Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Malz bedzie 30tego pazdziora na tydzien albo dluzej
no wiem Kasia o czym piszesz ale mimo wszystko jakoś smutno że się ludziska potrafiły zżyć a potem jakoś tak hm....pusto.
przyznam że codziennie na wątek zaglądam czy może stara gwardia coś opublikowała.
widzę nowe dziewczyny ale jakoś kompletnie nie mam głowy do mobilizacji kolejnych,szczególnie jak mam milionowy raz tłumaczyć podstawowe rzeczy, wiem że są inni co to zrobią za mnie:D nie to co kiedyś.
MILCIA fajowy:) podoba mi się to pewnie już czeka gotowy na księżniczkę imię już wybrane ostatecznie?
Już niedługo wszelkie dolegliwości miną
kurcze powiem wam że mam wielki sentyment do tego portalu.Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kasiek to było wyliczone ,zeby przyjechał na czas
jedziesz na czymś ten cykl? czy nie? jakieś zioła? wspomagacze? -
Robotka1 wrote:no wiem bo Ty jesteś mistrzem w planowaniu takich akcji:D nie mogę sie doczekać u Ciebie odliczania:D
jedziesz na czymś ten cykl? czy nie? jakieś zioła? wspomagacze? -
Robotka1 wrote:hehe to przyjedzie jak w pysk strzelił z tego co widzę hehe:)
no wiem Kasia o czym piszesz ale mimo wszystko jakoś smutno że się ludziska potrafiły zżyć a potem jakoś tak hm....pusto.
przyznam że codziennie na wątek zaglądam czy może stara gwardia coś opublikowała.
widzę nowe dziewczyny ale jakoś kompletnie nie mam głowy do mobilizacji kolejnych,szczególnie jak mam milionowy raz tłumaczyć podstawowe rzeczy, wiem że są inni co to zrobią za mnie:D nie to co kiedyś.
MILCIA fajowy:) podoba mi się to pewnie już czeka gotowy na księżniczkę imię już wybrane ostatecznie?
Już niedługo wszelkie dolegliwości miną
kurcze powiem wam że mam wielki sentyment do tego portalu.
Ju tu codziennie zaglądam i starałam się pisac też nowym dziewczynom. No szkoda trochę, że każda poszła na inny wątek. Ale może jeszcze odżyje. Teraz będziemy sie emocjonować cyklem Kasiu naszej -
Kaśka o to tak jak ja połóweczka clo:D no a na pęknięcie jeśli masz to warto myślę zarzucić bo na pewno sobie nie zaszkodzisz a na pewno pomożesz:) to prawda i tak reszta to juz jak się to mówi w rękach Boga.
Milcia no widzę widze że czasem popisujesz z innymi, ja powiem Ci nie mam do tego jakoś głowy, zanim pomyślę zanalizuję to już zapomniałam o czym miałam pisać.
kiedyś szło wszystko bardziej automatycznie bo wszystkie siedziałyśmy w temacie:) ale podczytuję jak to u innych się rozgrywa.
moja wena na dziś się już skończyła, marzę o łózku, o spaniu, jestem totalnie zmęczona, jak codzien po 12 w południe;/Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiały rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.pngRobotka1, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi, jakiej wielkości powinny być te nasze idealne dla ciąży pęcherzyki Graafa?
Bo ja mam maksymalnie 16-17 mm i większe nie rosną, a lekarz mówi, że ważne by pękały. A w internecie pisze, że muszą mieć 18-22 mm. I mówi jeszcze, ze jak pękają to dobrze, a że dopiero gdyby nie rosły to by dał mi clo. Co wy i wasi ginekolodzy sądzicie o pęcherzykach?M&M