOOOOOO mega.... Boze zaczyna chyba docierac :) Naprawde teraz to juz mega!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się nie mieścisz jak sie miescisz:) Ciruch- Ty masz 3 zakończone plus 5 dni. Czyli jestes w 4 tygodniu:) u mnie norma do 750 w 4 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak juz spojrzalam ale na tym kalkulatorku co jest to i tak mam powyzej normy :D nie wazne wazne ze jest i to ladne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początku zawsze tak szybko rośnie:) ładnie ładnie:) bedziesz powtarzac czy dajesz juz sobie spokój i wrzucasz na luz:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri- jak to było z tymi ogórkami małosolnymi:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    na początku zawsze tak szybko rośnie:) ładnie ładnie:) bedziesz powtarzac czy dajesz juz sobie spokój i wrzucasz na luz:)?
    Nooo chyba daje na luz :) W poniedzialek dopiero chyba do gina zadzwonie :D zapytam kiedy wizyta. chyba ze on karze trzecia bete zrobic. widzialam ze laski robia. nie wiem jak z progesteronem bo dzis mnie pani pytala czy chce robic... Powiedzialam ze tylko bete.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri- jak to było z tymi ogórkami małosolnymi:)?
    A noo bylo bylo chyba sie nie wywine :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha. No to zjedz kilo jabłek i idź spać:)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku zawsze beta szybko rośnie :)

Ja miałam pierwszą betę 10 dpo: 492,9, drugą 13 dpo 2111 (ale tu nie na 100%, bo musiałam powtórzyć, bo niby mieli awarię aparatu), więc 20 dpo beta była ponad 11 0000.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej! Ogromna beta 10 dpo. A u mnie 11 dpo niecale 35

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn. 10 dpo wg OF, bo wg mnie to było 16 dpo, bo wg mnie owu była wcześniej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A:) to piekna beta:) i jak widac pięknie sie rozwija:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Tzn. 10 dpo wg OF, bo wg mnie to było 16 dpo, bo wg mnie owu była wcześniej.
    Noo to znaczy ze w normie taka wyskoka bo w 10dpo to za wysoka jakas mnoga by musiala byc ;p

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niekoniecznie, niektórzy po prostu mają taką wysoką betę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze moze wam sie to wydac glupie ale zawsze mnie to sie podobalo i czesto przegladam takie galerie brzuszkowe. I chyba sama sobie taka zrobie. Od 4 tyg do porodu co tydzien zdjecie ;D to takie fajne. Wiem ze na razie zmian nie ma ale czasem dziewczyny wrzucaly w 7 czy 8 tydodniu i brzuszek juz byl ;) kurde rajcuje mnie to ;p

• Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robię zdjęcia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nigdy nie bawimy takie rzeczy:) za to mam zamiar robic zdjęcie mojemu dziecku co miesiac- di 18tki

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ