Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ania14 wrote:co mnie najbardziej zdziwiło to jak zapytałam gina kiedy mogła być owu, a on na to, że może nawet z 3 dni temu, no więc teraz czekamy 11 dni na @
nie mam nadziei, że się uda
jak to? mówią, że podobno nadzieja umiera ostatnia i tego trza się trzymać!!!
uda Ci się, po prostu nie ma lekko ale jak pójdziesz pare razy na monit i przy clo powinnaś się jakoś wstrzelić też już traciłam nadzieję ale pare dziewczyn stąd waliło w łeb i człowiek kolejny miesiąc brał się do roboty tak więc głowa do góry
dzięki ELFIK, Ty to wiesz jak postawić do pionu człowieka
a na te reklamy to raczej chyba nic nie zdziałasz, ewentualnie tylko uświadamianie innych że to tylko reklama
Pytałam Cię wcześniej jak tam twoja z nowym harmonogramem dnia (żłobkowo-przedszkolnym) ale chyba Ci umknęło:-)
a gdzie malenq wywiało?
ania14 lubi tę wiadomość
-
ania14 wrote:byłam na monitoringu już kilkanaście razy, zawsze było a efektów brak
oj...Kochana ku pokrzepieniu serca powiem Ci że u mnie było podobnie już miałam tych monitoringów po dziurki w nosie i efektów żadnych,zmieniłam lekarza odstawił leki skończyło się monitorowanie cyklu(owulacji)i co dziś jestem w 24tc także Kochana troszkę luzu uszy do góry i na pewno się uda:)Trzymam kciuki:)zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
ania14 wrote:byłam na monitoringu już kilkanaście razy, zawsze było a efektów brak
kurcze, to może szukaj przyczyny gdzie indziej, jak u Ciebie wygląda że wszystko ok to może twoja druga połówka powinna się przebadać? tutaj dziewczyny z tego forum to ekspertki i wiesz co, jak tyle razy byłaś na monicie i gin żadnych konkretnych kroków nie podejmuje to może skonsultuj się z innym?
-
i przebadajcie nasienie męża:) u mnie po doprowadzeniu mnie do stanu używalności badanie nasienia okazało się kluczowe:)
gdyby nie to do dziś bym się mordowała i szukała przyczyn u siebie.
hej dziewczynki:)
jak mnie wkurwiają te prdolone reklamy przez inne laski z forum tych "cudownych" mieszanek baby&mama med czy jakoś tak.....reklama wszędzie musi się wprdolić;/ -
halo laski, zagubiona znajde chwilkę to odpiszę więcej..
no Robotka, jestem ciekawa, podobno ania_inofolic jakas dziewczyna zgłosiła i usuneli, mnie to dziwi, bo akurat tamta się nie podszywała, nie udawała straraczki
natomiast te baby med... masakra...
jak jednak słusznie zauważyła kolezanka kapturnica, tych nie usuną, bo im firma za reklamę płaci..
na razie osiągneli tyle, że chocby mieli produkt po którym sie zmarchy w minute prostują i cellulit znika, nie kupię!!!
ale pewnie ktoś inny da się nabrać...Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, w którym dniu cyklu iść na pierwszą wizytę (cykl ok 30-32 dni ovu średnio ok 15-18 w zależności od cyklu) żeby zacząć monitoring? dopiero na tej wizycie zapytam czy mi zrobi monit, a jak nie będzie chciała to żebym miała już jakieś rozeznanie, czy jest jakiś dominujący pęcherzyk ile ma mm itp. ) I z ilu wizyt powinien taki monit sie skłądac 2,3?