Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej tym bardziej, bo nie czytałam tyle internetu i byłam oazą spokoju A dowiedziałam się jak okres się spóźniał 3 dni. Miał być w walentynki, ale nie było. Miałam za to ten słynny biały śluz i tak mnie coś tknęło,że może ciąża Nie przerażało mnie nic. Ot po prostu. Powiedzieli w przychodni,że muszę czekać do 13 tc z I usg i tyle. Tuż po tym usg poleciałam do Pl i tam siedziałam dość długo. Jednak te wizyty prywatne co 2-3 tygodnie i targania ciągłe na badanie było męcząceNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie tak ale dzis mam dzien placzu jak przy pms wszystko jest zle i nie dobre i sie stresuje czuje ze bedzie dobrze ale wiesz zaraz mam zee przeciez okres moze przyjsc i w ogole, choc wiem z progesteron mam ladny i w ogole beta jak na 10dpo tez ladna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ogolnie ja też bo nie wierzę w cos takiego. Noo ale ze pracuje w centrum smsowym i sciemniam ludziom i ze moj Nowy dyrektor zorganizował szkolenie to poszlam i o takie rzeczy się dowiedziałam.
Picja już Cię rozumiem... Zaczynam się denerwować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:A ja juz nic:) oaza spokoju:) bobas sie mości no wczoraj tak pikal i kłuł ze Glowa mala. Sam środek macicy. Jakby w moje zylki sie wwiercal:) maly cwaniaczek gniazdko buduje.juz mnie nawet nie stresuje ze skurcze mam tylko jak stoję. Co ma być to będzie:).kupiłam 40 pojemników w Ikei do przechowywania mąk i kasz i innych takich, i 50 malych sloiczkow na przyprawy. Mam co robic dzis:)