Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam na USG ... 15dc .. endo 0.80 , pecherzyk 13mm .. jajniki powiekszone z wieloma malymi torbielami.
Pisalam wam.ze czulam jakby owu w 10dc ...11 i 12dc mialam plodny sluz .. dzis jest bialy lepki...
Gin znalazl cos w macicy ( nie umiem wstawic zdjecia ) wymiary 2.50cm na 1.24cm ..30.08.2012r - Nati :*
11.11.2014r - Aniołek (*)
-
Blondik, gdzieś wyczytałam że u niektórych kobiet temp podnosi się dopiero po ok 3 dniach od owulacji... a wcześniej miałaś monitorowany cykl, i wiesz że pęcherzyki same pękają? ja w pon miałam pęcherzyki 18mm potem nie miałam już monitoringu wiec nie mam 100% pewności czy pękły czy nie, bo u mnie temp też nie wzrosła jakoś super...hmm ja miałam monitoring pełen dwa cykle temu i wtedy pecherzyk pekl jak miał ok 25mm mniej więcej, ale to takie porównywanie cykli chyba nijak sie ma do rzeczywistości bo każdy cykl jest inny...
a robiłaś testy owulacyjne? jakieś objawy miałaś?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyzagubiona_82 wrote:Malenq, daj znać co z maleństwem, jak córuś? jesteście już w domku?
Robotka-a u Ciebie spokój? wszystko w porządeczku?
nic się dziewczyny ze starej ekipy nie odzywają
Kochanie w domku jesteśmy już od 13.01:)
córcia pod stałą kontrolą kardiologa, niemiarowość serca się potwierdziła....
docieramy się powolutku....czasem jest płacz i jej i mój....
zmęczenie daje znać o sobie....
a jak Ty się czujesz na finiszu??? mam nadzieję, że dobrze:)
buziaki i pozdrowionka Wszystkimzagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kochanie w domku jesteśmy już od 13.01:)
córcia pod stałą kontrolą kardiologa, niemiarowość serca się potwierdziła....
docieramy się powolutku....czasem jest płacz i jej i mój....
zmęczenie daje znać o sobie....
a jak Ty się czujesz na finiszu??? mam nadzieję, że dobrze:)
buziaki i pozdrowionka Wszystkim
Na finiszu ciężko...bardzo...fizycznie i psychicznie
cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku-bo się martwiłam o twojego maluszka, nie martw się-jeszcze dwa, trzy tygodnie i się z księżniczką będziecie znać jak dwa łyse konie fajnie, że już masz swoje maleństwoMalenq lubi tę wiadomość
-
A Kinia teraz powinna rodzić, chyba że już urodziła.
Mała, nie wiem czy wiesz, ale jak Konstancja na problemy kardiologiczne, to szczepionka na pneumokoki jest bezpłatna. My też mamy mały problem z sercem. Byliśmy już na konsultacji i jest mała dziurka w sercu i coś z zastawką. Pediatra jak zobaczył kartę konsultacji, to powiedział, że nam się właśnie za darmo ta szczepionka należy. My już pierwsze szczepienia mamy za sobą. Był mega płacz. -
nick nieaktualny
-
kochane poradźcie mi, byłam u gina dziś jest mój 8 albo 9 dzień cyklu, nie umiem określić, bo pod wieczór 1 dnia było takie krawawienio - palmienie nie wiem, czy to było już krwawienie czy jeszcze plamienie i nie wiem od kiedy zaznaczyć cykl, dlatego piszę 8/9 dzień a mój pęcherzyk ma tylko 6 mm, czy jest szansa na owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:58
-
kapturnica wrote:Super Kinia..To teraz czekamy do kwietnia na Kasie
jesuśku jak dobrze że już nie muszę martwić się tą owulacją, temperaturmi, ogólnie cyklami:P
dziewczyny miło was widzieć już dwójeczkami:D
Kinia dzięki za info na FB bo ja o tu rzadko zaglądam:P
u mnie dobrze:D
młoda już ma pokój prawie skończony, jeszcze to nieszczęsne malowanie, powieszenie literek nad łóżeczkiem i drzewa z sówkami:D wypranie ciuchów i mogę tak czekać traktują mnie jak królewnę więc jest mi dobrze:D
młoda już jest w brzuchu na nietoperza więc git:D aaa i wazy 1700g wg ostatniego usg:Pkiniaczek84, zagubiona_82, Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny proszę o radę.
w 9 dc nie było pecherzyka dominującego, 15dc pęcherzyk 19 mm, dziś 20 dc pęcherzyk 22mm, wczoraj test owu. wyszedł pozytywnie. Myślicie że jest duza szansa ze jeszcze pęknie? Cykle mam zazwyczaj 30 dniowe.
Z góry dziękuje za pomocAniołek 9/2014 [*]