Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri objawy ciąży nie są dziedziczne,więc mamą się nie sugeruj
Picja wszystko jeszcze przed Tobą! Przecież dopiero jesteś na początku. Te różne objawy pojawiają się zazwyczaj później,choć są i ciąże bezobiawowe. Nic na to nie poradzisz
Liskova teraz tak mówisz Ja po narodzinach pierwszej córki mówiłam nigdy więcej. Zobacz na sygnaturke jak mi szybko przeszłoNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja byłam wczoraj u lekarza, widziałam już bijące serduszko, aż mi się łza w oku zakręciła
Moja mama w pracy ma koleżankę, która urodziła niedawno i się ciuchów ciążowych pozbywała. Dostałam w prezencie cały wór ciuszków. tak je sobie oglądam i myślę, Boże ale to wszystko wielkie, Matko to ja taka gruba będę?! i wiecie co? Niektóre pasują!<beczy> kurde albo ona taka mała, albo ja taka wielka(a babka wyższa ode mnie bo w spodniach musiałam podwinąć nogawki. Lekko za małe w udach i brzuchu (jeszcze) ale to nie zmienia faktu). Przy wzroście 162cm ważę 62kg. Przytyłam już 2kg. Załamałam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:07
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mnie to załamuje, bo nie obżeram się, jak prosię, jem dużo warzyw i owoców i już przytyłam. Boję się, że będę brzydko wyglądać, a co za tym idzie będę się źle ze sobą czuła. A dziecko będzie razem ze mną to przeżywać. Znalazłam bezpieczny zestaw ćwiczeń w ciąż, jak będę u lekarza to się go zapytam czy mogę sobie takie ćwiczenia robić. To nie jest najważniejsze ale w ciąży też chodzi o to, żeby się dobrze czuć w swoim ciele.
-
nick nieaktualnyJa i tak, żeby zajść w ciąże musiałam przytyć, bo ważyłam 52kg i miałam anemię. To przez te 10miesiecy przytyłam 10kg i momentami się sama ze sobą źle czułam. Nie jestem gruba, ale skoro mi to kulą w gardle stoi to coś muszę z tym zrobić zamiast się męczyć prawda?
-
nick nieaktualnyZaczynam sie denerwowac jutrem... Aby ta beta byla dobra i okres nie przyszedl.
Mowilam wam ze pracuje jako wrozka (nie mylic z byciem wrozka) i dzis mialam szkolenie z prawdziwym wrozbita i powiedzial mi pare rzeczy o mojej przeszlosci... Ktore sie zgadzaly (znaczy wszystkie) a potem powiedzial (i tu udowosnione to w kartach i wytlumaczyl skad wzial dane informacje) ze sposobem na moje wszystkie problemy w zyciu i na to ze caly czas sie boje jest dziecko... Sie prawie poplakalam... -
Namida ja w I ciąży bez objadania przytyłam ponad 30kg...widzisz, czasem nie masz na to wpływu
Ciri ciekawa przepowiednia. Ja absolutnie stronię od takich wróżb, ale rozumiem,że wywarło to na Tobie wrażenieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyOgolnie ja też bo nie wierzę w cos takiego. Noo ale ze pracuje w centrum smsowym i sciemniam ludziom i ze moj Nowy dyrektor zorganizował szkolenie to poszlam i o takie rzeczy się dowiedziałam.
Picja już Cię rozumiem... Zaczynam się denerwować...Skierka lubi tę wiadomość