X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Dziewczyny a jaki termonetr najlepiej kupić hm laserowy bezdoykowy czy taki do ucha, czoła co polecane

Ja mam różne, jeden kupiliśmy w Lidlu na promocji taki do czoła/ucha, ponoć dobry więc się skusiliśmy, drugi elektroniczny dostałam od mamy, szybko mierzy temperaturę, w parę sekund, no i zawsze w domu jest jeszcze zwykła stara jak świat rtęciówka heh :)

Miriam lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde bo ja w domu mam tylko owulacyjny a tak to żadnego a mąż dziś wyskoczył mi z termometrem za 350zl więc zastanawiam sie czy on musi byc taki drogi

• pillow Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:08

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

• patti Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, juz kiedys pisalam ,ale wicaz jestem w kropce.
    chce kupic spiworek womar do wozka, pytanie czy kupic polarowy czy ten z owczej welny?mamajuz 2 kombinezony, jeden cieply, drugi bardzo cieplutki, poki co nie jest jeszzce zimno.
    drugie pytanie czy zmiesci mi sie spiworek do gondolki? (moze ktos juz kupil)
    w lutym maly bedzie mial 6 miesiecy wiec powoli przejdziemy na spacerowke

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    Także warto kupić moim zdaniem, znajome stosowały te pieluszki i są bardzo zadowolone. W czwartek kupię 2 opakowania:)

Marysia, a kupujesz te mega paki co będą czy normalne? one mają być od czwartku? bo w gazetce nic nie pisze kiedy będą. chyba, że tak szukałam :P

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.dada.pl/swiateczna-limitowana-edycja

te promocje od 24/11 :)

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jednak od czwartku :D

qb3ci09kgez1zp78.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pieluszki tetrowe i flanelowe gdzie najlepiej kupić? Może macie jakichś sprawdzonych sprzedawców internetowych? Gdzieś czytałam, że pieluszki materiałowe mogą być i lepsze i gorsze, więc zależy mi na tym, aby kupić sprawdzone, z których chociażby dziewczyny tu na forum są zadowolone :-)

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • patti Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda z tymi pieluszkami, ja 10 kupilam w tesco i 10 w biedronce i jest ogromna roznica,z tym ,ze teraz nie pamietam ,ktore sa ktore, ale wydaje mi sie ,ze te lepszej jakosci sa z biedronki -ja jestm zadowolona.

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• patti Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam ,ze te gorszej jakosci, bo to od razu widac, wykorzystuje do podcierania pupy, a leszpej jakosci sluza do zabawy, buzi itp

Matylda36 lubi tę wiadomość

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• anilorak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 15:18

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:08

Matylda36 lubi tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patti wrote:
    dziewczyny, juz kiedys pisalam ,ale wicaz jestem w kropce.
    chce kupic spiworek womar do wozka, pytanie czy kupic polarowy czy ten z owczej welny?mamajuz 2 kombinezony, jeden cieply, drugi bardzo cieplutki, poki co nie jest jeszzce zimno.
    drugie pytanie czy zmiesci mi sie spiworek do gondolki? (moze ktos juz kupil)
    w lutym maly bedzie mial 6 miesiecy wiec powoli przejdziemy na spacerowke

Ja kupiłam taki zwykły: http://allegro.pl/dwustronny-spiworek-do-wozka-szarfawybor-kolorow-i3585736701.html
    Ale faktycznie jak włożyłam do gondoli - mam taką: http://allegro.pl/wozek-bebetto-luca-zestaw-xxl-3w1-fotelik-lekki-i3531620761.html
    to jak wejdzie dziecko w kombinezonie zimowym to już chyba bedzie na styk miejsca w srodku:P Ale na pewno będzie mu ciepło.
    Z owczej wełny pewnie taki śpiworek jest jszcze cieplejszy plus kombinezon wydaje mi się, że może być na prawdę upał:P Choć na srogą zimę super sprawa.

patti lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez polecam tetry ze smyka!!

gorszej jakosci tetry potrafia nawet nie wchłaniasc siku czy ulwania a po to kurcze sa... :/

chusteczku do pupy babydream rozowe (rossman) pakowane w dwupak za 8zl - dobra cena i jakosc... i 80szt w paczce a nie 72 jak u wiekszosci.

Lula_w lubi tę wiadomość

• patti Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula_w wrote:
    W biedronce pieluszki tetrowe były koszmarne, ostre i cienkie jak sito. Matylda36 jak będziesz kupować to tylko z gramaturą 140g/m podwójnie tkane. Ja mam pieluchy flanelowe i tetrowe "lux" z Kieczmerskich jestem bardzo zadowolona z grubości i jakości. Kupowałam w internetowym smyku, tania przesyłka i fajne promocje. Polecam :)

kurcze, czyli moze te dobre byly z tesco, wlasnie nie potrafie sobie przypomniec ,ktore byly ktore hehe

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• patti Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    Ja kupiłam taki zwykły: http://allegro.pl/dwustronny-spiworek-do-wozka-szarfawybor-kolorow-i3585736701.html
    Ale faktycznie jak włożyłam do gondoli - mam taką: http://allegro.pl/wozek-bebetto-luca-zestaw-xxl-3w1-fotelik-lekki-i3531620761.html
    to jak wejdzie dziecko w kombinezonie zimowym to już chyba bedzie na styk miejsca w srodku:P Ale na pewno będzie mu ciepło.
    Z owczej wełny pewnie taki śpiworek jest jszcze cieplejszy plus kombinezon wydaje mi się, że może być na prawdę upał:P Choć na srogą zimę super sprawa.

no wlasnie ,moj tomek to juz bez spiworka ledwo sie miesci w gondole hehe,niebawem zacznie nosic rozmiar 80.chyba kupie cieplejszy kocyk, plus mam nakrycie na wozek i wystarczy

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• patti Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27, fajny ten twoj spiworek -cieplutki jest, na zime ok?
    planujesz dziecko wkladac do niego plus kombinezon ?

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za cenne info o pieluszkach. Już przynajmniej wiem na czym się skupić.
    Teraz będę tutaj więcej takich pytań zadawać, bo już powinnam zacząć kompletować wyprawkę, a wiedzę mam marną :-)

Miriam lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEDRNA5 wrote:
    http://www.dada.pl/swiateczna-limitowana-edycja

te promocje od 24/11 :)

O super! Jak zwykle bym przeoczyła :D

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ