Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiec przeczytaj uwaznie jeszcze raz to co napisalam i bardzo Cie prosze jak starasz sie cos cytowac to rob to umiejetnie nie rpzekrecajac slow , ktore po primo brzmia inaczej i duo znacza calkowicie cos innego
Gdzie tam masz slowo wyeliminowana??????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
nick nieaktualnyKasiek, Magda....starcie tytanów hehehe... przepraszam, że nie wezmę udziału w dyskusji, ale ostatnio moja inteligencja i ocena sytuacji nie jest najlepsza....heheheh poza tym jakiś luzik we mnie zakwitł hehehe ....
a że charaktery macie, i tak skrajne poglądy to super - jakże byłoby mdło i nijako, żeby ludzie byli tacy sami.....
buziole dziewuszki
ja dzisiaj poza obiadkami, malinkami to sobie leżę, brzuchol mi się spiął i jakoś stwardniał i dokucza, więc sobie nadrabiam co w tv jest...
a za oknem, szaro, buro i deszcz leje od godziny....buuuuuuuuuuu
Kap....ano mam dzisiaj zebrałam ponad 2kg, więc git:), przed wczoraj prawie kg, a te dzisiejsze sobie puszczają soki, i siup do słoiczka będzie...bo powiem szczerze, już się "przejadłam" malinami....
Jak tam dziołszki czeko-śliwki? doczekały się słoiczków, czy już większość w brzusiach siedzi?????
ewik luzaku, ale żeby tak kupować i mieszać z milką??? pfujjjjjjjjjjjj
-
Mala zazdraszczam wlasnych malinek..
Moj malz 2lata temu tak nasze przycial ,ze zdechly heh wiec moge zapomniec o wlasnych..A uwielbiam
U mnie powiem Ci ,ze z 2i kawalka kgsliwek nie wyszlo zbyt duzo kurde jakby popatrzyl to kolo 2litrow..Nie wiem za bardzo bo wkladalam do malych sloiczkow takich jak po chrzanie lub malym majonezie...
Mama moja dzisiaj tez robi
Mala na twardnienei brzucha dziewczyny z plus 35 polecaja magnez wiec bierz wieksze dawki Bo twardnienie brzucha to jednak skurcze...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny