X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No patrz...wszedzie sie chwali wynikami a tu nie..wredna baba

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    124,6 mIU/ml

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOOOOOO mega.... Boze zaczyna chyba docierac :) Naprawde teraz to juz mega!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się nie mieścisz jak sie miescisz:) Ciruch- Ty masz 3 zakończone plus 5 dni. Czyli jestes w 4 tygodniu:) u mnie norma do 750 w 4 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak juz spojrzalam ale na tym kalkulatorku co jest to i tak mam powyzej normy :D nie wazne wazne ze jest i to ladne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początku zawsze tak szybko rośnie:) ładnie ładnie:) bedziesz powtarzac czy dajesz juz sobie spokój i wrzucasz na luz:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri- jak to było z tymi ogórkami małosolnymi:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    na początku zawsze tak szybko rośnie:) ładnie ładnie:) bedziesz powtarzac czy dajesz juz sobie spokój i wrzucasz na luz:)?
    Nooo chyba daje na luz :) W poniedzialek dopiero chyba do gina zadzwonie :D zapytam kiedy wizyta. chyba ze on karze trzecia bete zrobic. widzialam ze laski robia. nie wiem jak z progesteronem bo dzis mnie pani pytala czy chce robic... Powiedzialam ze tylko bete.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri- jak to było z tymi ogórkami małosolnymi:)?
    A noo bylo bylo chyba sie nie wywine :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha. No to zjedz kilo jabłek i idź spać:)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku zawsze beta szybko rośnie :)

Ja miałam pierwszą betę 10 dpo: 492,9, drugą 13 dpo 2111 (ale tu nie na 100%, bo musiałam powtórzyć, bo niby mieli awarię aparatu), więc 20 dpo beta była ponad 11 0000.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej! Ogromna beta 10 dpo. A u mnie 11 dpo niecale 35

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn. 10 dpo wg OF, bo wg mnie to było 16 dpo, bo wg mnie owu była wcześniej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A:) to piekna beta:) i jak widac pięknie sie rozwija:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Tzn. 10 dpo wg OF, bo wg mnie to było 16 dpo, bo wg mnie owu była wcześniej.
    Noo to znaczy ze w normie taka wyskoka bo w 10dpo to za wysoka jakas mnoga by musiala byc ;p

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niekoniecznie, niektórzy po prostu mają taką wysoką betę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze moze wam sie to wydac glupie ale zawsze mnie to sie podobalo i czesto przegladam takie galerie brzuszkowe. I chyba sama sobie taka zrobie. Od 4 tyg do porodu co tydzien zdjecie ;D to takie fajne. Wiem ze na razie zmian nie ma ale czasem dziewczyny wrzucaly w 7 czy 8 tydodniu i brzuszek juz byl ;) kurde rajcuje mnie to ;p

• Liskova Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robię zdjęcia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nigdy nie bawimy takie rzeczy:) za to mam zamiar robic zdjęcie mojemu dziecku co miesiac- di 18tki

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ