Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Dziewczyny a jaki termonetr najlepiej kupić hm laserowy bezdoykowy czy taki do ucha, czoła co polecane
Ja mam różne, jeden kupiliśmy w Lidlu na promocji taki do czoła/ucha, ponoć dobry więc się skusiliśmy, drugi elektroniczny dostałam od mamy, szybko mierzy temperaturę, w parę sekund, no i zawsze w domu jest jeszcze zwykła stara jak świat rtęciówka hehMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, juz kiedys pisalam ,ale wicaz jestem w kropce.
chce kupic spiworek womar do wozka, pytanie czy kupic polarowy czy ten z owczej welny?mamajuz 2 kombinezony, jeden cieply, drugi bardzo cieplutki, poki co nie jest jeszzce zimno.
drugie pytanie czy zmiesci mi sie spiworek do gondolki? (moze ktos juz kupil)
w lutym maly bedzie mial 6 miesiecy wiec powoli przejdziemy na spacerowke -
Marysia0312 wrote:Także warto kupić moim zdaniem, znajome stosowały te pieluszki i są bardzo zadowolone. W czwartek kupię 2 opakowania:)
Marysia, a kupujesz te mega paki co będą czy normalne? one mają być od czwartku? bo w gazetce nic nie pisze kiedy będą. chyba, że tak szukałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A pieluszki tetrowe i flanelowe gdzie najlepiej kupić? Może macie jakichś sprawdzonych sprzedawców internetowych? Gdzieś czytałam, że pieluszki materiałowe mogą być i lepsze i gorsze, więc zależy mi na tym, aby kupić sprawdzone, z których chociażby dziewczyny tu na forum są zadowoloneMama najcudowniejszych skarbów
-
patti wrote:dziewczyny, juz kiedys pisalam ,ale wicaz jestem w kropce.
chce kupic spiworek womar do wozka, pytanie czy kupic polarowy czy ten z owczej welny?mamajuz 2 kombinezony, jeden cieply, drugi bardzo cieplutki, poki co nie jest jeszzce zimno.
drugie pytanie czy zmiesci mi sie spiworek do gondolki? (moze ktos juz kupil)
w lutym maly bedzie mial 6 miesiecy wiec powoli przejdziemy na spacerowke
Ja kupiłam taki zwykły: http://allegro.pl/dwustronny-spiworek-do-wozka-szarfawybor-kolorow-i3585736701.html
Ale faktycznie jak włożyłam do gondoli - mam taką: http://allegro.pl/wozek-bebetto-luca-zestaw-xxl-3w1-fotelik-lekki-i3531620761.html
to jak wejdzie dziecko w kombinezonie zimowym to już chyba bedzie na styk miejsca w srodku:P Ale na pewno będzie mu ciepło.
Z owczej wełny pewnie taki śpiworek jest jszcze cieplejszy plus kombinezon wydaje mi się, że może być na prawdę upał Choć na srogą zimę super sprawa.
patti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytez polecam tetry ze smyka!!
gorszej jakosci tetry potrafia nawet nie wchłaniasc siku czy ulwania a po to kurcze sa...
chusteczku do pupy babydream rozowe (rossman) pakowane w dwupak za 8zl - dobra cena i jakosc... i 80szt w paczce a nie 72 jak u wiekszosci.Lula_w lubi tę wiadomość
-
Lula_w wrote:W biedronce pieluszki tetrowe były koszmarne, ostre i cienkie jak sito. Matylda36 jak będziesz kupować to tylko z gramaturą 140g/m podwójnie tkane. Ja mam pieluchy flanelowe i tetrowe "lux" z Kieczmerskich jestem bardzo zadowolona z grubości i jakości. Kupowałam w internetowym smyku, tania przesyłka i fajne promocje. Polecam
kurcze, czyli moze te dobre byly z tesco, wlasnie nie potrafie sobie przypomniec ,ktore byly ktore hehe -
Ana27 wrote:Ja kupiłam taki zwykły: http://allegro.pl/dwustronny-spiworek-do-wozka-szarfawybor-kolorow-i3585736701.html
Ale faktycznie jak włożyłam do gondoli - mam taką: http://allegro.pl/wozek-bebetto-luca-zestaw-xxl-3w1-fotelik-lekki-i3531620761.html
to jak wejdzie dziecko w kombinezonie zimowym to już chyba bedzie na styk miejsca w srodku:P Ale na pewno będzie mu ciepło.
Z owczej wełny pewnie taki śpiworek jest jszcze cieplejszy plus kombinezon wydaje mi się, że może być na prawdę upał Choć na srogą zimę super sprawa.
no wlasnie ,moj tomek to juz bez spiworka ledwo sie miesci w gondole hehe,niebawem zacznie nosic rozmiar 80.chyba kupie cieplejszy kocyk, plus mam nakrycie na wozek i wystarczy -
Dzięki dziewczyny za cenne info o pieluszkach. Już przynajmniej wiem na czym się skupić.
Teraz będę tutaj więcej takich pytań zadawać, bo już powinnam zacząć kompletować wyprawkę, a wiedzę mam marnąMiriam lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny